خط ایرانسل من دو هفته میشه که کار نمیکنه.نام ایرانسل روی صفحه هست و آنتن هم دارم ولی وقتی میخوام به جایی زنگ بزنم 3تا بوق اشغال پشت سرهم میزنه و قطع میشه و کسی هم که بخواد با من تماس بگیره با همین مشکل مواجه هست.حتی Sms هم نمیتونم بفرستم یا بگیرم و کدهای ایرانسل مثل نمایش مبلغ کارکرد هم کار نمیکنه.و کلا گوشی قطعه.با 130 تماس گرفتیم بعد از کلی سوال و جواب گفت تا 24 ساعت دیگه وصل میشه.بعد از 24 ساعت که هیچ 48 ساعت دیگه هم خبری نشد.دوباره با 130 تماس گرفتیم و همون آش و همون کاسه منتها این بار گفت اگه تا 24 ساعت دیگه وصل نشد شما سیمکارتتونو به یکی از نمایندگیهای مجاز ایرانسل ببرید شاید ایراد از سیمکارت شما باشه.بعد از 24 ساعت که وصل نشد به نمایندگی بردیم و با تست سیکارت و وارد کردن چند کد با کامپیوتر گفت سیمکارت شما سالمه و شما به 130 زنگ بزنید و بگید که سیمکارت شما رو در شبکه ریست کنند. 3باره به 10 زنگ زدیم و گفتن ما نمیدونیم ریست چیه و بعد از پرسیدن سوالهای تکراری گفتن که باز هم تا 24 ساعت صبر کنید تا سیمکارت شما وصل بشه.شما هم دیگه نیازی نیست با 130 تماس بگیرید چون ما هنوز نمیدونیم چرا اینجوریه و سعی کی می کنیم هر طور شده درست کنیم و سیم کارت شما تا 24 ساعت دیگه صددرصد درست میشه.حالا 2 روز هم گذشته و خبری نشده.کسی تا حالا با این مشکل مواجه نشده؟چرا ایرانسل با این همه تبلیغات اینجوری ملت رو بازی میده؟؟؟؟؟؟؟