سلام به همه.
من میخوام یه دوره پیشرفته شبکه بگذرونم.میخوام تو کلاسهایی که مدرک معتبر میدن برم.شما جایی رو سراغ دارین؟مدرک فنی حرفه ای خوبه؟ممنون میشم کمک کنین.
سلام به همه.
من میخوام یه دوره پیشرفته شبکه بگذرونم.میخوام تو کلاسهایی که مدرک معتبر میدن برم.شما جایی رو سراغ دارین؟مدرک فنی حرفه ای خوبه؟ممنون میشم کمک کنین.
کلاس های مجتمع فنی تهران عالیه ,مدرکشم معتبره
کی گفته مجتمع فنی بده؟
بستگی به شانستون داره که با کودوم مدرسشون بیفتی!من همین چند وقت پیش کل دورشو به جز ISA گزروندم!
عالی بود!مدرکشم بدرد عمشون می خوره!مهم اینه که از ماکروسافت یا سیسکو مدرک داشته باشی نه از mft
سلام دوستان
دعوا نکنین به نظر من بهترین جا
1.مجتمع فنی تهران
2.سازمان آموزش فنی و حرفه ای (تازه ارزونتر از مجتمع فنی تهران)
StAtIc جان، من تقریبا تمام مدرسین mft رو میشناسم. ولی کل اصول سیاستی mft رو قبول ندارم.
شما در امتحانات بین المللی شرکت کردین؟
راستی امضات قشنگه فکر میکنم آهنگ nothing else matters از گروه mettalica باید باشه، درسته؟
بعدشم خوشحال میشیم اگه شما هم توی بحث های ما شرکت کنید و مارا کمک نمایید.
الان بهترین کیفیت آموزش شبکه رو سایبرتک داره.
سایبرتک فقط کلاسهای شبکه مایکروسافت و سیسکو داره و مثلا برنامه نویسی و زبان و حسابداری و ایزو گلدوزی و آشپزی نداره. به خاطر همین تو زمینه شبکه تمام امکاناتش Customize شده و کلاسهاش بیشتر به درد شبکه و MCSE می خوره.
قیمت هاش هم خیلی مناسب تره. در ضمن شهره رو تقسیط هم می کنه مثلا می تونید ماهیانه 100 تومن بدید ، اما مجتمع فنی و کهکشان کل شهریه رو یک جا می گیرن.
سایبرتک تمام روتر ها و سوئیچ ها رو هم داره و در اختیار دانشجویان میزاره.
استادهاون هم همه خبره و کارکشته هستن.
در ضمن اگه بعضی از جلسات رو نتونید برید و غیبت کنید ، می تونید از منزل به وسیله دوربینهای مداربسته ای که در کلاس هست و از طریق اینترنت در جریان کلاس قرار بگیرید.
تو سایت اش هم ثبت نام آنلاین داره.
آدرسش هم مترو خور هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که خیلی راضی بودم.
کافیه تو گوگل بزنید : سایبرتک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)