تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: از gta sa به 3ds max و بر عكسش

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض از gta sa به 3ds max و بر عكسش

شما با اين اسكريپت مي تونيد ماشينها اجسام و حتي ساخنمانه را از مكس به gta و از gta به مكس ببريد البته شما باستي از imgtool هم براي باز كدن فابلهاي img gta استفاده كنيد مه فايل اصلي در جي تي ا فايل gta3.img است كه باز ميكنيد و اجسام رو اكسپورت مي كنيد. براي راه اندازي اين اسكريپت هر چي تو فايل SA_DFF_IO_beta-1.zip هست را به فايل : \Program Files\Autodesk\3ds Max 9\Scripts منتقل مي كنيد و اين اسكريپت را ‌‌( SA_DFF_IO_beta )از منوي max script قسمت run scrip اجرا مي كنيد و با فشار دادن دكمه import dff مي توانيد فايلهاي اكسپورت شده جي تي ا را باز كنيد و با دكمه export dff هم مي تونيد فايلها را به gta انتقال بديد.
    اين هم لينك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوسته من سلام . راستش از این آموزش آنچنان اطلاعاته بسیاری کسب نکردم . یهنی درست نفهمیدم . میشه ID منو Add کنید و درست توضیح بدید . لطفا !
    MY ID : Darkprinceofworld

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوسته من بازم سلام . خوشبختانه تونستم اسکریپ رو اجرا کنم . اما یه مشکله دیگه دارم . زمانی که می خوام جسمه ساخته شده را export کنم . اینو میگه !
    you need to supply a collosion model for SA Export !

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

golden eye من شما را add كردم آي دي من هم t_error1 است
    من فقط عصرها بين ساعت 5 تا 6 يا 7 كانكت هستم مي خواهيد قرار بزاريد تا ببينيم چه مشكلاتي وجود داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من تو گذاشتنه خونه تو gta 5 توسط 3dsmax گیر کردم . ببین درست انجام می دم ...
    اول میام تو max و خونه رو میارم . بعد اسکریپ export import رو اجرا می کنم و گزینه gta vc رو انتخاب می کنم . اونوقت فایلم رو انتخاب کرده و export می کنم .
    حالا map editor gta 5 رو میارم . بعد اون ساختمونی رو که میخوام جاش بگذارم انتخاب میکنم و ساختمونه خودمو جاش میارم . اما زمانی که می خوام ساختمونه خودمو جاش بیارم از تو برنامه میاد بیرونو error dont send میده . لطفا یکی کمکم کنه چون این کار خیلی مهمه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

نه دوست من يك بار با اون حالت اكسپورت كن بعد اون را collission object قرار بده دكمه collision object را بزن و اون فايل را انتخاب كن بعد دوباره به جاي vc دكمه sa را دوباره فعال كن و حالا اون خونه را اكسپورت كن و اون را بيار داخل map editor .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوسته من سلام . من ساختمونم رو اکسپورت کردم . به روش درستی هم تو map editor ریختم و ساختمان رو قسمت از شهر گذاشتم . اما زمانی که می خوام بازی رو اجرا کنم ازش میاد بیرونو error میده (dont send) لطفا میتونی کمکم کنی (ببخشید اینقدر پرو هستم ) . راستی وقتی تو map editor هم می گذارم ساختمان رو دره پیت و قاطی پاتی نشون میده .
    لطفا کمکم کن
    Last edited by Golden eye; 22-07-2007 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

متاسفم دوست من من از اونجا به بعدش را نمي دانم

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام دوست عزیز

میشه یه جای دیگه رو برای دانلود این اسکریپ معرفی کنی من با ادرس قبلی مشکل دارم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

نه من اين لينك را هم به سختي پيدا كردم متاسفم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •