تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: هر روز مجبور win که بالا مییاد برم ....end process ویروسه؟چه کتر باید کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض هر روز مجبور win که بالا مییاد برم ....end process ویروسه؟چه کتر باید کنم؟

سلام دوستان
    یه مشکلی برای سیستمم به وجود امده که ماههاست داره اذیتم میکنه....و اون اینکه هر بار که ویندوزم بالا میاد اولین کاری که می کنم باید برم تو تسک منیجر و یه برنامه که نمی دونم چی هست و end process کنم....نمی دونم ویروس یا هر چیز دیگه ایی...اسمش Wscript.exe هست...که مقدار بسیار بالایی از cpu رو میگیره....بالای 50% اش رو میگیره و من هر بار مجبورم این کار رو تکرار کنم
    می خوام ببینم کسی می دونه این چیه؟و چه جوری باید از شرش خلاص شم؟دیگه جدا کلافه ام کرده...فکر میکردم چیزی هست که میشه با ویندوز عوض کردن از شرش خلاص شد...اما الان بعد بارها عوض کردن و بعد ماهها هنوز دارم تحملش میکنم
    بعد ببخشید یه سوال دیگه دارم مبتدیانه شاید باشه(من هر چی از موبایل حالیم بشه همون قدر از کامپیوتر حالیم نمیشه!!!!)مدتیه بدون اینکه من تنظیمات خاصی رو تغییر داده باشم....وقتی دو بار کلیک روی مثلا یه درایو می زنم که باز شه....به شکل kew windows میاد..که واسم اصلا خوشاین نیست...البته تو خود درایو که میرم دیگه این مشکل نیست وصفحه ی جدیدی باز نمی شه
    اصلا بگذارید یه جور دیگه بگم....الان وقتی روی درایوهام کلیک راست می کنم...به جای اینکه با open شروع بشه گزینه ی autoplay داره که باعث می شه یه صفحه ی جدید باز شه...که اینو نمی خوام....autoplay تو حالت عادی فقط رو درایو سی دی قرار می گرفت اما حالا.....
    تو این زمینه هم اگه راهنماییم کنید خوش حال می شم
    شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببخشید عنوان تاپیک با غلط املایی زیاد همراهه...با دنگ و فنگ نوشتمش...واسه فونتم مشکل پیش امده بود

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سلام
    اون Autoplay بخاطر فایل Ini هست که اشتاباهی تو درایو رفته

در مورد Wscript.exe ،
    Start رو بزن بعد Run رو اجرا کن
    توش بنویس msconfig
    بعد که پنجره msconfig باز شد برو تو تب Startup و بعد تیک Wscript.exe رو وردار و بعد OK کن بعد ازت میخواد Restart کنی ، Restart کن

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

سلام
    شما سیستموت به کل ویروسیه باید به یه آنتی ویروس ردیف چکش کنید
    مشکل اول
    برید RUN و بزنید msconfig بعد تب Sturtup اگه Wscript می بینید از حالت انتخاب در بیارید یا برنامه هایی که می شناسید نمی خواهید اجرا بشن رو میتونید از اونجا برداریدشون
    2-مشکل دومی
    اگه از آنتی ویروس مطمئن هستید کلیک راست بزنید رو درایو ها و فایلهای
    host.exe
    autorun.inf
    autorun.ini
    یا چیزی تو این مایه ها همه رو حذف کنید
    بعد ری استارت

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

سلام

در مورد Wscript.exe ،
    توش بنویس msconfig
    بعد که پنجره msconfig باز شد برو تو تب Startup و بعد تیک Wscript.exe رو وردار و بعد OK کن بعد ازت میخواد Restart کنی ، Restart کن
    BioHazard معذرت پست هامون با هم شد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

خواهش شما کامل تر توضیح دادی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

در مورد Wscript.exe ،
    توش بنویس msconfig
    سلام
    شما سیستموت به کل ویروسیه باید به یه آنتی ویروس ردیف چکش کنید
    مشکل اول
    برید RUN و بزنید msconfig بعد تب Sturtup اگه Wscript می بینید از حالت انتخاب در بیارید یا برنامه هایی که می شناسید نمی خواهید اجرا بشن رو میتونید از اونجا برداریدشون
    2-مشکل دومی
    اگه از آنتی ویروس مطمئن هستید کلیک راست بزنید رو درایو ها و فایلهای
    host.exe
    autorun.inf
    autorun.ini
    یا چیزی تو این مایه ها همه رو حذف کنید
    بعد ری استارت

سلام دوستان گل:
    اما مشکلم همچنان پابرجاست
    توی startup گزینه ایی به این نام نداره...و تنها یک گزینه بنام cproxyرو می شناسم...بقیه اسامیشون واسم غیر اشناست...یعنی تیک cproxy رو بردارم؟
    اها او این لیست اسامی...یه فایل بی نام بود...حتی یک حرف هم اسمش نداشت....اونو تیک زدم و ریست شد....حالا که ویندوز بالا امده...سیستم می گه startup ات رو درست کن...ببینم اگه تیک رو برداری چی می شه؟با این کار من مشکلی که پیش نمی یاد؟
    به هر حال همچین گزینه ایی تو لیستم نبود....خواستم عکسشو بگذارم پشیمون شدم...اسامی رو می نویسم :
    IMJPMIG.....TINTSETP....TINTSEPT(این چیه که دوبار امده؟)....Application launcher....kernel...ctfmon.....kernel....cproxy.. ..svchost
    اما بحث اتوران...اقا خداییش من اخرشم نفهمیدم باید چه کار کنم؟رو درایو کلیک راست کنم؟نه تو گزینه های روی کلیک راست درایو همچین گزینه هایی که گفتید نیست....بعدشم...ببینم مگه می شه گزینه های توی لیست کلیک راست رو حذف کرد؟
    ببینید من کلیک راست رو درایو می کنم..همه ی گزینه ها درست هستن و هیچ چیز جدیدی و الکی توش نیست...فقط اولش یهautoplay اضافه شده
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

سلام
    نمیدون شاید درست توضیح ندادیم
    دوست من شما برای مشکل اولتون کل تیک ها رو بردارید مشکلی بوجو نمیاد بعد ریست کنید ببینید همون جوری هست یا نه چیزی نمیشه .
    بعد برای دومی
    گفتم کلیک راست روی درایو بعد Open رو بزنید اون چنتا فایل رو اول درایو حارتون جستجو کنید یادوتن نره که همه مخفی هستند در ضمن اگه سیستمت همچنان ویروسی باشه اگه پاکشون کنی دوباره برمی گرده

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سلام
    موقه ای که میخواید End process بزنی User اون Wscript چیه ؟
    در مورد Autorun
    برو تو درایوی که این مشکل رو داره و بعد دنبال فایل INI بگرد بعد پاک کن
    باید مشکل حل بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    نمیدون شاید درست توضیح ندادیم
    دوست من شما برای مشکل اولتون کل تیک ها رو بردارید مشکلی بوجو نمیاد بعد ریست کنید ببینید همون جوری هست یا نه چیزی نمیشه .
    بعد برای دومی
    گفتم کلیک راست روی درایو بعد Open رو بزنید اون چنتا فایل رو اول درایو حارتون جستجو کنید یادوتن نره که همه مخفی هستند در ضمن اگه سیستمت همچنان ویروسی باشه اگه پاکشون کنی دوباره برمی گرده
    سلام
    موقه ای که میخواید End process بزنی User اون Wscript چیه ؟
    در مورد Autorun
    برو تو درایوی که این مشکل رو داره و بعد دنبال فایل INI بگرد بعد پاک کن
    باید مشکل حل بشه
    ممنون شاهوند و بیوهازارد عزیز:

واسه wscript همه رو تیک هاشونو برداشتم...حل شده خدا رو شکر ممنون...چه خوبم شد...سرعت بالا امدن ویندوزم خیلی بهتر شده
    راستش یادم رفت دیگه user اش رو نگاه کنم......
    اما این مشکل اتو پلی هنوز حل نشده
    با توجه به اینکه صحبت از ویروس شده بود امروز اخرین ورزن nod32 رو گرفتمو الان سیستمم پاک پاک شده
    ببینید چون گفتید این فایلها hide هستن از تولز اول تیک hidenn رو برداشتم..همون طوری که گفتین دنبال فایل ها گشتم اما چیزی گیر نیاوردم...شاید کارم درست نیست....نمی دونم...من اینها رو سرچ کردم اگه روشم خوب نبوده بگید:
    host.exe که همچین چیزی رو پیدا نکرد
    *.ini که بالغ بر 170 تا فایل با این پسوند پیدا می کنه...تو اینها که نگاه کردم چند تاشون اسامیشون اشناست:مثل profiles.ini یا startup.ini....این استارت اپه نیست؟به هر حال با اسم اتوران یا اتو پلی چیزی پیدا نمی کنه
    *.inf که با سرچ این فایل هم 3فایل پیدا کرد که اسامیه اشنایی ندارن و به نظر میرسه به usb مربوط میشن...
    در ضمن اینم بگم این ماجرا فقط مال یه درایو نیست...تمام درایوها اینجوری شدن..منم همه این سرچ ها رو به عنوان نمونه واسه یه درایو انجام دادم

شاد باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •