با سلام به دوستان
میخواستم ببینم روش سریع ویندوز ریختن به همراه برنامه های نصبی ان که قبلا بوده چگونه هست؟؟
من تا اونجا که یادم هست یه روش ایمیج گرفتنه
به هر حال اگه نرم افزار های مربوطه و روش انرا توضیح دهید ممنونم
با سلام به دوستان
میخواستم ببینم روش سریع ویندوز ریختن به همراه برنامه های نصبی ان که قبلا بوده چگونه هست؟؟
من تا اونجا که یادم هست یه روش ایمیج گرفتنه
به هر حال اگه نرم افزار های مربوطه و روش انرا توضیح دهید ممنونم
با سلام
نصب ویندوز ، برنامه ها و درایورهای همراه تنها در 7 دقیقه :
قضيه از این قراره که شما به کمک CD Writer و نرم افزار Nero Burning Rom یک فایل بک آپ از تمام فایلهای ویندوز با پسوند exe می سازید به نحوی که بعدا میتوانید به سرعت با اجرای فایل exe ویندوزی آماده کار خلق نمایید.
و اما نحوه انجام کار:
1. قبل از هر چیز باید یک ویندوز مرتب بهمراه تمامی نرم افزارهای مفید تهیه کنید (نرم افزارهای اضافی رو رفع نصب کنید و اونهایی رو هم که ندارین نصب کنید، همه درایورها رو نصب کنین، با ضد ویروس بروز شده سیستم رو چک کنید و خلاصه یک حالی به سیستم بدین)
نکته1: ویندوز شما بایستی روی درایو C نصب شده باشد و برنامه های همراهش هم روی همین درایو نصب شده باشند (در غیر اینصورت کار خیلی پیچیده میشه)
2. همه فایلها و شاخه های ریشه اصلی درایو C رو از حالت مخفی خارج کنید
نکته2: اگر دو ویندوز بر روی سیستم دارید بهتر است بقیه عملیات را از روی ویندوزی که بر روی C نصب نشده دنبال کنید
3. نرم افزار Nero Burning Rom را اجرا کنید
4. از منوی file گزینه Burn HD Backup... رو انتخاب کنید
5. حالا پارتیشن 1 و یا همون درایو C رو به عنوان نشانی مبدا انتخاب کنید
6. در صفحه بعدی دکمه Write را بزنید تا سی دی ویندوز خلق شود
و اما روش كار:
1: درایو C را فرمت کنید
2: در خط فرمان DOS فایل nrestore.exe رو از سی دی ویندوز اجرا کنید
3. زبان دلخواه را انتخاب کنید
4. مقصد کپی را درایو C قرار دهید (در غیر اینصورت ویندوز مذكور کار نخواهد کرد)
5. و در آخر Restart
نکته 3: ویندوزي که شما ساخته اید، در دیگر کامپیوترها نیز قابل استفاده است با این قید که در آنها بایستی سخت افزارهای جدید شناسایی و نصب شوند که این کار حدود 5 الی 10 دقیقه زمان میبره)
منبع: p30world
روش دوم :(توضیح کامل تر)
نصب ویندوز با برنامه ها درایورها و تنظیمات در کمتر از 10 دقیقه
اصلا این ویندوز نصب کردن هم خیلی کار حالگیریه. هر سری ویندوز رو نصب میکنی، باید درایورها و برنامه های دلخواهت رو هم دوباره نصب کنی، تنظیمات رو دوباره اعمال کنی، آنتی ویروس و فایروال رو دوباره آپدیت کنی و ... خلاصه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه!
باورتون میشه همه این کارها رو میشه در کمتر از 10 دقیقه انجام داد؟
اساس کار بر اینه که شما یک Image از تنظیمات، برنامه ها و درایورهای ویندوز خود می گیرید تا هر وقت لازم شد (خواستید ویندوز نصب کنید) به کمک این فایل همه چیز رو در کمتر از 10 دقیقه به حالت اول برگردونید.
الف) ساخت فایل Image از درایو حاوی ویندوز
قبل از هر چیز باید یک ویندوز مرتب (بهتره بگم یک درایو مرتب که جدا توصیه میکنم درایو C باشه) به همراه تمامی نرم افزارهای مفید تهیه کنید. نرم افزارهای اضافی رو Uninstall کنید و اونهایی رو هم که ندارید نصب کنید، همه درایورها رو نصب کنین، با آنتی ویروس به روز شده سیستم رو چک کنید و خلاصه یک حالی به سیستم بدین.حتما برنامه های دلخواهتون رو در همان درایوی نصب کنید که ویندوز نصب شده همچنین سعی کنید فایلهای غیرمرتبط به ویندوز (مانند فایلهای موسیقی) را به درایوهای دیگر منتقل کنید.
برنامه Ghost رو از اینجا دانلود کنید.
به محیط داس بروید و فایل Ghost.exe را اجرا کنید.
از منوی برنامه انتخاب کنید: Local > Partition > To Image
هارددیسک خود را انتخاب کنید. (اغلب افراد یک هارددیسک بیشتر ندارند)
پارتیشن (درایو) مبدا (حاوی ویندوز و برنامه ها) را انتخاب کنید.
محل ذخیره فایل Image را انتخاب کنید و دکمه Save را بزنید . ( سعی کنید از گزینه فشرده سازی استفاده نکنید زیرا بر سرعت بازیابی اطلاعات اثر منفی دارد )
ب) بازیابی ویندوز از فایل Image
درایوی که می خواهید ویندوز روی آن نصب شود را فرمت کنید. اگر به عنوان مثال از ویندوز روی درایو C فایل Image را ساخته اید، توجه داشته باشید که بازیابی هم بایستی روی همین درایو انجام شود.
به محیط داس بروید و فایل Ghost.exe را اجرا کنید.
از منوی برنامه انتخاب کنید: Local > Partition > From Image
هارددیسک خود را انتخاب کنید.
پارتیشن (درایو) مبدا حاوی فایل Image را انتخاب کنید.
پارتیشن (درایو) مقصد (درایوی که فرمت کرده اید) را انتخاب کنید و چند دقیقه صبر کنید تا ویندوزی کاملا آماده و تروتمیز را تحویل بگیرید
Last edited by Administratot; 30-06-2007 at 14:08.
اقا مرسی چه سریع پاسخ دادید
من انجام دادم ولی سیستمم ...![]()
با سلام
Tom Clancy's
چه مشکلی برای سیستمتون به وجود اومده مطرح کنید
من خودم تست کردم مشکلی نداره
مطمن هستید که درست همه ی مراحل رو انجام دادید
ایم روش بهترین روشه و سیستم هم طوریش نمیشه اگه درست انجام بدین.
بهنازي عزيز داره درست ميگه بهترين روشه واسه نصب ويندوز در 7 دقيقه
من برنامه Image Drive رو ترجیح میدم این برنامه تحت داسه و حتی درایوهای ntfs رو هم پشتیبانی میکنه
بهترین راه:
سی دی ویندوز رو میگذارید. بعد شروع می کنید به نصب ویندوز
خیلی زود بعد از 45 دقیقه ویندوز نصب می شه.
این همه متن هم نمی خواد بخونید.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)