سلام.بین a710 is و a640 canon کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ در ضمن در مورد خصوصیات a640 نوشته فیلمبرداری با صدا .میخواستم بدونم a710 is فیلمبرداری با صدا دارد؟
سلام.بین a710 is و a640 canon کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ در ضمن در مورد خصوصیات a640 نوشته فیلمبرداری با صدا .میخواستم بدونم a710 is فیلمبرداری با صدا دارد؟
من نمیدونم چرا توی هر انجمن سوالی میکنم کسی به من جواب نمیده؟!! باور کنید من بیچاره تا دیشب ساعت 12 شب میخواستم هارد بخرم ولی از بس کسی جوابمو نداد تصمیمم عوض شد و حالا میخوام دوربین بخرم ولی مثل اینکه اینجا هم کسی جوابمو نمیده پس باید برم یه چیز دیگه بخرم!! اخه من بدبخت چه فرقی با saeed-h1369 دارم که به سوال ایشون در مورد دوربین 100 تومنی پاسخ دادید ولی به من پاسخ ندادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!111
دوست من ... این صرفا بدشانسی شما بوده که کسی جواب نداده ... یعنی هیچ دوستی نبوده که جواب سوال رو بدونه .. من تخصص زیادی ندارم ... ولی تا اونجا که تحقیق کردم ، A710 بهتره ... جمع و جور تره ... باتری کمتری نیاز داره ... سیستم Is داره ( تثبیت عکس) ...
من خودم دوریین 710 دارم دوربین خوبی هستش .فیلمبرداری اونم با صداست.کیفیت عکس اون عالیه ولی از اون باحالتر کیفیت فیلمبرداری اونه .
یه راهنمایی دیگه: شما چکار کردید که باباتون براتون خرید؟؟!! اخه به من بدبخت قول دادند اگه قبول شدم برام بخرن ولی حالا زدن زیر قولشون!!!! اگه در این مورد هم یک راه حل و راهنمایی بهم لطف کنید ممنون میشم.در ضمن شما a710 رو با چه گارانتی خریدید و با چه قیمتی خریدید. کدوم گارانتیها اصلی جاپنی و کدوم گارانتیها چینی هستند. من از شهر خودمون (دزفول قیمت گرفتم گفتند جاپنی اصلی 315000 تومن .به نظرتون قیمت خوبی بهم گفتند؟؟؟!!خواهشا جوابمو بدید.من بنده ی اماتور و مظلوم خدا بیدم پس در پاسخ دادن کوتاهی نفرمایید. با تشکر و سپاس فراوان!!
خب بهشون بگو " شما قول دادید ... یه مرد که زیر قولش نمی زنه .... می خواین من عقده ای و سرخورده بشم ؟ " ....
گارانتی هم یه اصل داره که فکر کنم آفومار باشه و 310 تومن حدودا ... گارانتی متفرقه هم داره زیر 300 تومن ...
راستی ما هم اصلا دزفولی هستیم ....![]()
seymour جان من یک جا دیدم نوشته که a710 بزرگترین نقطه ضعف شرکت کانونه و حتی در سایتهای بنچ مارک از a700 که لرزشگیر نداره و 6 مگاپیکسله امتیاز کمتر اورده!! حالا به نظرتون با این تفاسیر بهتر نیست من s3is کانون بخرم؟ در ضمن قیمت این مدل چه قدره( گارانتی اصلی)؟؟؟!!شما که تجربه دارید چه پیشنهادی به بنده ی اماتور خدا دارید؟؟
سلام دوست عزیز
اون قیمتی که اونجا بهت دادن ، با کدوم گارانتی بوده ؟
احتمالا آفومار بوده که اونقد گرون بوده . چون آفومار گارانتی اصلیه .
گارانتی پارسه رو سایت زیر میده 272 تومن .
دو تا مقایسه واسه ت میذارم .
اولی مال یه سایت خارجی و دومی مال یه سایت ایرانیه .
َA640 & A710 - 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A640 & A710 - 2
من شخصا در کل 710 رو به 640 ترجیح میدم .
اینم در نظر داشته باش که 710 لرزه گیر داره ، ولی 640 نداره .
تحقیق کن تا بعد پشیمون نشی دوست من .![]()
ویرایش :
من که فکر نمیکنم اینجوری باشه دوست عزیز .
میشه لینک اون مطلب رو بذاری ؟
در مورد S3IS ، خوب مسلما از دو تای بالایی بهتره .
قیمتشم با گارانتی پارسه ، 335 هست .
آفومارش احتمالا 375 باید باشه دیگه .
مقایسه ی : A700 ، A710is ، A640 ، S3IS
اطلاعات کامل در مورد S3IS :
Full Review
موفق باشی
یا حق
![]()
Last edited by ElmO; 05-07-2007 at 17:23.
گارانتی افومار مطمئنا کانون جاپنی عرضه میکنه.حالا میخواستم بدونم که پارسه کانون چینی عرضه میکنه یا جاپنی؟چون من از مغازه دار سوال کردم گفت گارانتی افومار جاپنی ولی گارانتیهای دیگه چینی هستند.البته همین مغازه دار گارانتیهای مختلفی از محصولات کانون داشت و به من گارانتی افومار رو پیشنهاد داد.
معمولا گارانتی های مختلف این حرف رو می زنن تا خریدار رو مجاب کنن ... تفاوت قیمت این مدل ، فقط بخاطر گارانتی شه ... یعنی آفومار چون گارانتی جوندارتری ارائه می کنه (تازه بیمه هم می کنه ) ، پول بیشتری می گیره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)