يعني فقط اون منطقه به عنوان لينك عمل كنه
يعني فقط اون منطقه به عنوان لينك عمل كنه
خوب با فرنت پسچ راحت ميشه اين كار را كرد
اگه نتونستي بگو تا بطور كامل بهت بگم چطوري ميشه يه قسمت از عكس را لينك به يه صفحهي ديگه كرد![]()
(شرمنده الان بايد برم كلاس و گرنه كامل برات ميگفتم)
masoud22, جان اگه با استفاده از table تصویر رو نشون بدی می تونی اون قسمت مورد نظرت رو لینک بدی مثلا اگه عکس یک فرد باشه و بخوای فقط با کلیک روی چشمهاش یه لینک اجرا بشه باید عکس رو طوری تقسیم کنی که چشمهاش توی یک قسمت از سلول های جدولت قرار بگیره بقیش هم آسونه دیگه . . .
اگه مشکل داشتی هنوز بگو تا یه کد مثال برات بذارم :arrow:
دوست عزیز شما نگفتی کد صفحه رو باچی نوشتی منم این جواب به نظرم اومد اگه بگی که مشکلت دقیقا از چه قراره خیلی بهتر به نتیجه خواهید رسید
موفق و سربلند باشید![]()
nbsfucker جان دستت درد نكنه اما يه راه حل ديگه هم داره كه فكر كنم خيلي راحت تره
از طريق منوي picture در برنامه فرنت پيچ (سه گزينه ي آخر ايم منو يا همون hot spot ها ميتوان روي هر جا از شكل مورد نظر لينك بگذارين
![]()
سلام
راحت ترین راه کار با فتوشاپ هستش
شما وقتی عکس رو با فتوشاپ باز میکنی ابزار Slice Toolرو انتخاب کن و بعد هر قسمت از عکس و یا قسمت های مختلفی که میخوای لینک بذاری رو با این ابزار انتخاب کن و کارت که تموم شد از منوی File------>Save for web رو انتخاب کن و در اونجا روی هر قسمتی که قبلا انتخاب کردی دوبار کلیک کن و اونوقت میتونی آدرسی که میخوای و همچنین اسمی که وقتی موس رو اون قسمت میره نمایان بشه رو مشخص کنیو در آخر هم اطلاعات رو سیو کن
موفق باشید
فعلا
Iranian_sportsجان شما روشت خوبه ولي براي گذاشتن توي يه وبلاگ خودش كلي درد سر داره وكلا روش جالبي نيست
ولي من يه روش ديگه ديدم توي اين صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با فرونت پيج اين صفحه رو باز كنيد متوجه مي شيد كه يك روشي متفاوت به كار برده
من كه از روي كد هاش هم چيزي نفهميدم شما اگه چيزي درباره اش بلديد از من دريغ نكنيد
masoud22,عزيز راه اصلي و دقيق و مطمئن همونيه كه nb جان گفت با جدو بندي به راحتي ميشه اين كار رو انجام داد در اصل جدول براي همين كار هاست
اين كه خيلي راحته بود
اوني كه بالا ميبيني دو تا عكس نه يه عكس اگه سيو كني ميفهمي من چي ميگم دقيقا با همون كار جدول بندي اين كار رو انجام داد
اون عكس ها يكي به نظر ميرسن چون گوشهاشون به هم متصله
اینم یه کد که یه استاد عزیز بهم گوشزد کرد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از این دوست و استاد خوبم که گفته نگم چه کسی بهم این کد رو داده .
موفق و سربلند باشید![]()
اين دوست و استاد و استاد خوبت نگفته اين كد به چه دردي مي خوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)