تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: شناسه كامپيوتر چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض شناسه كامپيوتر چيه؟

با سلام خدمت دوستان عزيز
    يكي از دوستان من يك نرم افزار خريده كه گفته شده فقط روي دو كامپيوتر بايد نصب شود و روي بيشتر از آن جواب نمي ده من مي خوام بدونم اين نرم افزار كه روي سي دي هست از كجا مي فهمه كه روي چند كامپيوتر نصب شده است ؟
    ظاهرا به موردي به نام شناسه كامپيوتر مربوط ميشه . مي خواستم ببينم كسي مي دونه شناسه كامپيوتر چيه و آيا راهي هست تا بشه اين نرم افزار رو روي چند كامپيوتر نصب كرد .
    مرسي

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینم شما برای نصب نرم افزار باید با شرکت تماس بگیری و رمزو دریافت کنی؟

آخه بسیاری از نرم افزارها از طریق تماس با شرکت و دریافت رمز باز میشن و اونا خودشون میفهمن که شما چند بار نرم افزار رو نصب کردی

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما در انجمن کرک همین ÷ی سی سوالت رو مطرح کن در مورد نصب روی چند کام÷یوتر راهنماییت میکنن

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اين نوعي قفل وابسته به سخت افزار هست كه روي برنامه هاي ميذارن
    به اين صورت كه موقع نصب اقدام به شناسايي يكي از سخت افزارهاي شما مثلا Cpu ميكنه و بر همون اساس اگه شما بخواهي روي سيستم ديگه اي نصب كني چون كدشناسه ي پردازنده ي اون سيستم با سيستم شما يكي نيست نصب نميشه
    حتي اگه اون سخت افزار خاص كه در اين مثال پردازنده بود رو باز كني از روي سيستم خودت و به يك پردازنده ي ديگه اي ارتقا بدي باز هم طبعا با اين مشكل مواجه ميشي!!
    بهترين جا براي گرفتن اطلاعات بيشتر انجمن كركينگ هست
    http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=95
    Last edited by f-secure; 11-07-2007 at 20:04.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اين نوعي قفل وابسته به سخت افزار هست كه روي برنامه هاي ميذارن
    به اين صورت كه موقع نصب اقدام به شناسايي يكي از سخت افزارهاي شما مثلا Cpu ميكنه و بر همون اساس اگه شما بخواهي روي سيستم ديگه اي نصب كني چون كدشناسه ي پردازنده ي اون سيستم با سيستم شما يكي نيست نصب نميشه
    حتي اگه اون سخت افزار خاص كه در اين مثال پردازنده بود رو باز كني از روي سيستم خودت و به يك پردازنده ي ديگه اي ارتقا بدي باز هم طبعا با اين مشكل مواجه ميشي!!
    بهترين جا براي گرفتن اطلاعات بيشتر انجمن كركينگ هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    خدمت شما عارضم كه مشكل من دقيقا همينه كه اگه اين نرم افزار روي يك سيستم نصب بشه از كجا مي فهمه كه يكبار نصب شده و فقط يكبا ديگه مي تونه روي يك كامپيوتر ديگه نصب بشه اين اطلاعات كجا ذخيره ميشه اگه روي سيستم ذخيره بشه كه كاري با سيستم ديگه نبايد داشته باشه روي سي دي هم كه نمي تونه ذخيره بشه
    پس از كجا تعداد كامپيوتر ها رو ميفهمه

در جواب دوست ديگه هم بايد بگم كه بله از طريق تلفن يك رمز دريافت مي كنيم و بعد از برنامه استفاده مي شه
    از همكاري و كمكتون متشكرم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اگه اين سؤال رو شما در انجمن مربوطه سؤال كني خيلي بهتر راهنمايي ميشي چون اين روشي كه من ميگم يك مقدار منحصر بفرد هست!
    توضيح مختصرش اينكه يك برنامه ي گرون قيمت(حدود 1.5 ميليون تومن قيمت)براي دانشگاه ها نوشتيم و قفلي كه روي اون گذاشتيم به اين صورت بود كه خودمون ابتدا مي رفتيم پشت سيستم خريدار كه بنا بود برنامه روي اون نصب بشه و سريال هاردش رو برميداشتيم (و يك فايل exe بر اساس اون سريال مي ساختيم) براي معرفي به برنامه بنابراين برنامه تنظيم مي شد كه هميشه ابتدا سريال هارد سيستم رو چك كنه و فقط با وجود اون هارد روي سيستم كار كنه البته اينجوري اين مزيت رو داشت كه ميتونستي هارد رو برداري ببري روي يك سيستم ديگه كه اگه ما روي CPU يا مادربورد تظيم مي كرديم نميتونستي اينكار رو بكني
    پس با اين توضيحي كه دادم شما بايد تا حدي متوجه شده باشي كه كار ما چطور بوده
    طرف 10 تا كپي هم كه از برنامه تهيه مي كرد و مي خواست روي 10 سيستم نصب كنه در هر حال بايد ما رو خبر مي كرد تا بريم و فايل exe براي هر سيستم بسازيم و به برنامه بديم پس ديگه نميتونست كلاه سر ما بذاره و بره از روي برنامه بطور غير قانوني پخش كنه
    همينطور كه گفتم اين روش منحصر بفرد ما بود كه شايد كسي استفاده نكنه يا شايد حتي درست هم ندونند بعضيا چون طرف اون ور ايران هم بخواد برنامه ي خريداري كرده از ما رو نصب كنه ما بايد بريم پشت سيستمش به همين خاطر براي اينكه شما از روش اصولي و رايج اين نوع قفل گذاري كه با روش ما متفاوت هست يك مقدار سر در بياري بهتر هست توي انجمن مربوطه مطرح كني كه اونجا متخصص قفل سخت افزاري زياده

