تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: اجراي فايل هاي مربوط به ويندوز در توربو سي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض اجراي فايل هاي مربوط به ويندوز در توربو سي

با سلام
    من مي خوام توي turbo C++ از هدر فايل windows.h و winbase.h استفاده كنم. هدفم هم كار با توابع مربوط به پورت USB است.ولي متاسفانه چون TCتوي داس اجرا مي شه برنامه error ميده. اگه كسي راه حلي سراغ داره ممنون مي شم بگه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلاممتاسفانه در Turbo c تحت Dos نمی تونین برای Windows برنامه بنویسین. در نتیجه استفاده از Header های Windows.h و یا winbase.h باعث ایجاد خطا می شه. در ضمن تو مستندات Dos برای برنامه نویسی USB راه حلی وجود نداره!البته با استفاده از OWL می تونین به صورت محدود برای Windows برنامه بنویسین که من توصیه نمی کنم بهتره Compiler تون رو عوض کنین مثلا از Visual c یا Compiler های تحت Windows از شرکت Borland استفاده کنین.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زسلاممتاسفانه در Turbo c تحت Dos نمی تونین برای Windows برنامه بنویسین. در نتیجه استفاده از Header های Windows.h و یا winbase.h باعث ایجاد خطا می شه. در ضمن تو مستندات Dos برای برنامه نویسی USB راه حلی وجود نداره!البته با استفاده از OWL می تونین به صورت محدود برای Windows برنامه بنویسین که من توصیه نمی کنم بهتره Compiler تون رو عوض کنین مثلا از Visual c یا Compiler های تحت Windows از شرکت Borland استفاده کنین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لطفا يك كمي بيشتر در مورد Owl توضيح بديد و اين كه چرا اونو توصيه نمي كنيد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشيد!! تشكر از بابت جوابتون يادم رفت.لطف كرديد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوباره سلام.
    خواهش میکنم. اگه میخواین درباره Object Windows Library بیشتر بدونین به لینک زیر مراجعه کنین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولا برای کامپالرهای تحت DOS پیکربندیشون به همین سادگی ها نیست. چون برنامه هایی که شما بااستفاده
    از TC مینویسین مستقیما توسط Windows اجرا نمیشه. بلکه این کار توسط VDM یا Virtual DOS Machine انجام
    میشه. ثانیا کارتون خیلی خیلی راحت تر میشه از از VC استفاده کنین. اگه مشکلتون اینه که با VC آشنا نیستین
    باید بگم اصلا فرقی با TC نداره. (البته منظورم دقیقا این نیست!!!) خیلی سریع باهاش آشنا میشین.
    اگه هم مشکلی پیش اومد ، من و سایر دوستان کمکتون میکنیم. ضمنا دسترسی به USB از DOS نمیتونین
    دسترسی داشته باشین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •