سلام من نرم افزاری میخوام برای سانسور کردن فیلمها به این صورت که مثلا به راحتی بتوانم 2 دقیقه از وسط یه فیلم 60 دقیقه ای سانسور کنم
سلام من نرم افزاری میخوام برای سانسور کردن فیلمها به این صورت که مثلا به راحتی بتوانم 2 دقیقه از وسط یه فیلم 60 دقیقه ای سانسور کنم
يا نور
دوست عزيز
يكي
Windows Movie Maker هست كه يه كم كار باهاش سخته و دومي هم Total Video Converter هست كه اول فايل رو دوتيكه ميكنه و از يه تيكه قسمت دلخواه رو حذف و بعد بايد دستي بهم بچسبونيد
ورژن جدید نرم افزار محبوب و قدرتمند ویرایش فیلمهای ویدیویی Ulead Video Studio 11 Plus
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نوشته شده توسط Mohammad amir bazrafshaN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز من با این برنامه هایی که شما معرفی کردید کار کردم من برنامه ای میخوام که همانطور که گفتم بتونم باهاش وسط یه فیلمو سانسور کنم بعد هم در آخر فایل خروجی را به راحتی ذخیره کنم . نه اینکه اول این طرف و ببرم بعد اون طرفو بعد هم به هم بچسبونم![]()
Last edited by ifu; 08-07-2007 at 17:40.
بابا سانسور کن
اگه پیدا کردین مارو هم بی خبر نزارین![]()
Last edited by Jalal; 08-07-2007 at 19:49.
Adobe Premiere کارت رو راه میندازه
اتفاقا منم تا همين چند وقت پيش دنبال چنين نرم افزاري بودم، ولي پيداش نكردم.
به نظر من شما دنبال يه برنامه اي هستي كه مثلا بتونه با باز كردن يه فايل سانسوري، بتونه همون تيكه ها رو نشون نده. دقيقا مثل نرم افزارهاي زير نويس كننده.
من قصد داشتم چنين نرم افزاري رو بنويسم ولي نميدونستم چطور؟!!!!
با سلام
دوست عزیز یعنی میشود مثلا 2 دقیقه از یک وسط یک فیلم 60 دقیقه ای حذف کرد و در اخر هم فیلم را با اون سانسور 2 دقیقه ای که کردیم خروجی گرفت؟؟؟
هفته قبل بود فکر میکنم هفته نامه کلیک برنامه ای برای سانسور کردن معرفی کرده بود که من متاسفانه کلیکو گم کردم و اگه کسی بتونه اونو پیدا کنه ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)