سوال خيلي تخصصي نيست
نه هول بشيد نه ذوق كنيد
![]()
اقا ميگم امروز من هرصفحه اي روكه تويه سايت بازميكنم يا ميخوام بين صفحات جابه جاشم كلي زمان ميبره ، فقط اين مشكله منه يا شمام مشكل دارين ، ميخوام بدونم مشكل سايته يامشكل دستگاه منه كه امروز قات زده![]()
![]()
سوال خيلي تخصصي نيست
نه هول بشيد نه ذوق كنيد
![]()
اقا ميگم امروز من هرصفحه اي روكه تويه سايت بازميكنم يا ميخوام بين صفحات جابه جاشم كلي زمان ميبره ، فقط اين مشكله منه يا شمام مشكل دارين ، ميخوام بدونم مشكل سايته يامشكل دستگاه منه كه امروز قات زده![]()
![]()
فک نکنم کسی موقع جواب دادن هول بشه یا ذوق کنه !نه هول بشيد نه ذوق كنيد![]()
اما در مورد سوالتون برا من که عادیه.
ممکنه از isp تون باشه.
isp تون رو بگید تا اونایی که isp شون مثل شماست جواب بدن...
دلایل دیگه ای هم داره ولی چون الان هول شدم نمیتونم بگم دیگه![]()
فکر نمیکنم مشکل از انجمن باشه اگه بود مثل 2 ماه پیش ملت سرو صداشون در می اومد
شما اگه هرصفحه ای که باز میکنید کندشده ...که احتمالش هست حرف دوستان صحیح باشه ...
اما اگه موقع تعویض(سوئیچ)بین دو یا چندصفحه ی باز بااین مشکل روبروشدین(همونAlt+Tab)..احتمال مشکل از کامپیوترتونه
منم قبول دارم ...شما اگه هرصفحه ای که باز میکنید کندشده ...که احتمالش هست حرف دوستان صحیح باشه ...
اما اگه موقع تعویض(سوئیچ)بین دو یا چندصفحه ی باز بااین مشکل روبروشدین(همونAlt+Tab)..احتمال � مشکل از کامپیوترتونه
آره نمیدونم چرا ویندوز گاها با موس سئویچ نمی کنه . فقط باید Alt + Tab استفاده کرد .
راستی راه کویر می تونی از یه مرورگر مثل اپرا یا فایرفاکس استفاده کنی .
فروم به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه .![]()
اکانتت رو عوض کن تست کن .![]()
دوستان توجه توجه
نميخواد ديگه پست بدين ، حق با شماست مشكل كامپيوترم بود كه خداروشكر حل شد
از راهنمايي هاتونم خيلي ممنون![]()
خوب می خواستم توضیح بدم که گفتی فهمیدی مشکل از چه!
من که راهنمایی نکردم.خواهش می کنم عزیزم![]()
حدود 10 روز پیش این مشکل واسم پیش اومده بود جونم به لب رسید تا بتونم یه صفحه باز کنم فکر کنم وقتی تعداد کاربرا زیاد باشه این طوری میشه
برای من تا حالا پیش نیومده که به خاطر شلوغ بودن صفحه رو بالا نیاره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)