تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: pci و پنتیوم 3 (ضروری)

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض pci و پنتیوم 3 (ضروری)

سلام می خواستم بدونم اسلات pci ای که رو مادربرد کامپیوتر های پنتیوم سه هست، pci 1 هست و یا pci 2 و اصلا چطور می شه فهمید کدوم هست؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مدل مادربورد رو نگاه کن، بعد تو اینترنت مشخصات کاملش رو بخون.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مدل مادربرد رو از کجا باید بفهمم؟ جعبه که نداره! رو خود مادربرد هم بعید می دونم مدل نوشته شده باشه! باید چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

حتما روش نوشته!

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ببخشید معمولا کجای مادربرد می نویسه؟ (این کامپیوتر تغریبا مال 10 سال پیش هست و اون زمان یه کامپیوتر عالی بوده و 950 هزار تومن قیمت داشته. شاید این توضیحات کمکتون کنه که به من بگید کجای مادربرد می تونم مدل اون رو پیدا کنم.)
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یه جا روی خود برد حتما نوشته دیگه! زیر سیم ها یا پشت کارت ها رو چک کن حتما پیداش میکنی. چون روی هر مادبورد یک جاش نوشته و یک جای خاص برای نوشتن مارک و مدل وجود نداره!

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

باز هم متشکر . اما یه نرم افزار وجود نداره تا بتونه این کار رو بکنه؟ چون اون کامپیوتر مال من نیست و زیاد جالب نیست که دوباره بازش کنم و یه ساعت تو اون بگردم!
    +++
    ضمنا دلیل اینکه من این سوال رو پرسیدم این هست که اومدم تا روی اون کامپیوتر یه wireless lan pci card نصب بکنم. اما وقتی درایور اون رو نصب کردم تو آخرین مرحله نوشته بود که the device cannot start (code 10) و من که به نماینده اونا زنگ زدم گفتش که ببین pci1 هست slot های کامپیوتر یا pci2 چون این فقط با pci2.1 و pci2.2 سازگار هست. اصلا امکان داره مشکل از جای دیگه ای باشه؟
    (البته تو سایتش تو دیتاشیت مدل 8314 که کارت من هم همین مدل هست نوشته که attached interface: pci 2.2 و چیزی در مورد 2.1 نگفته. و تو مدل بعدی که 8315 هست هم گفته:interface:complaint with pci2.2 standard اما تو مدل 8316 که آخرین مدل اون سری هست نوشته interface:complaint with pci2.1/2.2 standard . من حدس می زنم که نماینده اون اشتباه کرده باشه و این مدل رو با مدل آخر اشتباه گرفته باشه. البته ممکن هم هست اینا سازگار باشن اما ننوشته باشه که بعیده)
    Last edited by Hoom@n; 10-07-2007 at 23:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اما یه نرم افزار وجود نداره تا بتونه این کار رو بکنه؟
    از برنامه ي CPU-Z و سربرگ Mainboard اين نرم افزار مي توانيد استفاده كنيد

449 KB
    Ver 1.40.5
    http://www.cpuid.com/download/cpu-z-140.zip

ضمن اينكه در Device Manager اگر بر روي PCI Slot كليك راست و Properties را باز كنيد احتمالا بايد نوع PCI.1 يا PCI.2 را نوشته باشد

Last edited by ocz; 10-07-2007 at 23:22.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون هستم . اما اگر ممکنه در مورد این موضوع هم که مشکل ممکن هست از جای دیگه ای باشه یا نه به من جواب بدید. (تو پست 7 مشکل رو توضیح دادم)
    +++
    1-تو تب مینبرد چیزی در مورد slot های pci نیست.ممنون می شم اگر برنامه ای بدید که خودش ورژن pci رو بده.(البته مدل مادربرد رو می ده و می شه از اون طریق پیداش کرد)
    2-رو خود pci slot کلیک راست کنم و یا روی چیز هایی که تو اون هستن؟ (من الان دارم از یه لپ تاپ استفاده می کنم و لپ تاپ ها هم pci ندارن . بنابراین ممنون می شم برای من امتحان کنید که دقیقا رو کدوم کلیک کنم و ضمنا اصلا اون رو می نویسه یا نه. چون من نمی تونم برم و این رو امتحان کنم . یا باید مطمئن باشم و یا اصلا نرم!)
    Last edited by Hoom@n; 11-07-2007 at 00:21.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون می شم کمکم کنید . بسیار ضروری هست

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •