ميخوام برنامه تلفن گويا رو درvb بنويسم مودمم voice داره و برنامم درسته ولي نمي دونم چرا برنامم اجرانميشه اگه كسي بلده يا برنامه آماده داره تورو خدا كمك كنه پروژه دانشگاس
ميخوام برنامه تلفن گويا رو درvb بنويسم مودمم voice داره و برنامم درسته ولي نمي دونم چرا برنامم اجرانميشه اگه كسي بلده يا برنامه آماده داره تورو خدا كمك كنه پروژه دانشگاس
عجب راهنمایی کردی در مورد مشکل برنامت!
با چی نوشتی (کامپوننت های موجود ؟؟)
چطوری اجرا نمی شه به چیه برنامه ایراد می گیره؟
اینم آخر سر بگم سورس نیاز دارین به سایت های مثل ایران ویج سر بزنین که پر هستن از این جور سورس کد ها
من یک اکتیو ایکس دارم . با سورس برنامه تلفن گویای ساخته شده با اون رو میتونم بدم ولی مجانی نه چون برای کرک کردنش پول دادم ولی سیستم کاملی هست اگه خواستی بهم پی ام توی یاهو بده mojtaba_p2
برنامم رو با كامپوننت vtapi نوشتم مشكل برنامم اينه كه با اينكه مودمم voice داره و برنامم درسته وقتي برنامه رو اجرا مي كنم و با يه تلفن ديگه زنگ مي زنم مودم زنگ رو تشخيص نمي ده يعني اصلا هيچ اتفاقي در برنامه نمي افته
سلام دوست عزیز شما چه مودمت صدا بگیره چه نگیره احتیاج به یک مودم خواص دارید اسمش الان تو ذهنم نیست اگر یادم اومد حتما بهتون می گم
این چه حرفیه تکنیک برتر جان من با مودم RockWell v92 3Chip و چندتا مودم معمولی دیگه که فقط Voice رو ساپورت میکنه با این اکتیو ایکسم کار کردم و جواب داده اکتیو ایکس من TAPIex 3.4 هست
والا چی بگم تا اونجایی که من می دونم برای اینکه در برخی موارد و در موارد خواص مشکلی برای دستگاه یا تلفن یا حجم مشتری پیش نیاید باید مودمی باشد که یک پشت خطی رو ساپورت کنه و و بتونه مشتری ها رو به چند خطی تبدیل کنه که در داخل هر یک از این خطی ها بیت های مشتری رو به چند دسته تقسیم کنه مثلا دستگاه های مثل تلفن های گویا 144 139 192 119 و.... از این قبیل دستگاها استفاده می کنند حالا شاید اطلاعات بنده کم باشد یا کامل نباشد به هر حال بااجازه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)