تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: چند تا سوال فکر کنم شما هم همین مسئله رو داشته باشید

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

14 چند تا سوال فکر کنم شما هم همین مسئله رو داشته باشید

1- فایل Desktop با پسوند ini در تمامی هارد هستش اونم نه یه دونه بطوری که سرچ کردم تو هر فولدر هاردم از این فایل هست زیاد؟؟؟
    2- یه فولدر به نام WA7p در تمامی درایو هام نه باز میشه نه دلیت میشه ؟؟؟ پیغامcannot delete WA7P:Access is Denied میده
    3- یه پوشه شبیه سطل آشغال به نام Recycled تو همه درایو هام هست برای چیه؟؟؟
    خیلی ممنون میشم جواب این سوالاتمو بدید

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1- این ویروس با دو تا فایل کار میکنه: desktop.ini , folder.htt تمام هارد رو با این 2 تا فایل سرچ کن و همه رو پاک کن (shift+delete)
    2- نمیدونم
    3- این پوشه همون recycle هست که روی دسکتاپ هم میبینی و جزء فایلهای سیستمی هست. شما باید از folder option گزینه عدم نمایش system file رو انتخاب کنی تا این فایل نمایش داده نشه

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دستگاه شما ویروسی شده؟
    با nod32 مشکلت حل میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوست عزیز همون طور که دوستان گفتن , این سطلهای آشغال که تو همه درایوها هست , با هم سطل آشغال اصلی رو تشکیل میدن و. و در مورد

فایل desktop.ini . این فایل هم جزء فایتهای سیستمی هست و وجودش لازمه و کار این فایل هم اینه که مشخصات اون فولدری که این فایل توشه

رو تعیین میکنه مثل آیکون فولدر یا رنگ اسم پوشه و یا عکسی که شما میتونید در زمینه پوشه داشته باشید . این فایل رو میشه دیلیت کنی و هیچ

اتفاقی نمیافته ولی ویروس نیست . شما برای اطلاعات بیشتر میتونید به تاپیک زیر برید و توضیحاتی که جناب M.R.M در مورد آبی کردن اسم فولدر

دادن رو ببینید که به کارایی این فایل پی ببرید . البته من این پست رو برای اطلاع دوستان عزیز دادم و دوست ندارم دوستانی که این فایل رو ویروس

معرفی کرن برداشت بدی داشته باشن . موفق باشین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ahsanx; 09-07-2007 at 04:55.

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ahsanx عزیز دوستمون گفته که این فایل توی تمام دایرکتوریها هست. اگر اشتباه نکنم desktop.ini مربوط به پیکر بندی فولدر که شما گفتی فقط جایی هست که ما مشخصات پیش فرض فولدر رو تغییر داده باشیم. شاید هم من اشتباه میکنم، ولی اگر این فایل به همراه folder.htt که گفتم بیاد، فکر نمیکنم دیگه فایل سیستمی باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

ahsanx عزیز دوستمون گفته که این فایل توی تمام دایرکتوریها هست. اگر اشتباه نکنم desktop.ini مربوط به پیکر بندی فولدر که شما گفتی فقط جایی هست که ما مشخصات پیش فرض فولدر رو تغییر داده باشیم. شاید هم من اشتباه میکنم، ولی اگر این فایل به همراه folder.htt که گفتم بیاد، فکر نمیکنم دیگه فایل سیستمی باشه.

دوست عزیز من در ویندوزی که تازه نصب شده چک کردم , این فایل در همه جا هست . من خودم هم دوست دارم که اطلاعات بیشتری در این مورد داشته باشم . اگه چیزی پیدا کردم اینجا میذارم . موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •