تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 33

نام تاپيک: این ویروس به هیچ عنوان از بین نمیره مواظب باشید!!!

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض این ویروس به هیچ عنوان از بین نمیره مواظب باشید!!!

این ویروس Autorun.inf با این توضیحاتی اساتید فرمودند از بین نمیره من از تو دریوهام نمیدونم چه جوری پاک شد حالا رفته تو رم مموری گوشیم تو سیف مد هم اومدم پاکش کردم دوباره کپی میشد ساخته میشد کلافه شدم از بین نمیره که نمیره
    آنتی چیزی برای این ویروس نیومده

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

دوست عزیز ویندوز تون رو عوض کنید و با درایوهای حارد کاری نداشته باشین
    بعد آنتی ویروس مثلا کاسپر رو نصب کنید و بعد آپدیت کنید بزاری کل سیستم رو چک کنه این مشکل رو خیلیا داشتن که حل شده
    خیلی دارین سخت میگیرن

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

خوب مشکل همینه من نمیخوام ویندوزعوض کنم عزیز وگرنه چه کاری بود ویندوز عوض میکردم

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

خوب مشکل همینه من نمیخوام ویندوزعوض کنم عزیز وگرنه چه کاری بود ویندوز عوض میکردم

خوب آنتی ویروس رو اگه همین الان |دیت کریدن بزارید مموری گوشی رو هم چک کنه فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه راستی Kasprasky INternet security 7 رو نصب کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اسلامیّه

پيش فرض

دوست عزیز همونی که وقتی روی درایو راست کلیک میکنید خط های عجیب میبیندیه؟
    خوب یه فایل SoundMix.exe
    در حال اجراست.اینو که از حافظه خارج کنید براحتی داخل درایو هات برید اما روشون کلیک نکنید و آدرش رو بزنید و فایل مورد نظرتون رو پاک کنید
    اگه اونی که فایلهای اجرایی رو میپرسه با چی وا کنم باید آدر همون فایل رو دوباره به خودش بدید.System Restore رو اجرا کنید و سیستمتون رو به عقب برگردونید

اگه نباشه جاش خالی می مونه dkhx2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    جنوبی ترین نقطه استان فارس

پيش فرض

منم یه پیشنهاد دارم
    اول همون کاسپر رو که همه گفتند نصب کنید و بعدش هم توی فولدر آپشن تیک نمایش فایلهای مخفی رو بزنید به همراه سیستمی
    بعدش هم گرینه ی فولدر رو بالای my computer بزنید و از طریق فولدر وارد درایو ها بشید و اون آتوران رو به همراه فایل اصلی که یه پوشه به نام ریسایکلر هست رو پاک کنید و بعدش که کل درایو ها این کار رو انجام دادید از طریق Run تایپ کنید ms config البته بدون فاصله و از اونجا هم اگه دیدین یه فایل توی استارت آپ هستش که اسم نداره اون رو غیر فعال کنید
    واسه اینکه فولدر آپشن شما هم درست بشه می تونید از طریق ریجستری اقدام کنید که خیلی حال می خواد پس بهتره یه یوزر جدید درست کنید که این مشکل هم حل بشه
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

ببینید من این مشکل با رم موبایل هم دارم اول درایو هام اینطوری بود بعد درست شد ولی رم مموری نمیدونم چرا نمیشه از راهنمایی های شاهوند توی اون تایپیک استفاده کردم درایو هام درست شدند ولی مموری نه تو حالت سیف مد هم کپی میکنه خودشه

آنتی مخصوص این ویورس نیست حجمش کم باشه بتونم بگیرم

داره خودمونی میشه yosra_991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب شما مموری رو به کامپیوتر وصل کن بذار kaspersky اسکن کنه فکر کنم مشکلتون حل بشه چون من همین مشکل رو با mp4رم داشتم که حل شد!!!!

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام......... چون فایل autorun.inf توی رم هست، پس وقتی که به سیستم متصل میشه ویروس هم فعال میشه......... مطمئن نیستم منظورتون رو درست متوجه شده باشم......... اگه از رو کامپیوتر پاک شده پس با وصل کردن رم به کامپیوتر دوباره اجرا میشه و سیستم آلوده میشه، پس درایوهاتون هم باید به حالت اول برگردن!

وقتی رم رو وصل کردین، و ویروس فعال شد........ به تسک منیجر برید و Algsrvs.exe رو ببندین......... بعد فایلا رو از حالت مخفی در بیارین و با کلیک راست و انتخاب Open داخل رم بشید........ اونجا فایل fun.xls.exe و autorun.inf رو دلیت کنید......... واسه همه ی درایوا همین کارو انجام بدین........

بعد به HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run برید و Msserver رو دلیت کنید....... و بعد به HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run برید و IMJPMIG8.2 هم دلیت کنید........

درضمن، با نورتون آخرین آپدیت به راحتی ویروس از بین میره

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

مطلبتو خوندم برم امتحان کنم نتیجه رو بت میگم

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •