سلام وقتی داشتم درایو c رو فرمت میکردم سیستم ری استارت شد حالا سیستمم هارد رو نمیشناسه یعنی مدلش رو میشناسه ولی وقتی میخوام پارتیشن بندی یا فرمت کنم میگه نمیشناسم خواهش میکنم کمکم کنین
سلام وقتی داشتم درایو c رو فرمت میکردم سیستم ری استارت شد حالا سیستمم هارد رو نمیشناسه یعنی مدلش رو میشناسه ولی وقتی میخوام پارتیشن بندی یا فرمت کنم میگه نمیشناسم خواهش میکنم کمکم کنین
به احتمال زيال بوت ركورد هاردت پريده اگه آموزش ترميم بوت ركورد رو ميخواي پيغام خصوصي بده برات بفرستم
منم به این مشکل قبلا ها یه بار برخورد کردم..
واسه کامپیوتر خودم نبود البته..
که آخرش طرف مجبور شد کامش رو بده بیرون براش درست کنن.
بدون هیچ مشکلی درست شد. ولی از اون روزه خیلی دوست داشتم بدونم چطوری شد که اونطوری شد.. و چطوری درست شد.
البته من نمیخواستم پارتیشن بندی کنم، میخواستم ویندوز رو با بوت خودش نصب کنم که درایوهارو نمیشناخت!
دوست عزیز اگه آموزشی در این مورد دارید همین جا مطرح کنید تا دیگران هم استفاده کنند
باتشکر از زحمات شما
اتفاقا من هم همین کار رو میکردم که مشکل پیش اومد
مدل مادربردت چیه
احتمالا باید یه دیسکت راید درست کنید که موقع بوت کردن واسه نصب حارد رو بشناسه
بوسيله ي CD بوتيبل win 98 بايد Fdisc انجام بدهي
این کار رو هم کردم یه درایو C رو میشناسه با یه D. درایو D که همون درایو سی دی هستش داخل درایو C چند تا فایل هستش ولی فرمت نمیشه.
دوست عزیز یه بار کامپیوتر من هم یکدفعه ری استارت شد و بعد از بالا اومدن دیگه هارد رو نمیشناخت . بعد از کلی تلاش
بالاخره فهمیدم که در Setup , تنضیمات به علت ری استارت ناگهانی به هم ریخته . علت نشناختن هارد هم این بود که در
Setup در قسمت Slave و Master , هارد من از Slave به Master رفته بود و همینم باعث شده بود که کامپیوتر از هارد بوت
نشه . شما هم چک کن شاید مشکل شما هم از اونجا باشه . در ضمن یه چیز دیگه هم بگم , شاید علت ری استارت شدن
ناگهانی سیستم شما از خرابی کابل و یا کثیفی سوکت ها بوده و اینها باعث شدن که کامپیوتر شما ری استارت بشه و در
نهایت دیگه هارد رو نشناسه . به نظر من هم با کابل سیدی رم هارد رو چک کن و هم هارد رو با یه کامپیوتر دیگه امتحان کن .
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)