با سلام با چه ای سی میتوان تبدیل 24 ولت به 5 ولت کرد
با سلام با چه ای سی میتوان تبدیل 24 ولت به 5 ولت کرد
7805
البته اگه فرم قابلمه ای (البته به قول بازاریا) شو نگیری حسابی داغ میکنه چون توان تلفاتیش خیلی بالا میره پس یه رادیاتور باید بهش پیچ کنی
موفق باشی
میشه با چند تا مقاومت این کار راکرد؟ کمک کنید؟
با مقاومت هم میشه ولی تلفات رو خیلی بالا میبره. همون 7805 مناسبتره.
![]()
سلام
میتوانید از دو تثبیت کننده سری استفاده کنید، یعنی اول ولتاژ را روی 15 ولت رگوله کنید و سپس روی 5 ولت!
خیلی خیلی ممنونم .میشه مقدار مقاومت ها رو بگویید که استفاده کنم.چون برق24 من همیشهگی نیست فکر کنم با نقشه شما جواب بده. فقط مقدار مقاومت ها را لطف کنید بنویسید ممنونم
منا خانم اگر با من هستید که مقادیر مقاومت ها رو روی شکل نوشتم. 19 و 5. البته اینا که مقاومت های استاندارد نیستن. باید با سری و موازی کردن مقاومت های استاندارد موجود انجام بدید. ضمناً توان مقاومت ها هم مهمه.
من متاسفانه به صورت عملی تجربه ای نداریم ولی میدونم که این کار خوبی نیست! استفاده از همون IC ها بهتره.
ارادتمند![]()
سلام
دقیقاً و بدون شک!
وقتی شما از مقاومت استفاده کنید در عمل یک منبع تغذیه میسازید که r داخلی آن برابر است با مقاومت زوج موازی شده آن دو مقاومت (+ r منبع اصلی) و این بدین معناست که با گرفتن آمپرهای مختلف از منبع ولتاژ به شدت تغییر میکند، مثلاً اگر سه لامپ به این طریق ولتاژشان تهیه شود (و فرمولها هم به دقت انتخاب شده باشد) مثلاً:
وقتی لامپ روشن نیست ولتاژ 20 ولت است.
با لامپ اول میشود 7 ولت
با روشن شدن دومی میشود 5 ولت
و با روشن شدن سومی میشود 2 ولت
و مقاومت ها هم مثل کوره ذوب آهن میشوند.!!!!(و گاهاً قیمت مقاومت خیلی وات بالا خیلی بیش از آی سی ها رگولاتور میشود.) در نتیجه میزان امپر مصرفی و نیز ثابت بودن این عدد نیز در محسبات دخیل میشوند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)