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    از توضيحي كه داديد واقعا تشكر .در مورد قفلي هم كه شما درست كرده بوديد حقيقتش من يه برنامه دلفي داشتم كه مي خواستم يك چنين قفلي براش بگذارم و مي خواستم خود برنامه دلفي اين سريال رو چك كنه يعني هر بار كه مي خواست اجرا بشه سريال هارد مورد نظر رو بامقداري كه من قبلا بهش داده بودم چك كنه ولي متاسفانه نتونستم توي دلفي برنامه اي بنويسم كه سريال هارد رو پيدا كنه حالا اگه تو اين مورد كمكم كنيد ارادتمندي من به خودتون رو بيشتر كرده ايد پيشاپيش از شما سپاسگذارم
    خدانگهدار

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض شناسه كامپيوتر چيه؟

با سلام خدمت دوستان عزيز
    يكي از دوستان من يك نرم افزار خريده كه گفته شده فقط روي دو كامپيوتر بايد نصب شود و روي بيشتر از آن جواب نمي ده من مي خوام بدونم اين نرم افزار كه روي سي دي هست از كجا مي فهمه كه روي چند كامپيوتر نصب شده است ؟
    ظاهرا به موردي به نام شناسه كامپيوتر مربوط ميشه . مي خواستم ببينم كسي مي دونه شناسه كامپيوتر چيه و آيا راهي هست تا بشه اين نرم افزار رو روي چند كامپيوتر نصب كرد . در ضمن پس از خريد بايد با شركت تماس گرفت و يك رمز دريافت نمود و پس از شما فقط مي تونيد روي دوتا كامپيوتر برنامه رو نصب كنيد . لطفا راهنمايي كنيد
    مرسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خواهش مي كنم دوست من
    موضوع اينه كه در VB ما با اين قفل كار كرديم
    از كنترل Active X زير مي توانيد استفاده كنيد.
    قابليتهاي بالايي براي استخراج مشخصات سخت افزاری یک سیستم دارد.

http://uploadbazar.com/253hwinfo.zip
    يا
    http://www.divshare.com/download/1240428-bce

در صورت نياز به اطلاعات بيشتر به اين تاپيك مراجعه كنيد :

http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=521054#post521054
    استخراج مشخصات سخت افزاری یک سیستم در VB
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=542217&postcount=12
    فكر مي كنم براي دلفي هم در انجمن دلفي درخواست كنيد كدهاش رو بدهند

این کنترل دارای خصوصیات زیر است :
    BaseBoardManufacturer : مشخصات سازنده مادربورد
    BaseBoardProduct : نوع چیپ ست مادربورد
    BiosVendor : سازنده بایوس
    BiosReleaseDate : تاریخ انتشار بایوس
    BiosVersion : ورژن بایوس
    BiosROMSize : سایز حافظه رام بایوس
    SocketDesignation : نوع سوکت پردازنده
    ProcessorType : نوع پردازنده
    ProcessorManufactor : سازنده پردازنده
    ProcessorID : شماره ID پردازنده
    ProcessorSerialNumber : شماره سریال پردازنده
    با استفاده از این کنترل همچنین می توان اطلاعات هر چهار هارد دیسک IDE سیستم را استخراج نمود برای مثال اگر بخواهید اطلاعات Primary Hard ( شماره یک ) را بدست آورید از خصوصیات زیر استفاده کنید :
    HardDisk1ModelNumber : شماره مدل هارددیسک
    HardDisk1SerialNumber : شماره سریال هارد دیسک ( شماره سریال کارخانه )
    خصوصیات دیگری نیز در این کنترل وجود دارد که برای اطلاعات بیشتر به راهنمای آن مراجعه کنید .
    Last edited by f-secure; 14-07-2007 at 09:55.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •