تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: با تغيير نام فرمتش هم تغيير کرد

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض با تغيير نام فرمتش هم تغيير کرد

من يک عکس رو در برنامه یacdsee /rename کردم اما وقتی به فايل برگشتم..فرمتش از acdseeتغيير کرده بود.حالا عکس با open whit باز ميشه اما برای آپلود کردنش مشکل دارم.
    چی کار بايد بکنم؟

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من يک عکس رو در برنامه یacdsee /rename کردم اما وقتی به فايل برگشتم..فرمتش از acdseeتغيير کرده بود.حالا عکس با open whit باز ميشه اما برای آپلود کردنش مشکل دارم.
    چی کار بايد بکنم؟
    سلام......... فورمت فایل چی بوده؟

فایل رو مجددا Rename کنید(با خود ویندوز)، بعد پسوند رو .JPG یا .BMP تغییر بدین( فکر میکنم یکی از این دو فورمت باشه، چون رایج ترین ها هستن)

موفق باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مشكل شما نامفهومه . اگه با open with ‌باز ميشه ادرس برنامه acd see ‌رو بهش بده و اون تيكي كه پايين نوشته
    always use of this program to open ‌رو بزن تا هميشه با اي سي دي سي باز بشه .

داره خودمونی میشه saraha's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خارج از برنامه acdsee یه بار دیگه با خود ویندوز عکست رو rename کن . مثلا بذار b.jpg

( اکه قبلا فورمتش jpg بوده ، اگه نه فورمت خودش رو بنویس )
    Last edited by saraha; 06-07-2007 at 15:01.

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

مشكل شما نامفهومه . اگه با open with ‌باز ميشه ادرس برنامه acd see ‌رو بهش بده و اون تيكي كه پايين نوشته
    مشکل اينجا بود که اون تيک پايين هم فعال نمیشد.به هر حال ممنون.مشکل حل شد به روش دوستان

سلام......... فورمت فایل چی بوده؟

فایل رو مجددا Rename کنید(با خود ویندوز)، بعد پسوند رو .JPG یا .BMP تغییر بدین( فکر میکنم یکی از این دو فورمت باشه، چون رایج ترین ها هستن)

موفق باشید
    خارج از برنامه acdsee یه بار دیگه با خود ویندوز عکست رو rename کن . مثلا بذار b.jpg

( اکه قبلا فورمتش jpg بوده ، اگه نه فورمت خودش رو بنویس )
    دوستان ممنون مشکلم حل شد.فرمتشjpeg بوده و نميدونستم که موقع تغيير نام بايد پسوند هم بدم.ممنون از راهنماييهاتون.
    موفق باشيد

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شکل اينجا بود که اون تيک پايين هم فعال نمیشد.به هر حال ممنون.مشکل حل شد به روش دوستان
    Always use the selected program to open this kind of file

اگه دقت کنید اون تیک واسه مواقعی هست که فایل پسوند خاصی داره........ در این مورد شما پسوند فایل رو پاک کردین...........

نميدونستم که موقع تغيير نام بايد پسوند هم بدم.ممنون از راهنماييهاتون.
    تو حالت عادی موقع رینیم کردن فایل احتیاجی نیست که پسوند رو بدین....... واسه اینکه توی اسم فایل پسوند نمایش داده نشه و نشه تغییرش داد، به Folder Options و سربرگ دوم برید، و گزینه ی Hide extension for known file types رو تیک بزنید

موفق باشید

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

همین که دوستمان amintnt گفتند بسیار صحیح هستش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    آقا من یه اشتباهی کردم ، خواستم یه فایل exe رو Extract کنم ، به طور ناشیانه رفتم و Choose default Program رو زدم روی WinRar
    حالا کل فایل های exe کامپیوترم با WinRar میخواد باز شه!!! مثل Firefox و Yahoo Massenger و کل برنامه های دیگه...
    حالا تیک گزینه ی Always use the selected program to open this kind of file هم نمیشه دستکاریش کرد...
    میخواستم راهنماییم کنید که چطور میتونم به حالت قبل برگردنمشون؟؟
    ممنون

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    آقا من یه اشتباهی کردم ، خواستم یه فایل exe رو Extract کنم ، به طور ناشیانه رفتم و Choose default Program رو زدم روی WinRar
    حالا کل فایل های exe کامپیوترم با WinRar میخواد باز شه!!! مثل Firefox و Yahoo Massenger و کل برنامه های دیگه...
    حالا تیک گزینه ی Always use the selected program to open this kind of file هم نمیشه دستکاریش کرد...
    میخواستم راهنماییم کنید که چطور میتونم به حالت قبل برگردنمشون؟؟
    ممنون
    سلام
    فایل زیر رو دانلود کنین و .exe رو اجرا کنین و Restart ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •