سلام دوستان نظرتون در مورد p1i چیه به نظر گوشی خوبی میاد. حالا چند تا سوال:
1.حدودا کی میاد؟
2. چند قیمتیه؟
3.ارزش صبر کردن را داره یا نه؟![]()
سلام دوستان نظرتون در مورد p1i چیه به نظر گوشی خوبی میاد. حالا چند تا سوال:
1.حدودا کی میاد؟
2. چند قیمتیه؟
3.ارزش صبر کردن را داره یا نه؟![]()
1.والا معلوم نيست!با اين اوضاع كه خودت بهتر ميدوني.
2.اونم معلوم نيست ولي مطمئن باش زير 600نيست شايد هم خيلي بيشتر.
3.با توليد w960اين يكي حتما از گود خارج ميشه شك نكن پس پولات رو جمع كن تا W960بياد!
موفق باشي.
این گوشی یه کم زیادی خفنه!
با این امکاناتی که من از این گوشی دیدم حداقل در بدو ورود یک میلیون ناقابل قیمت میذارن روش.
در ضمن حداقل تا 3-4 ماه دیگه منتظرش نباش و ارزش صبر رو هم نداره چون تا بیاد ارزون بشه 2-3 سالی گذشته!
آره گوشی واقعا معرکه ای واقعا حیف
به هر حال از شما ممنونم
سلام
یه نظر من یک گوشی یخر که افت قیمتش رو کده باشه
نه نشل 990 که بچه ها 450 می خریدن بعد از سه ماه شد 350تومن
الان بهترین اتتخاب از سونی k800 دوست من
درسته k800گوشيه خوبي اما با اين وضعيت كه واردات بهتر شده بهتره صبر كني چون حتما گوشي هاي جديدتري وارد ميشن.
آره با قوانین جدیدی که تصویب کردن بهتره الان گوشیی نخره کسی تا بازار یه کم تصبیت بشه !درسته k800گوشيه خوبي اما با اين وضعيت كه واردات بهتر شده بهتره صبر كني چون حتما گوشي هاي جديدتري وارد ميشن.
در مورد P1 هم گوشی خیلی خوبیه و خیلی ضعفهای P990 تو این رفع شده مثه : وزن و سایز بهتر نسبت به P990 ... رم 128 و رام 256 مگ که احتمالا تو این گوشی دیگه از ریست های P990 خبری نیست ! دوربین 3 مگ و باطری قوی ! ( 440 ساعت استند بای ) و نسخه ی نرم افزاری که قطعا ارتقا یافته !
اگه حضور همزمان این گوشی و W960 تو بازار و شباهتهای این دو گوشی مثه ال سی دی تاچ اسکرین و سیستم عامل یکسان و دوربین 3 مگ و با توجه به برتریهای w960 باعث شه قیمت این گوشی مناسب باشه قطعا ارزش خرید رو داره !
همیشه گفتن گر صبر کنی زغوره حلوا سازی
اگه صبر کنی تا W960 یا P1 وارد بشه قطعا گوشی های مشابه و شاید بهتر هم ساخته بشه از سونی اریکسون
صبر بکن گوشی توپی هستش.
به نظر من اگه بیاد ماه اول قیمتش دور و بر 650-700 هستش اما بعد از یک ماه با این وضع بازار به 500 میره و کمتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)