تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: ساخت دیتابیس

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض ساخت دیتابیس

آقا من پدرم در اومد از بس که تو وب و این کتابهای آشغال دنبال این مطلب گشتم
    آقا من می خوام ساخت یک دیتابیس رو در vb.net 2005 یاد بگیرم (ساخت یک دیتابیس ، اضافه کردن table ها ویرایش ، حذف و اضافه کردن رکوردها و در نهایت save کردن )
    من می خوام این دیتابیسم رو به صورت دستی درست کنم یعنی از طریق کد (Programmatically)
    خوب خواهشا یکی من رو راهنمایی کنه و دنبال نخود سیاه هم نفرسته خداییش دیونه شدم از بس که تو وب گشتم البته یه چیزایم پیدا کردم ولی موقع اجرا برنامه ارور می داد
    ممنون از راهنماییتون

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام
    چه نوع ديتابيسي؟ اكسس يا Sql يا ...؟
    خوب ديتا بيس را هم ميخواهيد از طريق كد ايجاد كنيد؟ هدف خاصي را دنبال ميكنيد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    من یه دیتابیس از نوع sql می خوام درست کنم و از طریق کد( البته از طریق خود vb.net 2005) هدفمم این است که می خوام یه پایگاه داده درست کنم خوب نمی تونم که از فایل های متنی کمک بگیرم و در ضمن با sql راحت تر می شه اون ها رو مدریت کرد تا فایل های متنی
    ممنون
    Last edited by khatat; 11-07-2007 at 06:53.

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

NoneForce جان کجا رفتی آقا لطفاً یکی جواب ما رو بده دیگه راستی من یه کتاب گرفتم که sql server 2005 رو یاد می ده کتاب خوبیه ولی خو هنوز اولاشم ولی الان موندم که اگه من این sql server رو یادگرفتم چه جوری ربطش بدم به vb منظورم اینه که من می یام تو sql server management در رابطه با ایجاد یک دیتابیس ، تیبل و.... یه چیزایی یاد می گیرم ولی خوب حالا چه جوری از این دستورات تو vb استفاده کنم اگه کسی مطلبی مقاله ای چیزی در این رابطه داره لطفا من رو راهنمایی کنه

آخر فروم باز hamidreza_buddy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شریف

پيش فرض

اگه می خوای programatically کار کنی باید از طریق دستورات SQL کار کنی. مثلاً برای ساختن یک جدول دستوری هست به نام CREATE TABLE و ....
    این دستورو باید توی Command بذاری (درست مثل دستور SELECT )

یه روش دیگه هم ساختن یه DataSet هست. بعد از Fill کردن DataSet همۀ دیتابیست توی این DataSet هست و مثلاً می تونی به جدول ها یک جدول add کنی: ()dbset.Tables.Add.

اگه با این چیزایی که گفتم آشنا نیستی بگو بیشتر راهنماییت کنم.

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

hamidreza_buddy جان دستت درد نكنه . اگه ميخواي بيشتر توضيح بدي خوب بيا اين كارو اساسي و با انجام مثال بكن تا هم آماتور هايي مثل من هم بتونن بفهمن.

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

حمیدرضا جان من با دستورات sql آشنایی دارم (البته به جز اون دستوری که باهاش می شه یه db درست کرد) ولی اگه یه لطف بکنی و یه مثال برای ساخت یک db از طریق کد بزاری بقیش رو تا تش رفتم فقط همون نحوه گذاشتن دستور توی command آخه مشکل من با دستورات sql نیست من فقط با نحوه استفاده از این دستورات توی vb.net مشکل دارم اگه زحمتش رو بکشی خیلی ممنون می شم راستی اون دستور ساخت db رو یادت نره ها اون رو هم حتما بنویس
    با تشکر

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    منم تازه وارد محيط net. شدم
    تازه دارم با اشياء Ado.net آشنا ميشم
    داشتم تمرين ميکردم يکم کد نوشتم که سرور وصل ميشه ، بانک رو ايجاد ميکنه و اتصال رو قطع ميکنه ، براي اينکه بانک رو ايجاد کني بايد از دستورات DDL (Data definition language) استفاده کني جهت آشنايي با اين دستورات يه سري به اينجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    يا اينجا بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از SQLExpress 2005 استفاده ميکنم که لينک دانلود رايگانش رو ميتوني از سايت مايکروسافت پيدا کني اينجا هم لينکيدمش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by bad_boy_2007; 17-07-2007 at 11:08.

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

همونطور که گفتم هنوز خيلي مبتدي ام اگه دوستان اشکالات برنامم رو بگن ممنون ميشم

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

دوست عزيز همينش هم براي شروع خيلي عاليه.
    به هر حال در شهر كورها يك چشمي پادشاه است.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •