هر كي در مورد هك كردن يه وب سايت و اين كه چيا لازم داره اطلاعات داره خواهشمندم به ما هم بگه.
من هك افراد رو بلدم اما اينكه چجوري يه وب سايت رو هك كنم نه. ممنون ميشم![]()
هر كي در مورد هك كردن يه وب سايت و اين كه چيا لازم داره اطلاعات داره خواهشمندم به ما هم بگه.
من هك افراد رو بلدم اما اينكه چجوري يه وب سايت رو هك كنم نه. ممنون ميشم![]()
یگانه خانوم شما هک افرادو بلدی :shock:
پس من یه آیدی بهت بدم میتونی هک کنی :P
كسي اگر بخواد سايت هك كنه بايد يه تخصصي در زبانهاي برنامه نويسي و HTML داشته باشه به اين راحتي ها هم نيست كه كسي بياد اينجا آموزش بده.
مصطفی جان من HTML بلدم
یعنی من هکرم :mrgreen:
===================
برای هک کردن سایت نیازی به بلد بودن HTML نیست
میگن که زبان C یا اسمبلی باید بلد بود
==================
تازه علاوه بر اینا یه جیز هایی دیگه هم میخواد!!1
دوست عزیزم کوسه جون درست گفتن .
ضمنا عزیزان برای هک کردن فقط Html و C که لازم نیست .
شما باید با انواع حفره ها آشنا باشین و طریقه سو استفاده از اونها رو یاد بگیرید . طرز کار اکسپلویت رو بلد باشن و اگه حرفه ای باشین و یه حفره جدید کشف کنین که بعید میدونم بتونین برای اون با یه زبان برنامه نویسی قدرتمند اکسپلویت بنویسین . البته تو اعضای این انجمن افرای هستن که تا این حد پیشرفته هستن![]()
و باید بگم که هک فقط به این مطلب که شما عنوان کردین مرتبط نمیشه .
ضمنا دوستانی که هک کلاینت کار کردن به سختی می تونن مطالب مرتبط با هک کردن سرور ها رو یاد بگیرن .
و اون دوستمون که این کار رو گفتن بلدن باید یه 3 تا 4 سالی برن فقط برنامه نویسی به یکی از زبان های C یا assembly و یا پرل یا پیتون و هر زبان برنامه نویسی که برنامه نویسی سوکت رو پشتیبانی میکنه کار کنه و بعد بیاد با حفره ها آشنا بشه و اکسپلویت بنویسه و اونوقت بگه که هکر هستش .
در آخر بگم که میتونین فقط یه مصرف کننده باشین و از جدید ترین نرم افزای metasploit استفاده کنین . سایتش هم یه همین نامه . دیگه ادامه نمیدم . اگه سوالی بود اون دوستان تو انجمن رو خودتون پیدا کنین و با PM باهاشون مرتبط شین . شاید جوابتونو بدن :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
موفق و سربلند باشید![]()
بقول يكي از دوستان حرفه اي خودم: هك نه ورد هست نه جادو ! هك دانش يك admin سرور هست كه بايد بر عليه خودش استفاده بشه !
جسارت البته ! من تا حالا 2-3 تا target داشتم هك هم كردم ( متاسفانه يا خوشبختانه هكر نيستم البته) اينو گفتم كه بگه زبان C اصلا بلد نيستم ! اما شده مثلا مواردي واقعا زبان HTML كمكم كرده ! يا با درك زبان ASP تونستم كل ديتا بيس يه جار رو در اختيار بگيرم ! در كل بحثي نيست كه در يك تاپيك يا حتي در يك سايت خلاصه بشه !
هاتف جان،فکر کنم شکسته نفسی می کنی.
با اطلا عاتی که ازت دارم.
از بچه هايي كه نظر دادن ممنونم. البته راستشو بگم چيزايي كه گفتين كارمو راه ننداخت و اينارو خودم از قبل مي دونستم
ولي بازم ممنون
در ضمن كارم راه افتاد.
و اينكه من پسرم نه دختر
lمن گفتم دختر از این عرضه ها ندارندا :lol:نوشته شده توسط Ali_k
راستی جوابه منو ندادی :roll:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)