سلام
وقتي که ميخام فارسي تايپ کنم در ورد مثلا از فونت تيتر استفاده کنم. وقتي به پ ميرسم نچسبيده تايپ ميشه و زير حرف ي دوتا نقطه مياد چکارش کنم؟
سلام
وقتي که ميخام فارسي تايپ کنم در ورد مثلا از فونت تيتر استفاده کنم. وقتي به پ ميرسم نچسبيده تايپ ميشه و زير حرف ي دوتا نقطه مياد چکارش کنم؟
من هم یه مدت اول که از ورد استفاده می کردم همین مشکل رو داشتم در مورد ی که زیرش نقطه دار میشه من از shift+x استفاده می کردم که بعد از یه مدت خودش درست شد حالا چطوری نمیدونم .....؟
دوست عزیز شما در موقع تایپ فارسی , با انتخاب زبان فارسی از فونت عربی استفاده میکنی و راه حل اینه که شما باید چند تا فونت فارسی نصب
کنی و در موقع تایپ اونها رو انتخاب کنی . من خودم از فونتهای پارسا 99 استفاده میکنم . البته فونتهای فارسی زیادی هست که شما میتونی
استفاده کنی . در ضمن شما بعد از تایپ یه متن , متن رو انتخاب کن و با همه فونتهایی که داری امتحان کن . موفق باشی
وقتي فونت فارسي استفاده ميکنم حروف به هم نميچسبند مخصوصا پ
آره فعاله..
دوستان کسی کلید حل مشکل منو نداره
فونهای سری مثلا B رو گیر بیار یا freefarsi بگردی پیدا میکنی
یه سایتی بود که فونتهای با مجور آزاد و فارسی داشت.
قدیما فونتهای ۹۸ روی اکس پی (فارسی هاش) مشکل داشت ولی شما میتونی فونتهای فارسی واسه اکس پی یا ویستا رو پیدا کنی بریز تو شاخه c/windows/font و همونطوری که ahsanx گفت امتحانش کن ببین چی میشه اگه پیدا نکردی تا خودم واسه اطمینان هم شده یکی واسه ت آپلود کنم.
=========================
به این سایت مراجعه کیند توی تاپیک اوبونتو اتفاقی پیداش کردم
فونتهاشو برزیزد توی شاخه فونت ویندوزتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد نتیجه ش ور بگین
امیدوارم این مشکلتون رو حل کنه.
Last edited by GnuHDL; 11-07-2007 at 23:17.
جناب GnuHDL راست میگه
باید همین کارو بکنی
احتمالا از فونت عربی به جای فارسی استفاده می کنی ... بگیر فونت فارسی رانصب بکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)