تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: Scoreboard

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

14 Scoreboard

سلام.

در مسابقات فوتبال، یه نوارهای اطلاعاتی روی صفحه تلویزیون ظاهر میشن که مثلا میگن منچستر و بنفیکا 0-0 مساوی هستند. نمونه ای از این نوارها که فکر کنم نامشان Scoreboard باشد، در تصویر ضمیمه وجود دارد.

من هم خودم یک نمونه از اینها رو با فرمت PNG و با استفاده از فتوشاپ و پاورپوینت ساختم.

و اما سوال:
    من چجوری این رو روی فیلم بندازم که کیفیت مطلوبی داشته باشه؟

در این رابطه، دو تا برنامه رو امتحان کردم:
    1- Ulead Video Studio: متاسفانه نوشته‌های درون فایلهای PNG که در آخر بر روی فیلم دیده می‌شدند، اصلا جالب و خوانا نبودند. (بخصوص نوشته‌های ریز)
    2- Adobe Premiere: متنهاش کیفیت خوبی داشتند، اما با اینحال چون از MPEG ساپورت نمی‌کرد، کار من رو خیلی سخت می‌کرد. ضمن اینکه من دنبال Transitionهای خوبی هستم اما نمونه‌های پرمیر اصلا جالب نبودند.

به نظر شما من از چه برنامه‌ای «فقط برای انداختن این تصاویر روی فیلم» استفاده کنم؟ After Effects خوبه؟ یا یه برنامه دیگه؟!

لطفا مرا راهنمایی کنید.
    با تشکر.

حـــــرفـه ای animeditor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام جمیعاً

راز این کار در اینه که از طراحی و رنگ بندی و فونت هایی استفاده کنی که به خوبی خودشو نشون بده.
    کسانی که اینا رو طراحی می کنن، اون قدر رنگ های مختلف رو امتحان کردن که فهمیدن کدوم رنگ مناسب پخش تلویزیونیه. مثلاً رنگ زرد خالص و یا سفید خالص، باعث لرزش نوشته ها می شه؛ پس از اونا استفاده نمی کنن.
    پس بهترین کار اینه که توی همون نرم افزارهایی که کار کردی، از طرح های دیگه استفاده کنی و ببینی بهریتن طرح چیه. یعنی این که از طیف های مختلف رنگ استفاده کن؛ کمی تیره رو روشنشون کن؛ شفافیت و غلظتشون رو تغییر بده تا به نتیجه برسی.

التماس دعا
    یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •