تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: بدون شرح

  1. #1
    پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز
    پست ها
    762

    پيش فرض بدون شرح

    سرويس Mms ايرانسل كه از اوايل امسال براي مشتركان فعال شده بود و امكان ارسال تصوير و ديتا را به مشتركان مي‌داد، بنا بر دستوري از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي قطع شده است و مشتركان اين اپراتور امكان دسترسي به آن را ندارند.



    علي‌اصغر عيني‌پور معاون فني شركت ايرانسل در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اين مطلب درباره‌ اين كه چه تعداد از مشتركان از سرويس دسترسي به اينترنت ايرانسل استفاده مي‌كنند، اظهار كرد: با توجه به اين كه تمام گوشي‌ها امكان استفاده از خدمات Gprs را ندارند از اين رو در حدود 15 درصد مشتركان ايرانسل امكان استفاده از اين سرويس را بر روي گوشي‌هاي خود دارند و سيگنال Gprs را دريافت مي‌كنند و از اين تعداد در حدود 10 درصد آنها وارد شبكه‌ Gprs شده و از اينترنت استفاده مي‌كنند.

    عيني‌پور درباره‌ وضعيت دسترسي مشتركان به اينترنت گفت: در حال حاضر اختلالات شبكه Gprs بسيار كمتر از گذشته شده و مشترك در هر ساعتي كه بخواهند به راحتي مي‌تواند از اينترنت اين اپراتور استفاده كند.

    او با اشاره به اين كه اپراتور دوم تلفن همراه در حدود دو ميليون و 200 هزار مشترك داشته و 180 شهر را تحت پوشش قرار داده است و 50 شهر نيز آماده‌ راه‌اندازي است تصريح كرد: پوشش اكثر شهرهاي تحت پوشش شبكه‌ ايرانسل كامل است و كمتر با اختلالات مواجهيم؛ ممكن تنها در 10 شهر با يكسري مشكلات عدم ‌آنتن‌دهي رو به رو باشيم كه آنها در حال رفع شدن است.

    او درباره‌ پوشش شهر تهران نيز گفت: پوشش شهر تهران بالاي 95 درصد است اما در برخي نقاط با ضعف پوشش روبه‌رو هستيم.

    ------------------------------------------------------------
    قطع كامل سرويس Mms ايرانسل بدون اطلاع قبلي اعتراض مشتركين را به همراه داشت.

    به گزارش ايلنا، در حالي كه نزديك به يك ماه است كه مشتركين اپراتور دوم تلفن همراه ايرانسل از سرويس Mms بهره‌‏مند شدند، قطع ناگهاني اين سرويس موجب اعتراض بسياري از مشتركين شد و در حال حاضر تبليغات شركت ايرانسل مبني بر ارايه سرويس Mms كه تاكنون در سطح شهر به چشم مي‌‏خورد نيز جمع‌آوري شده است و مشتركيني كه به دليل استفاده از اين سرويس به عنوان تنها ويژگي متفاوت از ساير اپراتورها اين سيم‌كارت‌‏ها را انتخاب كردند، ناكام مانده‌‏اند.

    يك مقام مسوول در شركت ايرانسل گفت: قطع سرويس Mms ايرانسل از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي دستور داده شده است و تا سال آينده نيز ارايه نخواهد شد.

    منبع هر دو مطلب:سایت Itna

    -----------------------------------------------------------
    من هیچی برای گفتن ندارم...

  2. #2

  3. #3
    پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز
    پست ها
    762

    پيش فرض

    میدونم که از دست ما کاری بر نمیاد...ولی دیگه شورشو در آوردن!

  4. #4
    آخر فروم باز bidastar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    محل سکونت
    پست ها
    2,696

    پيش فرض

    همه ی اون تبلیغات ها مفت نمی ارزید

  5. #5
    پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN
    پست ها
    804

    پيش فرض

    باید یه مدت از این سیم کارت استفاده نکن مردم تا حالشون جا بیاد که من بعید می دونم کسی این کارو کنه

  6. #6
    آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    پست ها
    3,294

    پيش فرض

    باید یه مدت از این سیم کارت استفاده نکن مردم تا حالشون جا بیاد که من بعید می دونم کسی این کارو کنه
    ؟مگر خود ایرانسل MMS رو قطع کرده؟نه شرکت MMS رو ارائه داده بود .به اصطلاح سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی جلوی ایرانسل رو گرفت .این دفعه اول نیست که این سازمان داره به ایرانسل گیر میده.
    من هنوز ایرانسل دوست دارم

  7. #7
    پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد
    پست ها
    847

    پيش فرض

    سر قضیه آتیش زدن پمپ بنزین ها , ترسیدن ملت عکس آتیش برای هم ام ام اس کنند پمپ بره رو هوا .
    از رجال بی سواد همچین طرز فکری دور از ذهن نیست .

  8. #8
    آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ
    پست ها
    1,939

    پيش فرض

    کسی نمی دونه چطور باید اعتراض کرد؟

    ای میل 20:30 رو بدید، همه نفری بهشون ای میل بزنیم.

    شماره تلفن و ای میل سازمان تنظیم مقررات [...] (حیف که قوانین انجمن اجازه نمیده اینجا هر چی دلم می خواد بنویسم ) رو هم گیر بیارید، همگی اعتراض کنیم.

    افراد توی گروه که حدود 140 نفر هستیم. هر کدوم روزی یه بار زنگ و ای میل بزنه، اونجا منفجر میشه.

  9. #9
    آخر فروم باز Ehsani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain
    پست ها
    1,453

    پيش فرض

    تو این مملکت گل و بلبل همین که سرویس تلفن همراه دایره باید بریم خدارو شکر کنیم...پس فردا میان میگ اصلا تلفن همراتون باشه واسه چی ؟!؟!

  10. #10
    کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر
    پست ها
    2,826

    پيش فرض

    آخه همه چی که زوری نمیشه
    اه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •