تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: يه سوال درباره پرينت مکالمات خواهشن فوری فوری

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

14 يه سوال درباره پرينت مکالمات خواهشن فوری فوری

سلام:

بچه ها يه سوال دارم هر کی می دونه لطفا راهنماييم کنه:

می خوام بدونم اگه خط به نام يه نفر باشه،بعد خط رو به نام کس ديگه ای کنه،می تونه بعد از تغير نام(بعد از اينکه

سيم کارت قانونا مال يکی ديگه شد)از مخابرات پرينت مکالمات رو بگيره؟؟(مکالماتی که تا زمان مالک بودن خط داشته)

درباره کسی که خط بعدا به نامش شده چطور؟؟ می تونه پرينت مکالمات قبل از مالکيت رو از مخابرات بگيره؟؟

ممنون می شم اگه راهنمائيم کنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.SaeiD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام:

بچه ها يه سوال دارم هر کی می دونه لطفا راهنماييم کنه:

می خوام بدونم اگه خط به نام يه نفر باشه،بعد خط رو به نام کس ديگه ای کنه،می تونه بعد از تغير نام(بعد از اينکه

سيم کارت قانونا مال يکی ديگه شد)از مخابرات پرينت مکالمات رو بگيره؟؟(مکالماتی که تا زمان مالک بودن خط داشته)

درباره کسی که خط بعدا به نامش شده چطور؟؟ می تونه پرينت مکالمات قبل از مالکيت رو از مخابرات بگيره؟؟

ممنون می شم اگه راهنمائيم کنيد

نمیتونه !

وقتی دیگه سند نداشته باشه هیچ کاری نمیتونه بکنه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

تائید میشود

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

چه طور ممكنه خط به نام همون كس باشه(اگه قانوني باشه) بعدش قانونا متعلق به كسي ديگه باشه!؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون...

يعنی حتی مکالماتی که توی زمان مالکيت داشته؟اونارو هم نمی تونه بگيره؟

کسی که سند به نامش شده چی؟می تونه پرينت همه مکالمات رو بگيره؟حتی قبل از مالکيت رو؟

چه طور ممكنه خط به نام همون كس باشه(اگه قانوني باشه) بعدش قانونا متعلق به كسي ديگه باشه!؟
    منظورم تغير سند ديگه. مثلا من خط خودم رو به نام شما کنم.يعنی سند رو به نام شما کنم.
    Last edited by V E S T A; 06-07-2007 at 19:16.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

1

ممنون...

يعنی حتی مکالماتی که توی زمان مالکيت داشته؟اونارو هم نمی تونه بگيره؟

کسی که سند به نامش شده چی؟می تونه پرينت همه مکالمات رو بگيره؟حتی قبل از مالکيت رو؟

.
    همه مکالمات که نه !

فقط آخرین دوره با قبض پرداخت شده !
    Last edited by Dr.SaeiD; 06-07-2007 at 15:22.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببينdrsaied ببخشيد اين IQمن هر جمله ای رو کلمه به کلمه می گيره!

ببين درست فهميدم:

کسی که خط خودش رو به نام کس ديگه کرده = ديگه هيچ وقت نمی تونه پيرينت مکالمات حتی اونائی که زمان

مالکيت خودش بوده رو بگيره.

کسی که خط بعدا به نامش شده =پرينت مکالمات از زمانی که خط به نامش شده رو بگيره.(اگه قبض رو پرداخت کنه!)

يه سوال:

ببينم اگه مالک جديد بخواد بعضی از شماره ها از طرف مخابرات کنترل شه،می تونه تقاضای کنترل شماره هائی رو

که قبل از مالکيت خودش تماس داشتن رو ازمخابرات کنه؟
    Last edited by V E S T A; 06-07-2007 at 19:17.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

13

ببينdrsaied ببخشيد اين IQمن هر جمله ای رو کلمه به کلمه می گيره!

ببين درست فهميدم:

1-کسی که خط خودش رو به نام کس ديگه کرده = ديگه هيچ وقت نمی تونه پيرينت مکالمات حتی اونائی که زمان

مالکيت خودش بوده رو بگيره.

2- کسی که خط بعدا به نامش شده =پرينت مکالمات از زمانی که خط به نامش شده رو بگيره.(اگه قبض رو پرداخت کنه!)

يه سوال:

3-ببينم اگه مالک جديد بخواد بعضی از شماره ها از طرف مخابرات کنترل شه،می تونه تقاضای کنترل شماره هائی رو

که قبل از مالکيت خودش تماس داشتن رو ازمخابرات کنه؟

ببین عزیزم :

1- کسی که خط خودشو به نام کس دیگه ای کرده دیگه هیچ حقی روی اون تلفن نداره ! اصلا" انگار نه انگار اون تلفن یه موقع واسه اون بوده ! و هیچ کاری نمیتونه بکنه با اون خط !

2- کسی که خط بعدا" به نامش شده فقط میتونه ریز مکالمه ی آخــــریــــــن دوره رو بگیره ! یعنی شما الان بخوای ریز مکالمه بگیری باید فیش 1/1/86 تا 1/3/86 رو ببری تا هرچی مکالمه توی اون مدت داشتی رو بهت بدن ! اگه از
    1/3/86 تا 1/5/86 هم بخوای باید صبر کنی فیشت بیاد بری پرداخت کنی بعد ببری ریز مکالمشو بگیری !

3- بعضی از شماره ها یعنی چی ؟! یعنی بگی مزاحم داری ؟! اون که دیگه ربطی نداره ! شما میری میگی این شماره واسه من مزاحمت ایجاد می کنه ! اونا چک میکنن میبینن اگه درسته میرن پدرشو در میارن !
    حالا دیگه فرق نمیکنه شماره قبل از بنام زدن مزاحم شده یا بعد از بنام زدن ! کاری به این حرفا ندارن ! اونا پیگیری می کنن ببینن اگه دوباره مزاحم شد ترتیب اثر میدن ! اصلا" شما برو شماره منو بده بگو مزاحمت میشم !

پ.ن : میگن این کارا عاقبت نداره آخرش تابلو میشید واسه همین میگن دیگه !
    Last edited by Dr.SaeiD; 07-07-2007 at 01:15.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببین عزیزم :

1- کسی که خط خودشو به نام کس دیگه ای کرده دیگه هیچ حقی روی اون تلفن نداره ! اصلا" انگار نه انگار اون تلفن یه موقع واسه اون بوده ! و هیچ کاری نمیتونه بکنه با اون خط !

2- کسی که خط بعدا" به نامش شده فقط میتونه ریز مکالمه ی آخــــریــــــن دوره رو بگیره ! یعنی شما الان بخوای ریز مکالمه بگیری باید فیش 1/1/86 تا 1/3/86 رو ببری تا هرچی مکالمه توی اون مدت داشتی رو بهت بدن ! اگه از
    1/3/86 تا 1/5/86 هم بخوای باید صبر کنی فیشت بیاد بری پرداخت کنی بعد ببری ریز مکالمشو بگیری !

3- بعضی از شماره ها یعنی چی ؟! یعنی بگی مزاحم داری ؟! اون که دیگه ربطی نداره ! شما میری میگی این شماره واسه من مزاحمت ایجاد می کنه ! اونا چک میکنن میبینن اگه درسته میرن پدرشو در میارن !
    حالا دیگه فرق نمیکنه شماره قبل از بنام زدن مزاحم شده یا بعد از بنام زدن ! کاری به این حرفا ندارن ! اونا پیگیری می کنن ببینن اگه دوباره مزاحم شد ترتیب اثر میدن ! اصلا" شما برو شماره منو بده بگو مزاحمت میشم !

پ.ن : میگن این کارا عاقبت نداره آخرش تابلو میشید واسه همین میگن دیگه !

ووووواااااای ی ی مرسی چقد کامل توضيح دادی

راستی کدوم کارا عاقبت نداره؟؟

اين چيزا رو برا يکی از دوستام می خواستم،ازم پرسيده بود که من جوابشو نمی دونستم

بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــازم مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــرســــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــی!

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

14

ووووواااااای ی ی مرسی چقد کامل توضيح دادی

راستی کدوم کارا عاقبت نداره؟؟

اين چيزا رو برا يکی از دوستام می خواستم،ازم پرسيده بود که من جوابشو نمی دونستم

بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــازم مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــرســــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــی!

خواهش ، وظیفه بود

خوب من فکر کردم قراره برن ریز مکالمه بگیرن ببینن صب تا شب با کی حرف میزنی !

که خوشبختانه قضیه اینطوری نیست !
    Last edited by Dr.SaeiD; 07-07-2007 at 11:45.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •