تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: محسن چاووشي، به كلوب «مجازها» پيوست ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11 محسن چاووشي، به كلوب «مجازها» پيوست ..

يك شركت توليد آثار موسيقايي در ايران، به زودي چند آلبوم موسيقي جالب توجه را به بازار عرضه مي كند كه اولين آلبوم رسمي «محسن چاووشي» هم در بين آن ها ديده مي شود.

چاووشي آهنگساز جواني است كه از حدود دو سال پيش با پخش غيرمجاز چند كار نيمه حرفه اي اش، به عنوان يك خواننده زيرزميني سبك پاپ، در ميان جوانان ايران محبوبيت پيدا كرد.

چاووشي در ابتداي كار خود، از سوي بسياري متهم شد كه در سبك خوانندگي، تلاش مي كند با تقليد صداي «سياوش قميشي» ، نظر شنوندگان موسيقي را جلب كند، ولي به تدريج و با جدي تر شدن فعاليت هايش صداي محسن چاووشي هم تغيير كرد؛ هر چند كه اين تغيير در بسياري موارد با نرم افزارهاي ارزان قيمت كامپيوتري، ميسر شده بود.

با اين وجود، اين خواننده اهل مسجد سليمان، همچنان در كنار خوانندگاني چون «مجتبي كبيري»، «محمد زارع» (با نام جعلي كيارش قميشي!)، «راما» و... به عنوان يكي از پيروان متعدد قميشي كهنه كار شناخته مي شد.

اما برخلاف جريان آب، بهمن ماه سال گذشته، هنگامي كه فيلم «سنتوري» ساخته «داريوش مهرجويي» در جشنواره فيلم فجر اكران شد، بسياري از منتقدان سينمايي، صدا و موزيك محسن چاووشي را پديده جشنواره بيست و پنجم فجر دانستند!

در اين فيلم «بهرام رادان» ستاره خوش چهره سينماي ايران، در نقش يك خواننده و نوازنده، چند قطعه از كارهاي چاووشي را لب خواني مي كند.

در اين فاصله حدود سه آلبوم و چندين تك ترانه از ساخته هاي چاووشي بين علاقه مندانش دست به دست مي شد. حتي اجراهاي اختصاصي او براي فيلم مهرجويي هم از اين ماجرا مستثنا نشدند و پيش از اكران عمومي سنتوري، ناخواسته به خارج از استوديو ضبط راه پيدا كردند.

از شروع همكاري چاووشی با عوامل ساخت اين فيلم تا اكران آن در جشنواره، اين پروژه هنري با حاشيه هاي پر سر و صدايي همراه بود؛ ابتدا خبر توقيف فيلم به دليل استفاده از صداي چاووشي به گوش رسيد. سپس در جشنواره، اسم اين خواننده از تيتراژ فيلم حذف شد. اين روزها هم خبر مي رسد اختلاف نظر او با سازندگان سنتوري، منجر به حذف موزيك هاي او و جايگزيني خواننده اي ديگر شده است.

حتي در بازار داغ شايعات، برخي گفته اند كه شايد خود بهرام رادان، ترانه هاي مورد نياز اين فيلم را اجرا كند.

به هر حال چاووشي با هاله اي سنگين از شايعه و شنيده ها در اطراف نامش، اين روزها سخت به دنبال سامان دادن به يك آلبوم جديد است؛ آلبومي كه قرار است با كسب مجوز و به صورت مجاز در دسترس هوادارنش قرار بگيرد.

اسم اين آلبوم «يك شاخه نيلوفر» است و قرار بود در زمان برگزاري نمايشگاه كتاب تهران (اواسط ارديبهشت ماه) منتشر شود، اما به دليل مشكلات حاشيه اي، هنوز موفق نشده كه آلبوم خود را براي انتشار آماده كند.

گرفتن مجوز صداي اين خواننده و پخش مجاز اين آلبوم، البته كار سختي بود كه خود هرگز موفق به اين كارنشد، ولي سرانجام شركت «آواي باربد» با ارتباطات خوب خود و نفوذي كه در مركز موسيقي اداره ارشاد اسلامي دارد، موفق به اين كار شده است

شركت «آواي باربد» پيش از اين هم آلبوم هاي جالب توجه بسياري را منتشر كرده است؛ آثاري كه قبلا در بازار ايران بي سابقه يا كم سابقه بودهاند: آلبوم هايي از «عبدالحليم حافظ» و «عمر خيرت» (خوانندگان مشهور مصري)، اريك كلپتون، ريچي بلكمور، اينگوي مالمستين، آندره آ بوچلي، اِرا، سكرت گاردن، عليحان (دودوك نواز آذربايجاني) و... يا موزيك متن فيلم هايي مثل: گلادياتور، مصائب مسيح، ماتريكس و... از جمله آثاري هستند كه در برابر ديدگان حيرت زده ناشران ديگر، با نام «آواي باربد» به بازار موسيقي فرستاده شدند.

البته مجموعه آثار دوست داشتني اين شركت، گاهي هم انتقاد برانگيز بوده اند. از جمله انتشار بي اجازه منتخبي از آثار گروه «Axiom of Choice» تحت عنوان آلبوم «واقعه»، يا كتاب «زمزمه هاي يك شب سي ساله» منتخب سروده هاي «ايرج جنتي عطايي» كه به گفته شاعر، آن هم بدون اجازه به بازار آمده است.

ضمن اينكه بخشي از آلبوم هاي منتشر شده توسط اين شركت، آثار غير ايراني هستند كه با كمترين هزينه ممكن و در غياب قانون كپي رايت، سود سرشاري نصيب شركت مي كنند! سودي كه شركت هاي ديگر انتشار آثار موسيقي نيز از آن غافل نيستند.

دايره تلاش هاي اين شركت براي كسب مجوز پرفروش ها به جايي رسيد كه كمي پس از مرگ «ويگن»، باربدي ها اعلام كردند مي خواهند منتخبي از كارهاي اين خواننده قديمي ايراني را منتشر كنند.

اما در حالي كه در اين مدت بارها چند ترانه مشخص ويگن از راديو و تلويزيون ايران پخش شده بود، آن ها موفق به اين كار نشدند. در عوض، گرفتن مجوز و انتشار دو آلبوم از كارهاي «داريوش رفيعي» (خواننده چهار دهه پيش) و وعده انتشار آلبوم جديد «فرامرز اصلاني»، از برگ هاي برنده «آواي باربد» به حساب مي آيند.

آلبوم اخير «دل مشغولي ها» نام دارد و فرامرز اصلاني با موزيك هايي از «آرميك» منتخبي از آثار قديم و جديد خود را در آن عرضه خواهد كرد.

يكي ديگر از مهم ترين آلبوم هاي آينده «آوي باربد» كه مخاطبان هم براي شنيدنش بي تابي مي كنند، كاست مجاز «محسن نامجو» است. و همين روزها آلبوم «ترنج» نيز با آثاري كه از اشعار كلاسيك در آن ها استفاده شده، منتشر خواهد شد.

از ديگر آثار در دست انتشار باربد بايد از اين ها نام برد: «برگ و باد» با صداي «محمدرضا هدايتي» بازيگر مجموعه هاي طنز عامه پسند تلويزيون ايران، «اسير» اولين آلبوم «عليرضا قميشي» ، «زمزمه هاي يك شب سي ساله» شعرخواني با صداي ايرج جنتي عطايي، «فقط نگاه مي كنم» آلبوم جديد «حامي»، «پياده روهاي پاريسي» عاشقانه هاي «Gary Moore»، دو آلبوم از «Leonard Cohen»، دو آلبوم موزيك سرخپوستي و چند آلبوم غير غير ايراني ديگر كه طبق معمول بدون توجه به قانون حقوق سازنده، يعني همان كپي رايت معروف، عرضه خواهند شد.

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

ایشالله 100 سال دیگه اگر خدا بخواد محسن چاووشی مجاز میشه...

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

والا من که چشمم آب نمی خوره ! این مطلب هم فقط در حد یه خبر بود . حالا ببینیم چی میشه . . .
    به هر حال از نظر من شدن یا نشدنش فرقی نمی کنه !
    چرا شاید یه تفاوتی داشته باشه . و اونم در بدتر کردن اوضاع آشفته ی موسیقی داخل ایران !
    البته این نظر منه .

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

والا من که چشمم آب نمی خوره ! این مطلب هم فقط در حد یه خبر بود . حالا ببینیم چی میشه . . .
    به هر حال از نظر من شدن یا نشدنش فرقی نمی کنه !
    چرا شاید یه تفاوتی داشته باشه . و اونم در بدتر کردن اوضاع آشفته ی موسیقی داخل ایران !
    البته این نظر منه .
    بهتر میبینم جوابی ندم ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بله هر جور مایلید . این طور که معلومه از طرفداران سرسخت هستید . باشه دوست من . من که چیزی نگفتم . بی احترامی ای کردم ؟ کاملا هم نظرتون محترمه !

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

اگه با انصاف قضاوت کنید میبینی خوب میخونه
    البته اینم نظر منه!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

بله هر جور مایلید . این طور که معلومه از طرفداران سرسخت هستید . باشه دوست من . من که چیزی نگفتم . بی احترامی ای کردم ؟ کاملا هم نظرتون محترمه !
    بی احترامی نکردید؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Music_Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

اگه اين آلبوم جديدش منتشر شد منو خبر كنيد كه حتما برم اورجينالش رو بخرم

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

اگه اين آلبوم جديدش منتشر شد منو خبر كنيد كه حتما برم اورجينالش رو بخرم
    دمت گرم...بچه چیز فهمی هستی«چشمک»
    باشه بهت اس ام اس میزنم...!

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من فقط نظر شخصیمو گفتم !

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •