سلام
چه کتابی برای آموزش زبان اسمبلی از پایه تا پیشرفته خوبه؟ البته میخوام فارسی باشه.
لطفاً نگید جعفرنزاد قمی که خودم رو دار می زنم.![]()
سلام
چه کتابی برای آموزش زبان اسمبلی از پایه تا پیشرفته خوبه؟ البته میخوام فارسی باشه.
لطفاً نگید جعفرنزاد قمی که خودم رو دار می زنم.![]()
اگه بتوني كتاب انگليسي بخوني كه حرف ندار. ebook انگليسي هم تا بخواي هست
واسه فارسي ebook زياد نيست ولي من يه ebook سه قسمتي دارم كه اسم نويسندش وحيد نصيري هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت اول هم آپلود شده ندارم :d
اگه لطف کنی و قسمت اولش رو هم برام آپلود کنی، یه دنیا ازت ممنون میشم.
راستی اگه کتاب کاغذی () خوب هم سراغ دارید، معرفی کنید.
کتاب جعفر نژاد قمی !سلام
لطفاً نگید جعفرنزاد قمی که خودم رو دار می زنم.
من نمیدونم چرا اینهمه میگن کتاباش خوبه ، من یکیش رو گرفتم اصلا نفهمیدم چی نوشته!
سه چهار خط که میخونم همه یادم میره!
شما یکیش رو گرفتی؟
من کتابهای VB و C و C++ و PHP جعفرنژاد رو تا حالا گرفتم. هیچکدوم مفت نمی ارزه. اولش کاملاً توضیح میده (بعضی وقتا قضیه ریاضی هم در حین مثالهاش اثبات میکنه) و هی مثال میزاره. هر چی به آخرش نزدیکتر میشی، توضیح کمتر و مثال هم کمتر میشه.
بیشتر وقتا هم با دادن مثال الکی، خودش رو از دادن کلی توضیح مفید معاف می کنه.![]()
دیگه وقتی یه آدم بیاد درباره هرچیزی که توی جهان وجود داره، کتاب بنویسه، کتاباش بهتر از این نمیشه.
![]()
برای یادگیری اسمبلی کتابهای که خوندم و دارم میخونم و ازشون راضی هستم اینا هستن .
professional assmebly language
the art of assembly language
این دومی syntax 32 bit هستش ...
یعنی HLA
High level assembly
ولی کلا حالت 16 بیت اسمبلی به من بیشتر حال میده ...
جعفر نژاد کم مونده کتاب آشپزی بده ...
کتاب آموزش C شون رو خوندم بد نیست ولی اسمبلی به نسبت اون کتاب C شون یه مقدار جای حرف داره ...
توضیحاتشون کمه و سورس کدها زیاد ...
ولی خوب بد نیست ...
در ضمن توصیه میشه اسمبلی رو از توی لینوکس شروع کنین ...
سلام ...
منم با شما موافقم چون کسی که تو همه زمینه کتاب میده بیرون پس نمیشه گفت کتاب های خوبی رو ارائه میده... کتاب های ترجمش رو هم به ضم من نخونید بهتره... چون دانشجوهاش ترجمش می کنن...
دوستان کتاب های خوبی معرفی کردند... اینم من اضافه میکنم که معروفه به اسمبلی مزیدی - مزیدی ترجمه سپیدنام ...
برنامه نویسی به زبان اسمبلی برای کامپیو تر های شخصی ترجمه مهندس جابر هاشمی اصل
مگه آدم های بزرگی مثل برادران دیتل و ... فقط در یک زمینه کتاب میدن !![]()
نه دوست من .. ولی قیاست درست نیست...
جعفرنژاد!=DEITEL
کسی که متون خارجی رو به دانشجوهاش میده تا ترجمش کنن بعد اونها رو کتاب میکنه فکر نکنم بار علمی خوبی داشته باشه...
در ضمن این نظر شخصی من و خیلی های دیگست... شما می تونی کتاباش رو دنبال کنی و بارعلمیت رو بیشتر کنی...
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)