من يه سيستم مديريت تبليغات مشابه سايت ايستگاه مي خوام.البته نمي دونم كه اسكريپت رايگانش هست يا نه.اگه كسي رايگانشو داره لينك بده و اگه پولي هستش قيمت و امكاناتشو بگه.
سايت ايستگاه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه سيستم مديريت تبليغات مشابه سايت ايستگاه مي خوام.البته نمي دونم كه اسكريپت رايگانش هست يا نه.اگه كسي رايگانشو داره لينك بده و اگه پولي هستش قيمت و امكاناتشو بگه.
سايت ايستگاه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كامل ترين نسخشو دارم با بهترين قيمت روز !![]()
هر كي ميخواد در تماس باشه...
فقط پيغام خصوصي بدين
يا علي...
دمو از اون میدین ببینیم چه جوریه بعد بخریم
سایتی که داره از این سیستم استفاده میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تو يه فروم ديگه همين تاپيك رو مطرح كردم و اونجا هم سايت bishtar رو معرفي كرده بودي كه اصلا ربطي به nezare.com نداره!
چون اين دوتا 2 اسكريپت متفاوت هستند.قيمتي كه بابت سايت بيشتر داده بودي پرت و پلا بود.
سلام دوست من
من تو هیچ فرومی Bishtar رو معرفی نکردم![]()
شاید منو اشتباه گرفتین !!!
من در مورد nezare صحبت کرده بودم با قیمت عالی...
یا علی.
تو فروم majidonline پيغام خصوصي گذاشته بودي و اسكريپت سايت bishtar رو يك ميليون تومان .........!
قيمت داده بودي!!!!!!!!
يه ذره به مخت فشار بياري يادت مياد.در ضمن اسكريپت سايت bishtar رايگانه و فارسي شدش هست!!!
اين تاپيك رو براي كسايي باز كردم كه بدونن فرق اسكريپت رايگان و پولي چيه.
و مي خوام تو اين تاپيك به يه نتيجه اي برسيم و در باره اسكريپتهاي موجود تبليغاتي بحث كنيم نه اينكه حراجي را بندازيم.
با تشكر
اينم لينك تاپيك تو majidonlin كه يادت بياد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا چنین قیمتی رو نداده بودم
دوست من تو فروم ها هر کس یه نام یوزر داره که مشخص میکنه کی کیه ! ( جهت آشنایی شما با اصول ابتدایی )
راستی اگه رایگان هستش یه نسخه دانلود هم واسه ما بزار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)