تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: وجود مشکل در زمینه Flash Disks!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sadjad Sharifian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض وجود مشکل در زمینه Flash Disks!

دوستان سلام! من چند وقت پیش یک Flash گرفتم 512 مگ و از مدل MicroVualt از شرکت سونی! حالا اشکال کار : که یه وقتایی یه چیزی مثلا از رو سیستم خودم روش کپی میکنم بعد که جای دیگه میخوام اطلاعاتم رو پس بگیرم پیغام میگیرم که فایل خرابه و قابل کپی کردن نیست!! با مثلا در مورد فایلهای تصویری(عکس) فایل با حجم کامل خودش وجود داره ولی وقتی مثلا با ACDSee بازش میکنم یه صفحه سفید فقط میبینم! درمورد Directory ها هم با یه Directory خالی مواجه میشم!! این موضوع فقط در مورد این یدونه Flash نیست! که من با 2 تا Flash دیگه هم یکی 2 گیگی (که در موردش الان صحبن میکنم) یکی هم یه 512 مگ سونی ولی به مدل دیگه عینا همین مشکل برام پیش اومده!!! به نظرتون از چی میتونه باشه؟! اصولا این Memory ها آیا BadSector یا یه همچین چیزایی براشون مفهومی داره؟! یا اینکه مشکل از کجاست پس آخه؟!

یه مشکل دیگه هم در این زمینه برای بوجود اومده : بعد از اینکه اون 512 مگیه اذیتم کرد رفتم یه 2 گیگی بازم Micro Vault ولی از این کوچولوها (رنگیا!) گرفتم!! که نه تنها مشکل اولیم حل نشد که الان بعد از تقریبا یکی دو هفته که عملا حتی نتونستم یکبار به درستی ازش استفاده کنم (به همون علت مذکور در بالا) که حالا وقتی کارت رو در پورت USB قرار میدم در ابتدا مشکلی وجود نداره و کارت رومیشناسه!! بعد که میخوام مثلا وارد درایو برم میگه که Insert The Card! یا یه همچین چیزایی با این مضمون که اصلا کارت داخل پورت وجود نداره ( در حالی که کارت قبلا شناخته شده!)
    چی شده یعنی؟! بعد میدونم که اشکال از پورت دستگاه من هم نیست که چند جای مختلف امتحان کردم این دومی رو!!
    بعد در ادامه هم میخوام بپرسم که اگه مشکلی موجود از خود کارت هستش آیا اصلا امکان تعمیر این کوچولوها وجود داره؟ و جایی رو برای تعمیر این قطعات سراغ دارید؟ سپاس.
    یا علی.

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

سلام! این دومین سوالی هستش که در مورد Fash Disks میپرسم و بیجواب میمونه!! ok! میشه پس لطفا دوستان سخت افزاری یه منبع(مرجع) در رابطه با این قطعه معرفی کنن لطفا؟! من خودم گشتم ولی متاسفانه چیز کارامدی دستگیرم نشد :(
    جدی خیلی مهمه برام!!
    مرسی از توجهتون!
    یا علی.

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. شما از WINXP استفاده مي كنيد؟ چون Winxp خودش flash disk رو بدون نصب driver مي شناسه اما ممكنه در مورد اين flash شما با توجه به اينكه هر دو مورد هم از يك مدل بوده اند اين طور نباشه. پس بهتره كه driver اون ها رو نصب كنيد شايد مشكل حل بشه.
    يه مسيله ديگه كه فكر نمي كنم اشكال از اون باشه ولي امتحانش ضرر نداره. service pack 2 رو رو سيستمت نصب كن چون USB2 با service pack 2 راه مي افته.

يه مسيله ديگه كه به ذهنم مي رسه اينه كه شما از محيط هاي مغناطيسي زياد عبور مي كني يا مثلا از مترو زياد استفاده مي كنيد ؟ اينم ممكنه باعث خرابيه data بشه . (data نه flash)

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

سلام دوست عزیز ..مرسی از جوابتون!! ولی آخه میدونین در مورد بخش آخر سوالم!! من قبلا مشکلی نداشتم و میتونستم از Flash استفاده کنم(البته با خرابی اطلاعات زیاد مواجه میشدم) ولی در مورد این Flash جدید 2 گیگیه یهو دیگه نمیتونم اصلا چیزی برش کپی کنم با برعکس...مادامی که اون یکی 512 مگیه که هر دو از نوع Micro Vault شرکت Sony هستند فقط با قیافه های متفاوت!! بخوبی کار میده(البت بازم با خرابی اطلاعات مواجهم!) !!
    شما فرمودید میادین مغناطیسی باعث بروز اشکال در اطلاعات موجود در Flash میشن!! حالا در ادامه این سوال برام پیش اومد که چی ممکن هستش که باعث خرابی "خود" Flash بشه؟! ضربه...رطوبت...یا کلا چه چیزایی؟!
    باز هم کلی بابت توجه و وقتی که صرف کردید سپاسگزارم!
    یا علی.

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

Sadjad Sharifian عزيز شما اونقدر نوشتيد که من گيج شدم! من فقط بگم که شما فلش هاتون رو با فرمت FAT
    يک بار فرمت کنيد ببينيد درست ميشه يا نه اگه نشد مطرح کنيد و جاهای ديگه هم امتحان کنيد ببينيد سالم هست يا نه در ضمن اگه گارانتی داره اگه درست نشد يه سر به گارانتی بزنيد

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض l

سلام...حمید جان بسیار ممنون بابت جواب!!
    ولی رفیق اون فلش 2 گیگیه اصلا فرمت هم نمیشه :cry: .. میگه که Insert the disk!!
    مادامی که عرض کردم حالا چند لحظه پیش اون Icon توی Notification Area(همون گوشه پایین سمت راست) اومده!! راستی گارانتی هم نداره نه!!
    شما جایی رو سراغ ندارین که تعمیر کنن اینارو؟! اصلا قابل تعمیر هستن؟!
    یا علی.
    بازم مرسی

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

Sadjad Sharifian جان در مورد تعمير از پاتال جان سؤال کن من الان حضور ذهن ندارم ولی يک بار با Ontrack EasyRecovery Professional v6.10.07 سيستم رو چک کن اگه شناخستش ميتونی فرمت اش کنی اگه نشد مطرح کن

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

پيش فرض

Sadjad Sharifian جون، سلام

والا مشكلت خيلي خاصه و بايد حضوري :shock: بررسي بشه، ولي من تا اونجاي كه بتونم كمكت مي كنم.

اولا ==> اگه قسمت [حافظه] ي يه flash memory خراب بشه كه ديگه تعمير نداره.
    ولي اگه قسمت connector ش خراب بشه، قابل تعويض هست.

دوما ==> يه بار با FAT فرمت ش كن و بعد امتحان كن، ببين درست شده يا نه.

سوما ==> USB يه port از نوع Plug&Play ه و نتيجتا وقتي كه Windows كاملا load شده بايد flash memory رو وصل كني.

الان ديگه چيزي به ذهنم نمي رسه.

خوش باشي،
    ©م.م.©

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط HamidFULL
    Sadjad Sharifian جان در مورد تعمير از پاتال جان سؤال کن من الان حضور ذهن ندارم ولی يک بار با Ontrack EasyRecovery Professional v6.10.07 سيستم رو چک کن اگه شناخستش ميتونی فرمت اش کنی اگه نشد مطرح کن
    سلام..آقا من فرمایش شما رو انجام دادم و برنامه رو با حجم 34 مگ دانلود کردم!(واقعا مرسی از معرفی برنامه ..بیسار برنامه جالب و کارامدی هستش!) اینم لینک برای اون دسته از عزیزان که میخوان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی متاسفانه در ابتدا نمیدونستم که اصلا چه باید بکنم که خوب با کمی کنکاش به نتایجی رسیدم :
    1- در قسمت Drive Tests که اصلا نمیشناخت درایو مورد نظر رو(درایو Flash Disk رو!)
    2- منتها در قسمت Smart Tests که درایو رو شناخت بعد از انجام عملیت به این نتیجه رسید که در ذیل مشاهده میکنید! :

منتها وقتی من طبق دستورالعمل خود برنامه قسمت Partition Test رو اجرا میکنم دومرتبه به مشکل بخش Drive Tests برمیخورم یعنی که درایو شناخته نمیشه! :cry:
    در ضمن در قسمتهای مشابه از جمله Data Recovery>Format Recovery هم درایو متاسفانه شناخته نمیشه! :?
    بازم ممنونم از وقتی که صرف میکنید!
    موفق باشید!

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

پيش فرض

سوما ==> يه بار با FAT فرمت ش كن و بعد امتحان كن، ببين درست شده يا نه.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •