تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: ویندوز اصل چیه؟ با این ویندوزهای توی بازار چه تفاوتی داره؟ و .....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض ویندوز اصل چیه؟ با این ویندوزهای

لطفا هر کی جواب سوالات زیر رو میدونه بده که خیلی به جواباش نیاز دارم
    ویندوز اصل چیه
    ویندوز اصل با این ویندوزهای توی بازار چه تفاوتی داره
    سی دی ویندوز اصل با اونی که تو اینترنت تو سایت مایکروسافت اه فرقی داره یا نه
    ایا این راسته که سی دی ویندوز اصل خیلی قیمتش گرونه مثلا 1 میلیون تومانه
    ایا این راسته که سرعت ویندوز اصل از این ویندوزهای توی بازار بهتره
    نظر شما کدوم گزینه بهتره
    گیریمو من یه اینترنت پر سرعت دارم ارزش داره ویندوزو از اینترنت دانلود کنم یا نه پول داشتهبه
    باشم و برم سی دی اصلشو بخرم یا اصلا برم یکی از این ویندوزهای توی بازارو بخرم
    راه تشخیص ویندوز اصل تا قلابی چیه
    آیا ویندوز اصل هم مثل این ویندوزها زود خراب میشن
    یه راهی است که میگن ویندوز خودتونو به یک ویندوز اصل تبدیل کنین که تو همین سایت هم من دیدم که پس ویندوزو عوض میکردن و اونو به اصطلا به اصل تبدیل میکردن نظرتون در این باره چیه
    به نظر شما بهترین شرکتی که تو ایران ویندوز میزنه چیه

دوستان این تعدادی از سوالات من در مورد ویندوز بود لطفا کمکم کنید
    با تشکر مهدی

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

من فقط ميدونم اين سي دي هايي كه تو بازار ايران هست و به نام ويندوز اصل هست كشكه

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    من فقط ميدونم اين سي دي هايي كه تو بازار ايران هست و به نام ويندوز اصل هست كشكه
    من تو تلوزيون itc دیدم که اون ویندوز ها حد اکثر تا 70 سال عمر میکنند و خراب هم میشن ولی به سادگی ویندوز ما نیست خودت فکر کن جنس 1 میلیون تومانی بهتره یا 1000 تومانی :?: :?: :?: :?:

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

یه دوست جدید با کلی سوال
    دوست من یکی یکی بپرسی بهتره در مورد ویندوز اصل یا فرع هم اره دوست من همه فرع هستند و اگه اصلش رو بخوای باید چند صد دلاری بپیاد ه بشی تا بتونی که ویندوز اصل رو بخری و ازش استفاده کنی
    معمولا این سی دی ها هم که این شرکتها درست می کنن کلی از فایلهایی رو که در سی دی اصل هست رو حذف می کنن و تو یه سی دی معمولا چند تا ویندوز هم می زارند.
    پس به نظر من اینکه خرید ویندوز که این همه خرج داره اگه هم می خواهید سی دی ویندوز بخرید یه سی دی بگیرید که فقط ویندوز باشه و احتیاج به هیچ ارم و نشانه شرکت ایرانی هم نیست.

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با ســـلام ..

دوست عزيز مهدي جان سوالات شما سوالاتي هست كه براي خيلي ها مطرح ميشه ...

ويندوز رو اگه شما به عنوان يك سيستم عامل تلقي كني ( مثل يه نرم افزار ) كه شما مثلا ميري يك نرم افزار رو از سايت خودش ميگيري كه بايد خريداري بشه و شما به جاي اينكه بخري ميياي اون رو كرك ميكني و يا سريال نامبر ش رو پيدا ميكني ... و ديگه با نرم افزاري كه چنصد دلار خريداري شده تفاوتي نميكنه اما اينجا ميمونه اون سري از نرم افزار هايي كه كرك شدن و ناشيانه هم كرك شدن و در كل باعث ميشن كه اون نرم افزار كارايي لازم خودش رو نداشته باشه ... تا اينجا بحث كرك نرم افزار بود ..

و حالا يه تجربه شخصي و جالب .. دوستان نميدونم تا به حال به يه نوتبوك دقت كرديد يا نه عموما روي نوتبوك ها ( لپتاپ ها ) يك CD ويندوز اوريجينال ( اصل ) هست يعني مثلا شرکت Sony مياد براي سري FS از نوتبوک هاش سفارش 3000 CD ويندوز XP SP2 2005 رو به مايکروسافت ميده در حالت عادي هر CD حدود 130 تا 230 ( قيمت ها بستگي به نسخه ويندوز داره و سال انتشار ) که با تخفيف 80 تا 90 درصدي :mrgreen: ميشه حدود 20 دلار پس ما با خريد يک نوتبوک صاحب يک ويندوز اصل هستيم .. اما ... اينجاست که من به شخصه به اين نتيجه رسيدم که ويندوزي که به اصطلاح اصل هست و ويندوزي که کرک شده اون تفاوت هاي فاحشي که ذکر کرديد رو نداره ... همين يک ماه پيش بود که دوستم چون سرعت لپتاپش پايين اومده بود مجبور شد ويندوزش رو عوض کنه ( البته بعد از 6 ماه ) پس اون فرق فاحشي رو که ذکر شد به هيچ وجه من قبول نميکنم ..

ويندوز ها ي اصل هم موقع نصب يک پسورد ابتدايي ميخوان و بعد از نصب کامل مثل مديا سنتر عموما 30 تا 60 روزه هستن که بايد به صورت انلاين ثبت بشن اما ويندوز هاي توي بازار عموما قفل شکسته هستن يعني با تغييراتي که توشون صورت گرفته ( اينجا ديگه تخصص اقا soda, هست ) نيازي به اکتيو کردن ندارن به استثناي مديا سنترکه کرکش رو مثل نرم افزار هاي مختلف بعد از نصب بايد اجرا کنيم ..

يه چيز ديگه اگه شما بريد و از وبسايت هاي مختلف ويندوز رو دانلود کنيد باز هم بايد اون رو کرک کنيد تا ويندوز مال خودتون بشه .. پس دانلود ويندوز به هيج وجه مقرون به صرفه نيست در مورد CD هاي ويندوزي رو که توي بازار هست عموما مشکل دار هستن به نظر من بهترين گزينه اين هست که شما بريد به خدمات کامپيوتري که روي هزار تا سيستم ويندوز نصب کرده و يک نسخه از اون ويندوز رو بگيريد تا خيالتون راحتت باشه ...

اميدوارم دوستمون به نتيجه مطلوب رسيده باشه ..

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من خرید این سی دی ها در ایران اشتباه محض است

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من با حرفهاي جواد جان موافقم.
    فقط مشكل اينه كه همين سي دي هاي ويندوز كه در بازار هست 2 نوع هست. يك سري از آنها نسبتا اصل هستند و اورژينال و يك سري از اونها هم رايتي.
    معمولا سي دي هاي اورژينال (منظورم همين اورژينال هاي داخل ايران هست) خيلي بهتر از ويندوزهاي ديگه كار مي كنند. مثلا ويندوز شركت ebay خيلي بهتر كار مي كنه.

داره خودمونی میشه taksoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من خريدم سرويس پك 2 اكس پي 60 هزار تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

گیریمو ما از اینترنت اونو دانلود کردیم آیا این ویندوز دانلودی باید بعد از نصب باید حتما ثبت بشن یا نه فرضا سی روز به ما اجازه استفاده داده آیا این ویندوز سی روزه کیفیتش از سی دی های توی بازار بهتره
    ++++

آقای تک سافت اسم شرکتی که رو جلد سی دیت نوشته چیه

داره خودمونی میشه taksoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

microsoft مگه قراره چی باشه؟؟؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •