دوستان نظر شما راجب صداي مهران مديري چيه
دوستان نظر شما راجب صداي مهران مديري چيه
من از آقا حميد معذرت خواهي ميكنم و ميخواستم بگم كه خيلي صداي مزخرفي داره. (اين نظر شخصي من)
ايشون ميخواد از پيشينه ي بازيگري در صدا و خوانندگي سوء استفاده كنه كه متاسفانه نتوانسته. همانطور كه در يكي از كنسرتهايش ورشكست شد.
تو اين دور و زمونه هر كسي! ميره خواننده ميشه
اين طبيعي
آدم قحطي بود كه راجب اين بابا نظر بديم :?: :shock:
صداش خيلي قشنگه - صداش منو به ياده هنگامه ميندازه !آخه صداش خيلي شبيه :mrgreen:
سلام
ببخشيد مهران مديري كيه ؟ :mrgreen: ( شوخي )
هنر آقاي مديري تو ساخت مجموعه هاي طنزه ايشون اصلا استعداد خوانندگي ندارن . البته نظر شخصي .
قربانتان : شاهين كينگ
سلام, راستش من نمی دونستم آهنگم خونده , ولی باور کنید من عاشق شخصیت هنری ایشون هستم .
باور کنید خندوندن قشر های مختلف با سلیقه های مختلف کاری بس دشواره .
من هیچوقت به زندگی خصوصی یک هنرمند zoom نکردم چون حق شخصی اش هست البته اگر اعتقاد داشته باشید , من اینو گفتم چون شایعات زیادی در مورد این هنرمند شنیدم . من که شخصا به هنرش احترام میزارم چون دوستان باور کنید بدست آوردن این هنر والا واقعا نیاز به استعداد و زحمت زیادی داره پس راحت ازش نگذریم و اجازه بدیم که زندگی خصوصی اش مال خودش باشه
یعنی گناه کرده که هنرمند شده ؟ چطور د لمون میاد بگیم که اینم آخه آدمه ؟ فقط بخاطر اینکه مشهور شده و ما اطلاعات بیشتری در زندگی خصوصی اش داریم ؟
یعنی ما خودمون کاملا بی اشتباهیم ؟
در پایان یه سوئ استفاده کنم و تقاضایی که چند وقت پیش در یک تاپیکی کردم رو تکرار کنم .
هر کدام از دوستان برا شون امکان هست , سریالهای این هنرمند رو برام بزاره برا دانلود , چون باور کنید اینجا دسترسی بهش خیلی سخته و شاید نا ممکن :oops:![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)