سلام.من میخوام هارد 160 گیگ ساتا 2 بگیرم.یک فروشنده میگه سامسونگ خوبه یکی دیگه میگه هیتاچی و یکی دیگه میگه مکستور.کد.مشون رو بخرم.کدومشون اصلیه و مارک چینیش تو بازار نیومده؟؟ خرابی کدوم مارک کمتره؟؟ خواهشا از روی تعصب به مارک خاصی پاسخ ندید.
سلام.من میخوام هارد 160 گیگ ساتا 2 بگیرم.یک فروشنده میگه سامسونگ خوبه یکی دیگه میگه هیتاچی و یکی دیگه میگه مکستور.کد.مشون رو بخرم.کدومشون اصلیه و مارک چینیش تو بازار نیومده؟؟ خرابی کدوم مارک کمتره؟؟ خواهشا از روی تعصب به مارک خاصی پاسخ ندید.
یک دوست به من گفت مارکی رو. بخر که امتحانشو پس داده باشه
مکستور
البته هیتاچی هم مارک خوبی هست ولی من تو ندیدم که نظر بدم ولی اگر اصل باشه عالی
تجربه نشان داده
1- صداي كم و آرام Western
2- سرعت بالا Western
نتيجه
Western 16 MB بافر بگير فقط
lord the one جان این وسترن 160 گیگ ساتاش چه قیمته؟؟ من در حد 55 هزار تومن بودجه دارم.
وسترن 160 گیگ ساتا 2 7200 دور میشه 54 هزار تومن، ارزون تر هم گیرت میاد.
اگه وسترن گیر آوردی وسترن بگیر / اگه نه سامسونگ و هیتاچی هر 2 خوبن چون من با هر 2 کار کردم. هر دو هم کاملا بی صدا هستن. ولی فکر کنم گارنتی سامسونگ که کره ای هم هست و سام الکتریکه از هیتاچی بهتر باشه
ولی مکستور اصلا نگیر !!!!!!!!
بچه ها به نظرتون وسترن چینی هم هست؟؟؟!!!توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in china.com سرچ کردم برای شرکت هیتاچی و مکستور همون محصولات از نوع چینی وجود داشتند ولی وسترن دیجیتال رو اصلا این سایت نمیشناخت و برای کلمه ی وسترن not found میزد. !!!پس به نظرتون من از سایت رایان صبا هارد وسترن سفارش بدم برام گارانتی دار اصلی میفرستن؟؟؟؟
رایان صبا تا اونجا که من دیدم همه چیزش عالی بوده، ولی تایید نمیکنم سایت رو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)