دوستان و استادان گرامی من یه سایت دارم((bandar20)) تو امضا آدرسش هست لطفا اگه میشه یه لوگو با مضمون و ادغام بندر20 برام طراحی کنید خیلی متشکر میشم خدا اجرتون بده در ضمن اگه با فوتو شاپ طراحی کردین بی زحمت فایل psd اونو هم بزارین با تشکر![]()
دوستان و استادان گرامی من یه سایت دارم((bandar20)) تو امضا آدرسش هست لطفا اگه میشه یه لوگو با مضمون و ادغام بندر20 برام طراحی کنید خیلی متشکر میشم خدا اجرتون بده در ضمن اگه با فوتو شاپ طراحی کردین بی زحمت فایل psd اونو هم بزارین با تشکر![]()
آقا این تاپیک 10 روزه یه پست هم توش نیست جون خودتون یه لوگو باحال واسم بسازید دیگه
لوگویی که اینجوری باشه : ادغامی از نام سایت WwW . Bandar20 . Com و نام فارسی (بندر20) باشه
جون خودتون تابستونه بیکارین! در ضمن psd یادتون نره
مارو بیجواب نزارین...
دوست خوبم اگه انگلیش باشه مشکل نداره ؟!
چون شاید در اون صورت بتونم کمکت کنم.
فقط جون خودت زودتر دردسر درست شده
ببين من مي تونم بسازم.فقط حال ندارم برم سايتتون رو ببينم و تازه اگه هم ببينم فكر نكنم چيزي دستگيرم بشه.منظورم اينه كه شما بگو توي هر فريم لوگوتون چي بنويسم تا من كمكت كنم.من عموماً اين جا ميام و بهت قول ميدم الآن بگي تو لوگوت چي بنويسم.نيم ساعت ديگه لوگوت حاضره.اين از من.
mofi جان گفتم که نمائی از بندر20 یه صورت فارسی و انگلیسی باشه و یه جورایی جالب باشه زیرش هم با یه فونت باحال بنویس سایت تخصصی بندر20
در ضمن psd یادت نره!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)