سلام. من كه هيچ تاپيكي راجع به Mp4 پيدا نكردم. همين جا مي نويسم:
من دنبال يك Mp4كه گنده نباشه. انواع فايل هارو بخونه و باتريش هم بالا باشه. مموري كارت بخوره.
پيشنهاد بديد.
حالا Jxd بگيرم خوبه؟
سلام. من كه هيچ تاپيكي راجع به Mp4 پيدا نكردم. همين جا مي نويسم:
من دنبال يك Mp4كه گنده نباشه. انواع فايل هارو بخونه و باتريش هم بالا باشه. مموري كارت بخوره.
پيشنهاد بديد.
حالا Jxd بگيرم خوبه؟
نه Jxd نخر یکی که کیفیتش ... و دومی اینکه گنده هستن اکثرا. مموری خور که بدرد بخوره مارک خیلی خوب نیست.
شما یه جای دیگه هم سوال کردی دوست من ... مدلهای معتبری که مموری کارت بخورن و ضمنا خیلی گنده نباشن ، کمی کمیاب هستن ... مثل sansa e260 که قیمتش 2 گیگش باید 160 تومن باشه ....
اگه صفحه نمایش بزرگتر می خوای ، دیگه طبیعتا اندازه دستگاه هم بزرگتر میشه .. مثلا x20 iriver ....
غیر از اینا ، همونطور که دوستمون گفت ، مارک های متفرقه زیادی هستن که مموری کارت می خورن ... طبیعتا خریدن اونا توصیه نمیشه ..
همونطور که گفتم این مارک های معتبر مموری خورشون بدرد بخور نیست (منظورم استفاده از مموری هست)مثلا همون سانسا استفاده از مموریش فقط به صورت آهنگه و چیزه دیگه ای نمیشه روش ریخت که ازش توی دستگاه استفاده کرد.فایل های زیادی هم پشتیبانی نمیکنه.من نمیدونم این سانسا e260 ,e270 ,e280 چه فرقی دارن چون که ظاهرشون یکیه دوم امکاناتشون هم یکی پس چطوری اسم هاشون فرق میکنه؟ راستی جناب سیمور جوابمو ندادین که آیا میشه از سامسونگ k5 به عنوان کول دیسک یا همون حالت فلش مموری استفاده کرد؟ و دیگه اینکه نقایص دستگاه سامسونگ k5 رو بگید.(سوال اول رو حتما جواب بدبد مهمه)
ممنون از جواب ها و نظراتتون.با با یکی یه جوابی بده؟
من شرمنده ام ... همین الان دیدم اون پست رو...
دوتا مفهوم داریم ... مدل و سری ... درسته که مدل سانسا 260 و 270 و 280 ، سه مدل مختلف هستن .. اما همه شون جزو سری e محسوب میشن ... بنابراین تفاوتشون توی یه چیز کوچولوئه : مقدار حافظه ...
یعنی رسمه که دستگاه های مشابه با حافظه های مختلف ، به ترتیب عددی شماره گذاری بشن ... مثلا در مورد سری E00 سونی هم این رو داریم : e002 میشه 512 مگ ... e003 میشه 1 گیگ و e005 میشه 2 گیگ ...
حل شد ؟
//
k5 (همون مدلی که اسپیکر داره) ، چیز خوبیه ... UMS نیست (یعنی کول دیسک و اینا نمیشه ) ... line in نداره ... کلا ایراد خاصی نداره ، غیر از اینکه گرونه !
ممنون من یه مدتی توی این مونده بودم که این e200 ها چجوری هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)