دوتا سوال داشتم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم:
1- با چه نرم افزاری میشه بدون داشتن پسورد ادمین و یا نصب برنامه خاصی در کلاینت ، هرکامپیوتری رو که در شبکه هست بتونم مونیتورشو ببینم؟
2- به چه شکل میشه پسورد ادمین شبکه رو بدست اورد؟
دوتا سوال داشتم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم:
1- با چه نرم افزاری میشه بدون داشتن پسورد ادمین و یا نصب برنامه خاصی در کلاینت ، هرکامپیوتری رو که در شبکه هست بتونم مونیتورشو ببینم؟
2- به چه شکل میشه پسورد ادمین شبکه رو بدست اورد؟
سلام
اگه به بقیه سیستم ها دسترسی داشته باشی میتونی اونا را حذف کنی
از این راه :manage----- Local users and groups------- Users اونوقت در تب سمت راست روی Administrator کلیکراست میکنیم و SetPassword رو ابتخاب میکنم . و اونوقت ok رو میزنیم . به همین راحتی pass برداشته میشه.ok انوقته که میتونی از طریق Remote Desktop مونیتو کامپیوتر دیگه رو ببینی.در غیر اینصورت نمیتونین .!!!!
بازم سلام
دوباره میگردم اگه جواب دیگه ای برای سوالت پیدا کردم برات میفرستم
ok
ممنون از پاسخ شما
منظور من پیدا کردن ادمین شبکه بود...
دوست عزیز.
من از سوال شما 2 تا موضوع رو استنباط کردم .
در بحث مانیتورینگ دو نوع مانیتور کردن وجود داره : یکی این که شما بخوای بیفتی پشت کامپیوتر طرف مقابلت و صفحه مانیتور اونو ببینی که این کار با ریموت دسکتوپ انجاممیشه و فقط کافیه شما از کامپیوتر مقصد اجازه ریموت داشته باشی و pass ادمین اون یا یکی از یوزر ها رو بدونی.
یه بحث دیگه مانیتور اینه که شما بخوای packet های رد وبدل شده بین یک یا چند کامپیوتر رو ببینی . یعنی کلیه پالس های رد وبدل شده که شامل پکت های امنیتی و دیتا و ... میباشد .
برای اون کار باید از طریق network monitoring عمل کنید . در ضمن باید پروتکل network monitoring رو اد کرده باشه در تنظیمات کارت شبکه طرف مقابل .
یا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)