تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سوال در مورد cpu

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض سوال در مورد cpu

سلام

میخاستم بدونم که در cpu ی am2 athlon 64 bit x2 dual cor +4000 عدد +4000 یعنی چی و اینکه x2 چه معنی میده؟

دوم اینکه در مورد سی پی یوی pentium d dual core 64 bit 3.ghz و am2 athlon 64 bit x2 dual cor +4000 توضیح بدید و اینکه کدوم بهتره.
    سوم اینکه تکنولوژِی دو هسته ای و 64 بیت چی هستند.

چهارم اینکه در cpuی Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.0 GHz - E4400 که ماله اینتله E4400 یعنی چی؟

پنجم اینکه مادربورد مناسب سی پی یوهای pentium d dual core 64 bit 3.ghz وam2 athlon 64 bit x2 dual cor +4000 چی هستند. لطفا مادر بوردی باشه که اگه بعدا خواستم سیستم رو ارتقا بدم مجبور نباشم مادر بورد رو هم عوض کنم البته دیگه خیلی گرون هم نباشه.

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

میخاستم بدونم که در cpu ی am2 athlon 64 bit x2 dual cor +4000 عدد +4000 یعنی چی و اینکه x2 چه معنی میده؟

دوم اینکه در مورد سی پی یوی pentium d dual core 64 bit 3.ghz و am2 athlon 64 bit x2 dual cor +4000 توضیح بدید و اینکه کدوم بهتره.
    سوم اینکه تکنولوژِی دو هسته ای و 64 بیت چی هستند.

چهارم اینکه در cpuی Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.0 GHz - E4400 که ماله اینتله E4400 یعنی چی؟

پنجم اینکه مادربورد مناسب سی پی یوهای pentium d dual core 64 bit 3.ghz وam2 athlon 64 bit x2 dual cor +4000 چی هستند. لطفا مادر بوردی باشه که اگه بعدا خواستم سیستم رو ارتقا بدم مجبور نباشم مادر بورد رو هم عوض کنم البته دیگه خیلی گرون هم نباشه.

ممنون
    x2 یعنی اینکه دو هسته ای
    در مورد سوال دومت اینکه به نظر من amd بهتره مخصوصا برای بازی کردن.
    سوم دو هسته ای یعنی استفاده از دو سی پی یو روی مادر بورد ولی هردو یجا قرار می گیره و64 بیتی هستند
    اسم مدل سی پی یو هست وتقریبا با سی پی یو x2 3600 برابر
    من واسه amd میگم m2npv-vm و سی پی یو های جدید رو هم می تونی روش بزاری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •