تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: نصب dllهای مورد نیاز وی بی بدون ستاپ ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

14 نصب dllهای مورد نیاز وی بی بدون ستاپ ؟؟؟

سلام دوستان من یک سیستم اتورن مانند نوشتم الان میخوام روی سیستم های دیگه dll هاش بدون استفاده از ستاپ نصب بشن باید چیکار کنم ؟ میخوام وقتی برنامه باز شد فایل ها رو کپی کنه

مخفی هم باشه نه با این دستور های داس که پنجره داس باز میشه . آیا راهی هست؟ یا برنامه ای که فقط یک بار اجرا بشه و بعد از اون دیگه فایل اصلی باز بشه؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    خیلی از dll ها صرف آنکه در کنار EXE شما باشند کافیست و نیازی به نصب ندارند، در نتیجه نوع dll مهم است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    آیا DLL هایی که مال خود وی بی هست و برای اجرای فایل های وی بی باید در کامپیوتر هایی که وی بی روش نصب نیستند هم همینطوره؟ احتیاجی به کپی شدن در system32 نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام کسی نمی دونه ؟؟؟؟؟؟

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    این روش رو تا به حال امتحان نکردم ولی شاید جواب بده.
    یه ماژول تو پروژت بذار که فقط تابع ساب مین توش باشه و برنامه هم با همین ساب مین شروع به کار کنه. بعد dll هارو ریسورس کن تو برنامه. بعد تو ساب مین بگو این dll ها کپی شن تو سیستم32. در ادامه هم بگو فرم1 لود شه. اگه این روش جواب بده بدون ستاپ و با یه فایل exe برنامه ران میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام.
    این روش رو تا به حال امتحان نکردم ولی شاید جواب بده.
    یه ماژول تو پروژت بذار که فقط تابع ساب مین توش باشه و برنامه هم با همین ساب مین شروع به کار کنه. بعد dll هارو ریسورس کن تو برنامه. بعد تو ساب مین بگو این dll ها کپی شن تو سیستم32. در ادامه هم بگو فرم1 لود شه. اگه این روش جواب بده بدون ستاپ و با یه فایل exe برنامه ران میشه.
    دقیقا همون کاری که من برای فایل مانیفست انجام دادم و جواب گرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فایل ها رو کنار فایل exe گذاشتم روی کامپیوتری دیگه اجرا شد. خودش توی system32 کپی شد

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا همون کاری که من برای فایل مانیفست انجام دادم و جواب گرفتم
    سلام.
    احتمالا شما فایل مانیفست رو ریسورس کردی و موقع اجرای برنامه اکسترکت کردی کنار فایل exe . این روش خوبی نیست. بهتره از فایل rc.exe که مربوط به Microsoft Visual Studio هست کمک بگیری. با این روش فایل rc از فایل مانیفستت یه فایل res بهت میده که به عنوان ریسورس به برنامه اضافه میکنی و با چند خط کد نویسی بدون اکسترکت فایل روی هارد برنامه استایل ایکس پی میگیره.

mojtaba-saleh اگه dll هارو کنار فایل Exe قرار دادی که باید بگم این آخرین کاریه میشه کرد. روش های بهتر مثل همون ساخت ستاپ هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام پیمان جان میشه یک نمونه اونو که گفتی بذاری آخه من طریقه ریسورس کردن فایل را بلد نیستم. با دستور کپی هم یکم مشکل دارم ( حالا یکی میگه بگو چی بلدی ... )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام.
    احتمالا شما فایل مانیفست رو ریسورس کردی و موقع اجرای برنامه اکسترکت کردی کنار فایل exe . این روش خوبی نیست. بهتره از فایل rc.exe که مربوط به Microsoft Visual Studio هست کمک بگیری. با این روش فایل rc از فایل مانیفستت یه فایل res بهت میده که به عنوان ریسورس به برنامه اضافه میکنی و با چند خط کد نویسی بدون اکسترکت فایل روی هارد برنامه استایل ایکس پی میگیره.

mojtaba-saleh اگه dll هارو کنار فایل Exe قرار دادی که باید بگم این آخرین کاریه میشه کرد. روش های بهتر مثل همون ساخت ستاپ هست.
    سلام
    نه من فایل رو ریسورس نکردم یعنی اول با ریسور ادیتور اونو ریسورس کردم بعد که روی هارد اکسترکت میکردم فایل ناقص بود
    اومدم فایل رو درست کردم یعنی با File Open هر بار که برنامه میاد بالا چک میکنه اگه فایل مانیفست کنارش نبود اونو درست میکنه میزاره کنار برنامه !!!
    البته یه مشکلی این جا هست که اگه از روی سی دی برنامه بخواد اجرا بشه با خطا مواجه میشیم !
    البته من چون عجله دارم روی اون روشی که شما گفتی نرسیدم کار کنم !!!
    این فایل rc.exe کجاست من ویژوال استدیو نصب دارم اما پیداش نمیکنم !
    میشه بگی دقیقا باید چه کار کنم ؟ ( تو این روش فایلی کنار برنامه قرار نمیگیره ؟ و اگه از روی CD اجرا بشه مشکلی پیش نماد ؟ )
    ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •