سلام...راستش اونقدر تاپیک سوال جواب هست که من اصلا روم نمیشد این تاپیک رو بزنم اما میدونم دوستان منو از راهنماییشون بی بهره نمیزارن!!!!(دستتونو گذاشتم تو حنا!)
راستش از ساله 75 که کامپیتر داشتم خوره ی بازی بودم و همیشه جدیدترین بازی ها رو میگرفتم و میخوردم!کارم همیشه این بود که تا امتحانام تموم میشد و تابستون شروع.من میرفتم و سیستمم رو اپدیت میکردم و کلی بازی و........تا اینکه کم کم بازنشست شدم از بازی و رو اوردم به اینترنت و سایت و برنامه نویسی و فوتوشاپ و.....برا همین یه لپ تاپ برا خودم گرفتم و کامپیوترم رو دادم به داداشم که 6 سال از خودم کوچیکتره.......و خوب دیگه با اون کامپیوتر کاری نداشتم و فقط براش تابستون پیش رم و گرافیکشو عوض کردم......
حالا چون برا بازی ها داره کم میاره داداشم ازم خواست که براش اپدیت کنم منم گفتم .OK.
سیستم فعلیش اینه:
Cpu:intel 2.6 full
Main:Soltek
Vga:256mb 6600fx 128 bit
ram:1Gb ddr
هفته ی پیش رفتم cpu amd x2 64 bit 5.0 بگیرم و گرافیک 7900 gt ....دیدم بابا دیگه کسی agp رو ادم حساب نمیکنهباید بزنیم تو کاره pci...برا همین سیستم باید این 4 قطعش عوض بشه....
من در مورد مادر برد تو همین فروم خوندم که دوستان asus رو بیشتر ترجیح میدادن به همراه گرافیک 8600gt و.....
میخواستم بگم من راجع به pci چیز زیادی نمیدونم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم....راستی تا یادم نرفته 500 تومن دارم به اضافه ی این قطعات که اگه بردارن ازم...50 تومن اینور اونور مسله نیسُِ...یادتون نره برا بازی![]()