سلام ...
من مى خوام درايو C رو فرمت كنم ولى نميدونم آيا حتما بايد همون ويندوز اوليه رو تو دستگاه بذارم يا ميتونم از ورژن هاى ديگه استفاده كنم ؟
ممنون ميشم سريع جواب بدين![]()
سلام ...
من مى خوام درايو C رو فرمت كنم ولى نميدونم آيا حتما بايد همون ويندوز اوليه رو تو دستگاه بذارم يا ميتونم از ورژن هاى ديگه استفاده كنم ؟
ممنون ميشم سريع جواب بدين![]()
نه عزیز فرقی نداره
مگه نمی گن که نباید درایو cرو فرمت کرد ؟؟؟
خوب اینو میگن چون وقتی فرمت میکنی هر چی توی درایو c باشه پاک میکنه
شما اصلا میتونی به جای ویندوز xp اگه dvd rom داری ویستا نصب کنی یا هر ویندوزی که خواستی
هیچ فرقی نمیکنه
شما سی دی ویندوز XP یا DVD ویندوز Vista رو بزار از توی ستاپشون C رو فرمت کن حله.
من منظورم این نبود خوب این که معلومه که هر چی داره پاک میشه من چند بار این کار رو کردم یعنی درایو سی رو فرمت کردم که بعد از اون ویندوز بالا نیومد یعنی تو درایو سی برنامه ای هست (مشترک در همه سیستم ها ) که اگه پاک بشه دیگه ویندوز بالا نمیاد
سوال شما خیلی گیج کننده هست سی رو فرمن کردی حالا میگی چرا ویندوز بالا نیمیاد؟
معلومه که نمیاد شما درایو ویندوز رو پاک کردی دیگه!!!!!!!!!!!!
آره عزیز فایلهای سیستمیت رو ی درایو C هست . معمولا چون توی پارتیشن بندی درایو c رو درایو بوت تعیین می کنند با فرمت اون هر چند که ویندوزت روی یه درایو دیگه هم باشه . h'i fj,kd di سی دی که بوت ایبل باشه و NC داشته باشه . میتونی فایلهای سیستمی رو از روی فلاپی رو درایو C کپی کنی و مشکات حل میشه .
خوب میتونه توی یه درایو دیگه نصب کرده باشه .
من که سوال نکردم من گفتم ویندوز بالا نمیاد حتی اگه به گفته ی جویا ویندوز روی درایو دیگه باشه حالا اسم اون برنامه رو یادم نمی یاد که بهتون بگم به هر حال منظور من این بود که از فرمت کردن درایو سی خودداری کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)