تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: جديد: فرق بين دوره هاي Mcsd،mcse،cisco چيه، و تو ايران كدوم بازار بهتري دارند _

داره خودمونی میشه PROSPPECH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

14 جديد: فرق بين دوره هاي Mcsd،mcse،cisco چيه، و تو ايران كدوم بازار بهتري دارند _

فرق بين دوره هاي Mcsd،mcse،cisco چيه، و تو ايران كدوم بازار بهتري دارند، و يه سوال ديگه اينكه من مي خوام تو يكي از اين دورهايي كه مجتمع فني ميخواد برگزاركنه، شركت كنم، و اينكه دوره ها ي طولاني مدت و پرهزينه اي داره(براي مني كه از شهرستان ميخوام برم تهران) ، خوب با اين اوصاف كدوم دوره هم درامد بيشتري داره و هم وقت و هزينه كمتري ميبره؟

آخر فروم باز تکنیک برتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

Mcsd،mcse
    این موضوع مربوط به انجمن برنامه نویسی است به هرحال
    Mcsd،mcse این دوزبان بهترین درآمد را دارند البته توجه البته بستگی به نحوه کار خودت داره این دوزبان خوب هستند ولی مثل ++c حرفه ای نستتند از 100% کاری که ++c می تواند انجام دهد vb فقط توانایی 80% از کارائی آن را دارد و همینطور #c ولی یه توصیه قبل اینکه وارد آموزشگاه بشوی خودت بر روی سورس کدهای آماده کار کن چون در آموزشگاها به صورت علمی درس می دهند و از 100% فقط 40% از آن را شما یاد می گیری 60% باقی مونده به ذهن و خلاقیت خودت بستگی داره/.
    ممنون

داره خودمونی میشه ali_11_19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

baba MCSE vaMCSD marbut be rahandazie shabake haye kochik mesle workgroups haye dakhele ye kafinet mishe ama CISCO marbut be shabake haye bozorg mesle shabake haye ye edare has.(kole ina bara amuzesh bud)
    man khodam shakhsan ba MCSE kheali hal mikonam.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام

به این لینکها مراجعه کنید . اطلاعات خوبی بهتون می ده :

[url] http://forum.p30world.com/showthread.php?t=137973[/url]

[url] http://forum.p30world.com/showthread.php?t=116241 [/url]

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

آقای ali_11_19 وقتی اطلاعات نداری چرا سرت رو میندازی پایین هر چی دوست داری میگی و میری؟ خودشم فینگلیشی که تو انجمن ممنوعه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقای ali_11_19 وقتی اطلاعات نداری چرا سرت رو میندازی پایین هر چی دوست داری میگی و میری؟ خودشم فینگلیشی که تو انجمن ممنوعه.
    بله من هم با شما موافقم .اولا فینگلیش خیلی راحت تره ولی باید قوانین فروم رعایت شه .بگذریم .

دوره های مایکروسافت که از mos,mcse,mcsa,mcdba,mcsd,..... و خیلی دوره های دیگه برگزار میشه به گرایش های مختلفی مربوطه.یعنی خیلی از دوره ها هیچ سنخیتی با دوره دیگر نداره . به عنوان مثال دوره mcse یک دوره شبکه-سخت افزار محسوب میشه و mcsd یک دوره کاملا نرم افزاری که جنبه دولوپ رو داره به حساب میاد .خوب ÷س کاملا به علاقه طرف مربوط میشه . من به شخصه دوره mcse رو انتخاب کردم و اونو تا ابتدای ایسا سرور رسوندم تا حالا . چون با شبکه بیشتر حال میکردم .یه مزیت دیگر این انتخاب اینه که با انتخاب درست دروس الکتیو میتونی همزمان با 3 مدرک فارغالتحصیل شی.یعنی mcse,mcsa,mcdba
    اما دوره سیسکو .دوره سیسکو خودش شامل چندیدن دوره هست که پایه ترینش ccna و بالاترین سطحش ccie هست .هزینه دوره های یسکو به مراتب بیشتر از مایکروسافت بوده ولی حجم دوره پایین تره (البته امکان failed شدن تو سیسکو 4 برابر بیشتر از مایکروسافته !!).
    بازار کار: من به شخصه دوست دارم مدارک سیسکو داشته باشم .ولی تا زمانی که به infra2 در mcse نرسیدی بیخیال سیک. و همون سی سی ان ای بشو . چون حجمش بالاست .
    به نظر من بیشترین درامد بدون شک مربوط به سیسکو میباشد .
    یا علی

7. این کاربر از Nomber1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

salam
    guzarundane 2re CCNA dar mojtamae Fanni ro tosie mikonin?
    albate ye 2re ghablesh dare be name precisco,agar bekham dar zamine network kar konam,ya behtare bikhial shamo marahele tolanie MCSE ro begzarunam
    khodam reshtam software has

آخر فروم باز MeHrDaD_MeNaY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

salam
    guzarundane 2re CCNA dar mojtamae Fanni ro tosie mikonin?
    albate ye 2re ghablesh dare be name precisco,agar bekham dar zamine network kar konam,ya behtare bikhial shamo marahele tolanie MCSE ro begzarunam
    khodam reshtam software has
    توصیه ای که هست اینه که قبل از CCNA اگر MSCE رو گذرونده باشید خیلی بهتون کمک میکنه
    در msce با کار کردن در محیط domain و workgroup آشنا میشید .مفاهیم active directory و isa سرور رو یاد میگیرید
    همچنین زیرو بم ویندوز و سرور رو هم یاد میگیرید و ...

mcse هم خیلی پایین تر از ccna نیست به نظر من
    مدارک سیسکو رو چون هنوز خیلی ها ندارن شاید اینتوری بنظر برسه که از مدارک مایکروسافت بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

khob inai ke migin bayad
    server2003
    infra1
    infra2
    directory
    khodesh mishe be andaze BA...tolani va por hazie....nemitunam khodam kar konam

آخر فروم باز MeHrDaD_MeNaY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

khob inai ke migin bayad
    server2003
    infra1
    infra2
    directory
    khodesh mishe be andaze BA...tolani va por hazie....nemitunam khodam kar konam
    خوندن کتاب اینگلیسی سختیهای خودشو داره

توی یه جلسه استاد یه دفعه 70 صفحه درس میده با توجه به سر فصلهای کتاب
    اما اگه بخوای خودت بخونی نا امید میشی مخصوصا کتاب xp که خیلی رفته توی جزییات
    خوندن از روی کتاب خیلی زمان می بره

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •