با سلام.دوستان ؛ چند وقتي هست كه cpu سيستم من در task manager به 100 درصد ميرسه.بدون هيچ دليلي ؛ يكهو 100 درصد را نشان ميده و دوباره كم ميشه.لطفا راهنمايي كنيد كه علت ازچيست؟ البته چند وقتي ميشه كه اينطور هست و در گذشته اين جور نبود.با سپاس![]()
با سلام.دوستان ؛ چند وقتي هست كه cpu سيستم من در task manager به 100 درصد ميرسه.بدون هيچ دليلي ؛ يكهو 100 درصد را نشان ميده و دوباره كم ميشه.لطفا راهنمايي كنيد كه علت ازچيست؟ البته چند وقتي ميشه كه اينطور هست و در گذشته اين جور نبود.با سپاس![]()
موقعه که میرسه به 100% سیستمت کند کار میکنه؟
احتمال داره ویروسی شده باشی
تو قسمت Processes برنامه اضافه ببین چی در حال اجراست اونارو End کنبعد ببین بازم میره رو 100% یا نه؟
شما كه ننووشتي كدوم پروسس بوده كه باعث اين اتفاق شده و تا 100 درصد كشيده بالا![]()
سلام.نگاه كردم و چيز خاصي ديده نشد.ولي از روزي كه آنتي ويروس NOD32 و Comodo BOCleanآنتي تروجان را نصب كردم؛ اين جور ميشه.با تشكر
احتمالاً سیستمت ویروسی هستش اسکن کن
این دو تا برنامه رو غیر فعال کن ببین بازم اونجوریه
روي چشم.ممنون
سلام.دوستان ؛ لحظه اول كه task manager را اجرا مي كنم ؛ در آن لحظه 100 درصد نشان ميده و بعد ديگه پايين مياد.پروسس را هم در اين لحظه كه 100 درصد نشان ميده ؛ ديدم.ظاهرا EXPLORER.EXE در همان لحظه اول ؛ مقدارش بالا و نزديك 100 درصد هست.با تشكر
مشكلي نداري
اگر ندت زيادي رو 100 هست اونوقت مشكل هست . در غير اينصورت در لحظه باز شدن مشكلي نيست دوست من
سلام.با آنتي ويروس هم چك كردم و ويروسي در كار نبود.و برنامه هاي مشكوك را هم حذف كردم.ولي باز هم در لحظه اول ؛ باز شدن task manager مقدار cpu را 100 درصد ميزنه.ممنون .
ماله منم همين جوريه ممكنه به خاطره سرعت cpu باشه شايدم پهناي بانده cpu مادربوردت كمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)