تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: چرا ویندوزم اینجوری میشه؟

پروفشنال snowy_winter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض چرا ویندوزم اینجوری میشه؟

دوستان سلام

راستش من نمیدونم این مشکلی که دارم سخت افزاریه یا نرم افزاری... برای همین اینجا مینویسم و امیدوارم که کمکم کنید.

مشکلم اینه که بعد از چند دقیقه که با ویندوز کار میکنم یه دفعه قفل میکنه و بعد از چند ثانیه که آزاد میشه همه ی آیکونها و کلا همه چیز درشتتر میشه و البته تقریبا بی رنگ! امروز که اینجوری شد از صفحه عکس گرفتم... اینجا گذاشتمش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این error یعنی چی؟ وقتی restart میکنم بیشتر وقتها دیگه ویندوز بالا نمیاد و فقط پشت سر هم ریست میشه... حدود 2 ماه پیش که اینجوری شده بود بردمش نمایندگی و گفتن که دو تا از کابلهای مادربرد شل شده بودن و احتمالا دلیلش همون بوده. یه مدتی خوب بود ولی الان دو سه روزه باز مشکل شروع شده.

کسی میدونه دلیلش چیه؟ این error میگه مشکل از کجاست؟ از device manager که چک میکنم ظاهرا سخت افزارها مشکلی ندارن... نمیدونم باید چیکار کنم... ممنون میشم کسی راهنماییم کنه... فقط خواهشا سریعتر چون نمیدونم تا کی میتونم با این ویندوز کار کنم ...

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با توجه به عکسی که نشون دادین ظاهرا مشکل از درایو کارت گرافیکتون هست ...
    مطمئن هستید درست نصبش کردین ... اگه نه ... احیانا یه بار دیگه از اول درست همراه با DriectX نصبش کنین مشکل حل میشه ...

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برای منم گاهی اوقات اینطوری میشه ... یکی از دوستام میگه مشکل از کارت گرافیکته ... تازه آیکون پایین کنار ساعت که برای گرافیکم بود ( Ati ) وقتی اینجوری میشه غیبش میزنه !!!!!!!

کسی میتونه بگه مشکل اصلی کجاست ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با توجه به عکسی که نشون دادین ظاهرا مشکل از درایو کارت گرافیکتون هست ...
    مطمئن هستید درست نصبش کردین ... اگه نه ... احیانا یه بار دیگه از اول درست همراه با DriectX نصبش کنین مشکل حل میشه ...
    نمیدونم آخه من نصب نکردم. هر کاری که نمایندگی کرد، همونه و من تغییری ندادم که بدونم. در مورد نصب دوباره اش میشه راهنماییم کنین؟ چه طوری باید این کار رو بکنم؟ بی تجربه هستم و میترسم خرابترش کنم!

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مشکل از کارت گرافیکته

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

نمیدونم آخه من نصب نکردم. هر کاری که نمایندگی کرد، همونه و من تغییری ندادم که بدونم. در مورد نصب دوباره اش میشه راهنماییم کنین؟ چه طوری باید این کار رو بکنم؟ بی تجربه هستم و میترسم خرابترش کنم!
    همراه کامپیوترتون احتمالا سی دی بوده ببینین کدوم مربوط به کارت ګرافیک میشه اون رو بزارین تو سی دی روم و درایور رو نصب کنین
    اګه سیدیش رو ندارین باید اسم کارت ګرافیکتون رو بنویسین دوستان میتونن لینک دانلود درایور رو بهتون بدن بعد از دانلود میتونین نصبش کنین و مشکلتون حل میشه

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون... امیدوارم مشکل حل بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان اتوران سی دی دو تا گزینه برای نصب داره: easy install و hydravision install

این دو تا چه فرقی با هم دارن و من ترجیحا کدوم رو انتخاب کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •