تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: نظر شما

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض نظر شما

سلام دوستان می خواستم بدونم نظر شما درمورد فایروالashampoo نسخه رایگان و غیر رایگانش چیه؟ درمورد فایروال ACT-personalچی؟ در ضمن فعلا بنا به اختلالات از نصب زون آلارم معذورم

راستی من یه سی دی گرفتم به نامanti virus-collectionمحصول کیمیا گروه متاسفانه یه نرم افزار بود که با تروجان نصب می شد سوال من اینه که آیا راهی هست قبل از نصب برنامه پی به آن ببریم
    با سپاس

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

سلام دوستان می خواستم بدونم نظر شما درمورد فایروالashampoo نسخه رایگان و غیر رایگانش چیه؟ درمورد فایروال ACT-personalچی؟ در ضمن فعلا بنا به اختلالات از نصب زون آلارم معذورم

راستی من یه سی دی گرفتم به نامanti virus-collectionمحصول کیمیا گروه متاسفانه یه نرم افزار بود که با تروجان نصب می شد سوال من اینه که آیا راهی هست قبل از نصب برنامه پی به آن ببریم
    با سپاس
    از نصب Norton و McAfee و Kasper و ... هم معذوری؟

بسته امنیتی کامل یکی از اینهارو نصب کن و همیشه آپدیتش کن.

قبل از نصب برنامه به چی پی ببری؟ اگر می تونی خود ضدویروس رو از توش استخراج کن و خودت نصبش کن. بدون استفاده از آتوران شرکت یا ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از نصب Norton و McAfee و Kasper و ... هم معذوری؟

بسته امنیتی کامل یکی از اینهارو نصب کن و همیشه آپدیتش کن.

قبل از نصب برنامه به چی پی ببری؟ اگر می تونی خود ضدویروس رو از توش استخراج کن و خودت نصبش کن. بدون استفاده از آتوران شرکت یا ...
    نورتون که با آنتی ویروس احتمالا مشکل پیدا می کنه
    مکافی و ایرانی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اما کاسپر خیلی دوست داشتم محافظ اینترنتش رو نصب کنم ولی خوب دائم کی می خواد!

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

از Outpost Firewall استفاده کن.
    ولی بهتر اینه که از یه بسته امنیتی استفاده کنی.حالا NIS باشه یا KIS یا BIS و .... .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از Outpost Firewall استفاده کن.
    NIS باشه یا KIS یا BIS و .... .
    سلام دوستان که فرمودن کل سی پی یو رو می گیره .راستی می شه بگی نقل قولی که گرفتم مخفف چه کلماتی است؟

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

Norton Internet Security
    Kaspersky Internet Security

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

Norton Internet Security
    Kaspersky Internet Security
    شما کرک برای ورژن1.94;کاسپر آنتی هکش را دارین من که هر چی گشتم نیافتم

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان که فرمودن کل سی پی یو رو می گیره .راستی می شه بگی نقل قولی که گرفتم مخفف چه کلماتی است؟
    دوست عزیز یکی از برنامه هایی که موقع دانلود فایل های سنگین اونم با سرعت بالا CPU رو زیاد مصرف میکنه

Kaspersky نسخه 6 و 7 است نه فایروال Outpost. من آزمایشی رو بر روی KIS 7 انجام دادم که میتونید در تایپک

مقایسه آنتی ویروسها پیداش کنید. کلی هم روش بحث شده. اگر خواستید بدونید که چرا و به به چه دلیل میتونید

برید و مطالب اونجا رو که در صفحات نهایی قرار داره رو بخونید.

اما در مورد فایروال Outpost Pro . این فایروال در سخت ترین شرایت نیز کمترین CPU رو اشغال میکنه. مثلا زمانی که

من Kaspersky Internet Security رو نصب داشتم اومدم و 8 تا فایل رو باهم زدم دانلود بشه. کسپرسکی از 50 درصد

مصرف سی پی یو تا 70 درصد بصورت نامنظم بالا و پایین میرفت. اما در عکس پایین اگه مشاهده کنید متوجه میشید که

6 تا فایل همزامان با سرعت بالا در حال دانلوده اما Outpost Pro کمترین سی پی یو مصرف میکنه. یعنی تنها 4 درصد.

این 4 درصد در حالت عادی میشه 2 درصد . بر عکس IDM بیشترین مصرف سی پی یو رو داره برای

همینه که من نظرم تاکنون فقط روی Opera و استفاده کردن از خود دانلود خودش بوده. دانلود منیجر اوپرا بیشترین

مصرف سی پی یو رو در فشارهای سخت و ترافیک شدید اینترنت فقط 15 درصد داشته. اما در عکس پایین میبینید که

IDM پنجاه درصد سی پی یو رو مصرف کرده.

من هیچ تعصبی روی استفاده کردن از نرم افزارهای مخصوص ندارم و هر کدوم عیب یا خوبی داشته باشه راحت

میگم. اون کسانی هم که منو میشناسن اینو به خوبی میدونن.

امیدوارم که این نتیجه بالا جوابی باشه برای کسانی که میگن Outpost Pro سی پی یوی زیادی مصرف میکنه.

در ضمن نسخه ای که من استفاده میکنم اینه >>> 4.0.1024.7809

Last edited by Persian.Boy; 26-06-2007 at 21:52.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سپاس میرم سی دیش رو بگیرم چون حجمش زیاده می شه یه عکس از محیطش بذاری ممنون
    در ضمن می خواستم بدونم یک بار برای همیشه رجستر می شه یا نسخه ی رایگان رو استفاده کنم
    با آنتی ویروس کاسپر مشکلی نداره؟

نه دوست عزیز ویستا را ساپورت نمی کنه آنتی ویروسش هم افتضاحه کرک هم که نداره بی خیالش شو .
    Last edited by shahedi; 26-06-2007 at 23:55.

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سپاس میرم سی دیش رو بگیرم چون حجمش زیاده می شه یه عکس از محیطش بذاری ممنون
    در ضمن می خواستم بدونم یک بار برای همیشه رجستر می شه یا نسخه ی رایگان رو استفاده کنم

تا جایی که من میدونم تنها فایروال هایی رو که یک بار برای همیشه رجیستر میشن و میتونی ازشون استفاده بکنی

Look"n"Stop و Comodo Personal Firewall هستند.

اما برای دیدن قسمت های مختلف فایروال Outpost Pro میتونی به سایت پایین مراجعه کنی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •