سلام دوستان
یه مشکلی برای سیستمم به وجود امده که ماههاست داره اذیتم میکنه....و اون اینکه هر بار که ویندوزم بالا میاد اولین کاری که می کنم باید برم تو تسک منیجر و یه برنامه که نمی دونم چی هست و end process کنم....نمی دونم ویروس یا هر چیز دیگه ایی...اسمش Wscript.exe هست...که مقدار بسیار بالایی از cpu رو میگیره....بالای 50% اش رو میگیره و من هر بار مجبورم این کار رو تکرار کنم
می خوام ببینم کسی می دونه این چیه؟و چه جوری باید از شرش خلاص شم؟دیگه جدا کلافه ام کرده...فکر میکردم چیزی هست که میشه با ویندوز عوض کردن از شرش خلاص شد...اما الان بعد بارها عوض کردن و بعد ماهها هنوز دارم تحملش میکنم
بعد ببخشید یه سوال دیگه دارم مبتدیانه شاید باشه(من هر چی از موبایل حالیم بشه همون قدر از کامپیوتر حالیم نمیشه!!!!)مدتیه بدون اینکه من تنظیمات خاصی رو تغییر داده باشم....وقتی دو بار کلیک روی مثلا یه درایو می زنم که باز شه....به شکل kew windows میاد..که واسم اصلا خوشاین نیست...البته تو خود درایو که میرم دیگه این مشکل نیست وصفحه ی جدیدی باز نمی شه
اصلا بگذارید یه جور دیگه بگم....الان وقتی روی درایوهام کلیک راست می کنم...به جای اینکه با open شروع بشه گزینه ی autoplay داره که باعث می شه یه صفحه ی جدید باز شه...که اینو نمی خوام....autoplay تو حالت عادی فقط رو درایو سی دی قرار می گرفت اما حالا.....
تو این زمینه هم اگه راهنماییم کنید خوش حال می شم![]()
شاد باشید![]()