درخواسته hover برایه حرفه ای شدنه هر چه بیشتره کارهایه فلش
دوستان خسته نباشید خسته شدم اینقد از این سایت از این فلش از اون فلش Hover هاشون رو دزدیدم
منبعی سراغ ندارید!
منظورم از Hover خط و خوط، فیلم هایه قدیمی Dust & Scratch و ... هست![]()
ممنون![]()
درخواسته hover برایه حرفه ای شدنه هر چه بیشتره کارهایه فلش
دوستان خسته نباشید خسته شدم اینقد از این سایت از این فلش از اون فلش Hover هاشون رو دزدیدم
منبعی سراغ ندارید!
ممنون![]()
چرا خودت درست نمیکنی .... درست کردنشون که سخت نیست ...رخواسته hover برایه حرفه ای شدنه هر چه بیشتره کارهایه فلش
منبعی سراغ ندارید!
ممنون![]()
.....موفق باشی .....
آخه حاضر آمادشون خوشمزه تره!![]()
از طرفی وقت گیره و حوصاله میخواد اگه حاضر آماده یا پیچشیش باشه خیلی بهتره!
حداقل اگه سورسه به خصوصی در کار نیس کلیپ ها و تبلیغ هایی که توشون ازشون استفاده شده رو اگه سراغ دارید بگید![]()
مثلا تویه سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاده![]()
سلام دوسته من
آقا داریوش میبینم که تنبل شدی .. ببخشی شوخی کردم . ساختنشون کاری نداره ولی خب به قول شما امادشون خوشمزه تره شاید توی فلش بانک بتونید یه چیزایی پیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
ممنون اون اولشو باهاتون موافقم![]()
ان شالله یه چیزایی پیدا کنم![]()
من دارم ولی حجمشون بالاست نمیتونم آپلود کنم ... تا اون جا که یادم میاد از تو سایتهایی مثل :دانلودشون کرده بودم ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون!![]()
فقط اینا همشون که template هستن کجاش باید برم!
اگه بازم سایتی در این ضمینه دارید ممنون میشم بزارید
آخه همچین چیزه خاصی هم ندارن که حجمشون زیاد شمه فقط یه چند تا Shape هستن دیگه![]()
خب بعضی از همون تمپلیت ها Hover دارن دیگه .... ....درسته پیدا کردنشون سخته ...من هم شانسی پیدا میکردم .... تو قسمت Intro بیشتر از این جور فلش ها پیدا میشه .... راستی این سایت بهتره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
wow!
پس خدا به دادم برسه!
از طرفی هم پولکی هستن![]()
در هر صورت ممنون اگه به کمی هم تونستی از اون آرشیوه خودت آپلود کنی هم نوره علی نور میشه!(شوخی کردم)
اینو یه نگاه بنداز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)