تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: سریال تمام گوشی‌ها فعال می‌شود

داره خودمونی میشه yuta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    طبس گلشن

5 سریال تمام گوشی‌ها فعال می‌شود

به گفته مدیر کل بازرسی شرکت ارتباطات سیار با توجه به اینکه ثبت سریال گوشی تلفن همراه به روال سال های گذشته در شرکت ارتباطات سیار برگشته است، طی یک هفته آینده تلاش خواهیم کرد تمام سریال گوشی هایی که توسط سازمان جهانی GSM تعریف شده در شبکه ارتباطات سیار فعال شوند.به گفته مدیر کل بازرسی شرکت ارتباطات سیار با توجه به اینکه ثبت سریال گوشی تلفن همراه به روال سال های گذشته در شرکت ارتباطات سیار برگشته است، طی یک هفته آینده تلاش خواهیم کرد تمام سریال گوشی هایی که توسط سازمان جهانی GSM تعریف شده در شبکه ارتباطات سیار فعال شوند. تیمور کرمی با اشاره به اینکه در جلسه هیات وزیران در ۲۷ خردادماه امسال، با ثبت سریال گوشی تلفن همراه مانند سنوات گذشته در شرکت ارتباطات سیار موافقت شد، اظهار کرد؛ این شرکت نیز از ششم تیرماه اعلام کرد بر اساس سیستم IMEI چک ثبت سریال گوشی ها مانند گذشته انجام می گیرد و تمام سریال ها که به صورت تکی رجیستر می شدند در حال حاضر به شکل دامنه ای و رنجی در شبکه ثبت می شوند. او ادامه داد؛ این امر شامل تمام گوشی های تلفن همراه می شود و مسافران نیز در این زمینه مشکلی نخواهند داشت، همچنین اگر مشترکی در این زمینه با مساله ای روبه رو شود می تواند پس از اطمینان از سلامت گوشی خود برای بررسی علت امر به شرکت ارتباطات سیار مراجعه کند. مدیر کل بازرسی شرکت ارتباطات سیار به خریداران گوشی تلفن همراه نیز هشدار داد؛ متقاضیان در هنگام خرید گوشی باید سریال روی جعبه، دستگاه و صفحه نمایش را با یکدیگر چک کنند تا مطابقت داشته باشند و در صورت یکسان نبودن این سریال از خرید آن گوشی خودداری کنند. او در پایان خاطر نشان کرد؛ سریال گوشی بر روی صفحه نمایش نیز با وارد کردن کد £۰۶£+ بر روی صفحه نمایش گوشی نمایان می شود که در کنار رقم سریال کلمه IMEI نوشته شده است.
    روزنامه شرق

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

13 حالا من باید کاری کنم؟

من خط ایرانسل دارم گوشیم هم چنج شده است برای اینکه سریال اصلش ثبت بشه باید چیکار کنم؟

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

مگه ايرانسل قبلا گوشي غير ريجستر رو جواب نمي داد ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

13

مگه ايرانسل قبلا گوشي غير ريجستر رو جواب نمي داد ؟؟؟؟؟؟
    همین الان هم جواب میده ولی من میخوام خط ir-tci بخرم عصابم از دست ایرانسل خورد شده هر روز شبکش قعطه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    طبس گلشن

پيش فرض

هر سیم کارتی مزیتها و مشکلات خودشو داره . یادتون نره که اینجا ایرانه.من نمیدونستم که این موضوع قدیمی شده مگر نه نمیذاشتمش.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    طبس گلشن

پيش فرض

هر سیم کارتی مزیتها و مشکلات خودشو داره . یادتون نره که اینجا ایرانه.من نمیدونستم که این موضوع قدیمی شده مگر نه نمیذاشتمش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •