تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: اولین بار چند ساعت شارژ کنم

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض اولین بار چند ساعت شارژ کنم

سلام من یه گوشی k750 ساخت چین گرفتم همین امروز .میخواستم بدونم برای اولین بار چقدر باید تو شارژ بزارم دفتر چه راهنما شو کامل مطالعه کردم نوشته بود برای اولین بار باید باتری رو کاملا" شارژ کرد ولی دوستام میگن باید 8 الی 12 ساعت تو شارژ باشه . اگه باتری شارژش کامل شد نمیدونم چی کار کنم شارژر رو دربیارم یا بذارم چند ساعت بمونهموضوع به این مهمی رو تو دفترچه اش ننوشتند از طرفی شارژ زیاد باعث خورده شدن باتری میشه خواهش میکنم راهنمایی کنید

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام
    موبايل را بذار تا 12 ساعت كامل شارژ بشه تا باطري بسيار خوبي با عمري طولاني داشته باشي
    براي اولين بار حتما بايد بذاري تا 12 ساعت شارژ بشه

داره خودمونی میشه m-sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

به نظر من پر که شد قطعش کن چون لازم بود 12 ساعت بذاری سازندش بهتر می دونست و تو دفترچه اش می گفت

داره خودمونی میشه faridOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باتري هاي جديد li-ion با Ni-mh هاي قديمي خيلي فرق دارن تازه اونا رو بايد discharge هم ميكردي

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

به نظر من پر که شد قطعش کن چون لازم بود 12 ساعت بذاری سازندش بهتر می دونست و تو دفترچه اش می گفت
    سلام منم نظرم همینه ولی شک دارم باتری این گوشی از نوع لیتیوم پلیمریه که الان در بیشتر وسایل دیجیتالی مثل دوربین دیجیتال و پاکت پی سی استفاده میشه یعنی همه این وسایل رو برای اولین بار باید 12 ساعت شارژ کرد فکر کنم اون باتری های قدیمی (نیکل) را باید اینطوری شارژ کرد تو ایران بد جا افتاده .هیچ کس تو این انجمن نمیتونه به سوال من جواب قطعی بده ؟ من الان گوشیمو گذاشتم تو شارژ کی بر دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

من که گیج شدم حرف کی رو گوش کنم لطفا" یه اهل فن جواب بده من روی این گونه مساءل حساسیت دارم

داره خودمونی میشه faridOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز اين داستانا مال باتري هاي قديمي بود . بزن شارژ هر وقت هم پر شد برش دار . باتري من كه با اين روش نزديك يه ساله داره جواب ميده .

توجه :

زمان لازم براي شارژ باتري موبايل فقط وفقط بين 45 دقيقه تا 1ساعت ميباشد كه اگر اين زمان كمتر شود باعث ميشود كه باتري به اندازه كافي شارژ نشود وكارايي را كه ما ازباتري انتظار داريم به ما ندهد.واما اگر اين زمان بيشتر از يك ساعت شود باعث آسيب ديدن سلولهاي داخلي باتري و در نتيجه كاهش طول عمر باتري ميشود.ضمناً بايد حتماً اين نكته را مد نظر داشته باشيد كه قبل از اينكه باتري را شارژ كنيد بايد كاملاً باتري تخليه شده باشد. براي اين منظور كافيست چند دقيقه قبل از شارژ باتري (كاملاً تخليه نشده) گوشي را روشن نگه داريد تا باتري به حالت ولتاژ صفر برسد وبعد ميتوان آن را با خيالي آسوده تر شارژ كرد. اينكار باعث ميشود اولاً باتري گوشيتان كاملاً ولتاژ نويي رابه شما ارمغان دهد؛ ثانياً باعث افزايش طول عمر باتري ميشود.
    Last edited by faridOnline; 26-06-2007 at 16:38.

داره خودمونی میشه Mahsa_883's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز اين داستانا مال باتري هاي قديمي بود . بزن شارژ هر وقت هم پر شد برش دار . باتري من كه با اين روش نزديك يه ساله داره جواب ميده .
    کاملا موافقم. من هم اولین بار گوشیمو زدم به شارژ وقتی پر شد برش داشتم!

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

دوست من بذار 12 ساعت تو شارز باشه

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

توجه :

زمان لازم براي شارژ باتري موبايل فقط وفقط بين 45 دقيقه تا 1ساعت ميباشد كه اگر اين زمان كمتر شود باعث ميشود كه باتري به اندازه كافي شارژ نشود وكارايي را كه ما ازباتري انتظار داريم به ما ندهد.واما اگر اين زمان بيشتر از يك ساعت شود باعث آسيب ديدن سلولهاي داخلي باتري و در نتيجه كاهش طول عمر باتري ميشود.ضمناً بايد حتماً اين نكته را مد نظر داشته باشيد كه قبل از اينكه باتري را شارژ كنيد بايد كاملاً باتري تخليه شده باشد. براي اين منظور كافيست چند دقيقه قبل از شارژ باتري (كاملاً تخليه نشده) گوشي را روشن نگه داريد تا باتري به حالت ولتاژ صفر برسد وبعد ميتوان آن را با خيالي آسوده تر شارژ كرد. اينكار باعث ميشود اولاً باتري گوشيتان كاملاً ولتاژ نويي رابه شما ارمغان دهد؛ ثانياً باعث افزايش طول عمر باتري ميشود.
    خیلی ممنون ولی شماها مطمئنید آخه هزار نفر به من گفتند باید 12 ساعت تو شارژ باشه . بعضی ها هم نظرشون مثل شما بود به هر حال من فقط گذاشتم پر بشه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •