تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: You Are Empty

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض You Are Empty

سبک :اکشن.ماجرایی.ترسناک

تو پوچ هستی
    مناسب برای افراد بالای 17 سال
    این بازی توسط کمپانی 1c ارائه شده و بیش از 1 سال از نشان دادن دموی ان در نمایشگاه e3 میگذره و حتی تاخیر زیاد در ارائه این بازی باعث شده که این بازی از دید منتقدین کمی دور باشه .به طوری که شاید افراد زیادی از ورود این بازی خبردار نباشند.بازی برای کسانی که قلعه ولفناشتاین رو بازی کردند تا حدودی یاد آور خاطرات هستش دلیلش اینه که شما وقتی این بازی رو انجام میدید حالتها و تقلیدهایی از اون بازی رو مشاهده میکنید.داستان بازی در روسیه در سالهای 1950 اتفاق میفته و شما بازسازی بسیار زیبایی رو از شهری در روسیه در سال 1950 مشاهده میکنید.در یک تغییر در موضوع تاریخی- ارتش امریکا از شوروی شکست خوره و در حال ترک کردن این کشور پهناور هستش شوروی ها ی کمونیستی در یک اقدام خون خوارانه مغز انسانها رو خالی کرده و مغزشون رو با افکار پلید و خونین پر میکنند نقش اول بازی که شما هستید یکی از همین سربازان نیمه ماشینی میباشد. ولی این سرباز به ماجرا پی میبره و به مبارزه با دولت مردان شوروی میپردازه .در ادامه متوجه حالت تهوع تو خودش میشه و باری اینکه به موجودی پست و خون خوار تبدیل نشه باید به دنبال پاد زهری برای خودش باشه.دشمنان شما در بازی بسیار جالب عمل میکنند مخصوصا وقیت از پشت به شما حمله میکنند واقعا دلهره آور هستش.گرافیک بازی بسیار شبیه دو بازی ولفن اشتاین و half life2 هستش .به نظر من ترکیبی از این 2 هستش .کارخانه های مخروبه و ساختمانهای ترسناک بازی شما رو تحت تاثیر خودش قرار میده.به طوری که هر چه جلوتر میرید از ادامه بازی بیشتر لذت میبرید.

گرافیک بازی در سطح قابل قبولی هستش .حالت فیزیکی بازی کاملا رعایت شده یعنی وقتی به جعبه ای برخورد میکنید جعبه شروع به حرکت میکنه دیوارها ساختمانها و ماشینهای موجود در بازی بدون اشکال طراحی شدند همانطور که گفتم محیط شهری بسیار زیبا و واقعی طراحی شده ولی وقتی با بازیهای در سطح بالا مثل splinter cell , یا evil مقایسه میکنید متوجه نبودن تکنیکهای خاص گرافیکی در بازی میشید.ولی بازم میگم شما از نظر گرافیک در این بازی کمبودی احساس نمیکنید به طوری که محیط کاملا از نظر شما واقع گرایانه هستشو به وضوح مشخص هستش.
    یکی از نقاط ضعف بازی به کاربدن زبون روسی در این بازی هستش که البته به نظر من این موضوع زیاد نمیتونه حائز اهمیت باشه.

خلاصش این بازی در سبک ترسناک از نظر شخصی من بهترین بازی هستش یعنی در برابر بازیهایی که امسال به بازار اومد و من به شخصه از انجام این بازی لذت میبرم.به همه شما هم انجام این بازی رو توصیه میکنم.

برای انجام این بازی باید dirext9.c در سیستم شما نصب باشه و همینطور در کارتهای گرافیکی ati از 9550 به بالا قابل اجراست و در کارتهای گرافیکی انویدیا از 5600 به بالا.درایورهای گرافیکی ای تی آی باید از کاتالیست 6.6 به بالا باشد برای انویدیا هم بالای 91.3 باشه.
    Attention! The game requires video card drivers of the following or later versions:
    nVidia: ForceWare 91.33
    - ATI: Catalyst 6.6

سیستم کاملا سازگار برای اجرای بازی:

Recommended configuration:

Windows 2000 or Windows XP;
    Intel Pentium 3.2 GHz or AMD Athlon/Sempron 3000+;
    1 GB RAM;
    GeForce 6600 or ATI X800 video card with 256 MB of video memory and video card drivers of the following or later versions: ForceWare 91.33 (NVidia) or Catalyst 6.6 (ATI) respectively;
    Windows Media 9;
    Sound card, 24x CD-ROM.
    اینم کلیدهای مورد استفاده در بازی :

W - forward
    A - left
    S - backward
    D - right
    SPACE - jump
    ر - crouch

E - use, take
    F1 - read note

1..9 - choice of weapon
    Scroll wheel - change of weapon
    R - weapon reload
    Left mouse button - attack
    Right mouse button - repeat attack

P - pause
    F5 - quick save
    F8 - quick load
    F12 - make screenshot
    Last edited by Gilopa; 04-07-2007 at 15:43.

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

منم تعریف این بازی رو زیاد شنیدم...به نظر بازی خوبی میاد...

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون دوسته عزیز بابته توضیحات!

این طور که از عکساش معلومه بازیه جالبی باید بشه و به نظرم از اون بازیهاس که تو مخ باید بره!

سعی میکنم در اولین فرصت تهیش کنم!

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من این بازی رو تموم کردم ولی به نظر من اصلا جالب نبود دشمنان شما تو این بازی همه شبیه همن یعنی اصلا تو این طراحی کاراکترها دقت نشده همه کپی همدیکه هستند مشکل دیگه اینه که تو این بازی انقدر (نمیدونم بهش چی بگم؟health pack?معجون سلامتی یا ...)وجود داره که تقریبا تموم کردن بازی مثل آب خوردنه داستان در حد متوسطه ولی میتونست بهتر باشه و در ضمن چیزی به اسم ترس تو این بازی وجود نداره!!!!البته به نظر من!در کل من فکر میکنم حرفی برای گفتن نداره شاید تنها تفاوتش با بازیهای هم سبک فقط دموهای خاصش باشه !

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دیدم زننده تاپیک Gilopa هستش
    گفتم حتما ماله ساله 2004-2005
    اووومدم منهدم کنم که دیدم تاپیک جدیده !

خوبی عزیز ؟
    ----------------------------------------------------
    نمیدونم چرا جدیدا گیر دادن به روسیه !

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    دیدم زننده تاپیک Gilopa هستش
    گفتم حتما ماله ساله 2004-2005
    اووومدم منهدم کنم که دیدم تاپیک جدیده !

خوبی عزیز ؟
    ----------------------------------------------------
    نمیدونم چرا جدیدا گیر دادن به روسیه !
    امین جان تو همه مثل مهران رفتی تو کار نابود کردن.
    مخلصتم هستیم.کم سعادتیه منه که نمیتونم بیام تو انجمنا.
    بیکار بودیم گفتم یه سری بزنیم بد نیست.
    میدونی چار به روسیه گیر دادند چون بدبخت عقده ای شده این امریکا بدبختش کرد.ه پول میده به شرکتا واسش بازی بسازن تا 2 نفر مثل من و تو بشناستشون.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من این بازی رو تموم کردم ولی به نظر من اصلا جالب نبود دشمنان شما تو این بازی همه شبیه همن یعنی اصلا تو این طراحی کاراکترها دقت نشده همه کپی همدیکه هستند مشکل دیگه اینه که تو این بازی انقدر (نمیدونم بهش چی بگم؟health pack?معجون سلامتی یا ...)وجود داره که تقریبا تموم کردن بازی مثل آب خوردنه داستان در حد متوسطه ولی میتونست بهتر باشه و در ضمن چیزی به اسم ترس تو این بازی وجود نداره!!!!البته به نظر من!در کل من فکر میکنم حرفی برای گفتن نداره شاید تنها تفاوتش با بازیهای هم سبک فقط دموهای خاصش باشه !
    دوست عزیز قبول دارم که یکم از نظر کاراکترا ضعیفه.من خودم از اون دسته افرادم که تو انتخاب بازی خیلی حساسم.منتها به نظرم بازیهای امروزی خیلی تخیلی شدند.بازیهای ترسناکم کاملا کلیشه ای هستند خیلی روشون ضعیف کار میشه اینه که به نظرم این بازی با بقیه فرق میکنه.انصافا از لحاظ واقع گرای در سطح بالایی هستش محیط شهر خیلی جالب ساخته شده.دیگه از condemend بهتره که؟
    ولی خدایییش کجاس بازیهایی مثل مکس پین.مافیا.وارکرافت.رد آلرت. یادش بخیر انگار همین دیروز بود

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ولي من فكر نميكنم بازي خوبي باشه . عكس هاي پشت جلد كه اصلا خوب نبود . در مورد گيم پلي هم نميدونم .

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی بازیه گندیه من 4 تا مرحله رفتم اصلا خوشم نیومد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز قبول دارم که یکم از نظر کاراکترا ضعیفه.من خودم از اون دسته افرادم که تو انتخاب بازی خیلی حساسم.منتها به نظرم بازیهای امروزی خیلی تخیلی شدند.بازیهای ترسناکم کاملا کلیشه ای هستند خیلی روشون ضعیف کار میشه اینه که به نظرم این بازی با بقیه فرق میکنه.انصافا از لحاظ واقع گرای در سطح بالایی هستش محیط شهر خیلی جالب ساخته شده.دیگه condemend بهتره که؟
    ولی خدایییش کجاس بازیهایی مثل مکس پین.مافیا.وارکرافت.رد آلرت. یادش بخیر انگار همین دیروز بود
    از condemend بهتره ؟؟؟؟من فکر نمیکنم اون حداقل چند تا نو آوری داشت !!به هر حا بازی یه مساله سلیقه ایه ولی در کل به نظر من این بازی جالب نبود...... اصلا جالب نبود!!!

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •