تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: سوالي كه مدتهاست ذهن منو به خودش مشغول كرده

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

1 سوالي كه مدتهاست ذهن منو به خودش مشغول كرده

سلام دوستان براي بنده مدتهاست يك سوال پيش اومده ميخواستم دقيق راهنماييم كنيد سوالم در مورد آپديت كردن بايوس مادربرد هستش تو همين انجمن يك تاپيكي براي آپديت كردن بايوس با عنوان (( آموزش كامل آپديت بايوس براي تمام مادربورد ها )) هستش كه بصورت تصويري آموزش داده شده كه منم از روي همين آموزش بايوسم رو آپديت كردم و مشكلي هم برام پيش نيومد حالا سوال بنده اينه كه تو اين آموزش براي مادربردهاي گيگابايت سه تا روش براي آپديت كردن بايوس آموزش داده شده كه اين سه تا روش عبارتند از :
    1- فلاپي و كليدF8
    2- فلاپي و برنامه QFlash
    3- فلاپي و برنامه Bios@
    كه من از اين سه تا روش، روش دوم رو انتخاب كردم و خيلي راحت و بصورت عالي بايوسم رو آپديت كردم حالا سوال اصلي من اينه كه از اين روش يعني روش دوم من ميتونم بايوس مادربردهاي ديگه به غير از گيگابايت رو آپديت كنم يعني بايوس هر مادربردي مثل ايسوس و شاتل و غيره رو برم از سايتش دانلود كنم و بعد با برنامه QFlash بايوسش رو آپديت كنم يعني ميشه و براي مادربردها مشكلي پيش نمياد اين سوالي بود كه مدتيه ذهنه منو به خودش مشغول كرده بود ممنون ميشم دقيق راهنماييم كنيد .

پروفشنال hiwa_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله دوست عزیز میتونید بدون هیچ مشکلی تمام بردها روش فلاپی رو دارند ولی با برنامه های مختلف مخصوص خودشون در اصل راه همون راه هست فقط اسم برنامه تغییر میکنه

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

پس دوست من بنده ميتونم با برنامه QFlash با خيال راحت هر مادربردي رو كه خواستم بايوسش رو آپديت كنم

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

هر مادربوردي برنامه بايوس آپديت مختص خودش را دارد كه در Cd مادربورد قرار گرفته /.

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آیا از طریق ویندوز هم میشه بایوس را آپدیت کرد ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

هر مادربوردي برنامه بايوس آپديت مختص خودش را دارد كه در Cd مادربورد قرار گرفته /.

Gabana جان سلام دوست عزيز فرمايش شما درست هر مادربرد برنامه بايوس مختص خودشو داره ولي ميدونيد من چرا اين سوالو پرسيدم ؟ چون اگر براي هر مادربرد بخوايم از برنامه مختص خودش استفاده بايد راه و روش استفاده از اون برنامه هم بلد باشيد و در نتيجه چون تعداد مادربردها زياده پس نميشه همه راه روش آپديت مادربردهارو با برنامه خودشون به ياد بسپاريم من فقط ميخوام شما يه جواب بله يا خير به من بديد كه آيا اگر من براي آپديت بايوس هر مادربردي از برنامه QFlash استفاده كنم اولا اين كار و ميشه كرد و دوم اينكه براي مادربرد مشكلي به وجود نمياره كه من با برنامه خودش بايوس رو آپديت نكردم ممنون ميشم راهنماييم كنيد .

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آیا از طریق ویندوز هم میشه بایوس را آپدیت کرد ؟

ممنون
    توي يك سري مادر برد هاي قديمي اين كار رو ميشد انجام داد ولي حالا فقط از طريق برنامه خودشون و از طريق داس انجام ميشه.

Gabana جان سلام دوست عزيز فرمايش شما درست هر مادربرد برنامه بايوس مختص خودشو داره ولي ميدونيد من چرا اين سوالو پرسيدم ؟ چون اگر براي هر مادربرد بخوايم از برنامه مختص خودش استفاده بايد راه و روش استفاده از اون برنامه هم بلد باشيد و در نتيجه چون تعداد مادربردها زياده پس نميشه همه راه روش آپديت مادربردهارو با برنامه خودشون به ياد بسپاريم من فقط ميخوام شما يه جواب بله يا خير به من بديد كه آيا اگر من براي آپديت بايوس هر مادربردي از برنامه QFlash استفاده كنم اولا اين كار و ميشه كرد و دوم اينكه براي مادربرد مشكلي به وجود نمياره كه من با برنامه خودش بايوس رو آپديت نكردم ممنون ميشم راهنماييم كنيد .
    توي همه مادربردها QFlash وجود نداره. بعضي از مادر بردها براي آپديت نياز به ورود به داس و اجراي فايل آپديت دارن.

اين قابليت(QFlash) در مادربردهاي گيگا بيشتر ديده ميشه.

پروفشنال hiwa_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله دوست عزیز میتونید بدون هیچ مشکلی تمام بردها روش فلاپی رو دارند ولی با برنامه های مختلف مخصوص خودشون در اصل راه همون راه هست فقط اسم برنامه تغییر میکنه
    پس دوست من بنده ميتونم با برنامه QFlash با خيال راحت هر مادربردي رو كه خواستم بايوسش رو آپديت كنم
    دوست عزیز جواب تمام سوالهاتون تو همون یه خط هست

نمیشه با برنامه گیگا مثلا اسوس رو اپدیت کرد باید حتما از برنامه خودش استفاده کنید فقط اسم برنامه عوض میشه راه و طریقه اپدیت یکی هست از ویندوز زیاد صلاح نیست چون اگه ویندوز کوچکترین مشکلی داشته باشه ممکن هست دیگه سیستم بالا نیاد و دیگه حتی نتونید از duoal bios گیگا یا crash bios اسوس که روی مینهای جدیدشون هست استفاده کنید بهترین راه همون راه دوم هست

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزيز چه فرقي ميكنه من با QFlash بايوس هر مادربردي رو آپديت كنم مثلا برنامه LowLevelFormat رو ميگن براي هاردهاي مكتور هستش ولي من خودم هاردهاي ديگه مثله سامسونگ و غيره رو با اين برنامه فرمت كردم و مشكلي هم پيش نيومد حالا چون بايوس خيلي حساسه من دارم اين سوالو ميپرسم فقط دوستان در يك كلام به من بگيد آيا من با برنامه QFlash ميتونم بايوس مادربرد ايسوس يا شاتل رو بدون مشكل آپديت كنم يا نه

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوستان من منتظر جواباتونم تورو خدا راهنماييم كنيد اينجوري منو به شك انداختين

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •