کشور چین نوکیا N95 کپی کرده به نام (نوکلا N95 )
واقعا کپی کاریشون حرف نداره !!!
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کشور چین نوکیا N95 کپی کرده به نام (نوکلا N95 )
واقعا کپی کاریشون حرف نداره !!!
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این چینی ها هر چی بگی برمیاد جای تعجب نداره پس فردا دیدی کپی خودمون هم گذاشتند
بابا n95باشه نوكيا يا نوكراش اصلا مهم نيست!![]()
با این چینیها خیلی حال میکنم بازار ایران را با همین جنسهای تقلبی قبضه کردند و بازار دنیا را با جنسهای با کیفیت![]()
ولی خودمونیما نوکیا اگه از ان95 کپی بزنه فکر نکنم مثل این چینیهه باشه![]()
ئیگه شورش رو در اوردن
ماسینلشونم همینطوره
Benz C Class رو جوری کپی کردن مو نمیزه با بنز
از اونجايي كه اين گوشي تاچ اسكرين هست و از رو N95 تقليد شده به نظر گوشي خوبي از آب در بياد
اگه باشه كه من ميگيرمش
دقيقا مثل همون N73 نويكا هستش كه تو يه تاپيك ديگست
از بنز گفتي دلمو كباب كردي
شركت ستاره تو ايران نمايندگي بنز گرفته براي توليد يا مونتاژ حالا دقيق نمي دونم...
رئيس شركت بنز گفته كه با اجان شما و ايراني اهل شعر و شاعري هستش شما شعرتونو بگين ماهم ماشينمونو بسازيم . (صنعتمونو بالا برريم)
حالا با اين اوصاف من و شماهاي مادرمرده گناهمون چيه كه تو ايران متولد شديم؟ تا كي بايد شاهد اين زورگويي هاي صنعتي بود؟ چرا جنس خارجي كه تو ايران مشابهش توليد مي شه نبايد وارد شد؟ آخه چرا نبايد مزه و لذت و طعم جنسهاي خارجي رو بكشيم؟ مگه چندبار مي خواهيم متولد بشيم؟ تا كي جنس گند ايراني و چيني؟ حالا به خدا جنس چيني شرافت داره... ايران مي تونه بگه من بهترين تيرآهن اصفهان دنيا رو مي زنم ولي خداشاهده اگه مهندسان خارجي مي آمدند و همكاري مي كردن شايد هزار مرتبه بهتر از اون تيرآهن بدستون مي آمد و خلوص و درصد كربن و از اين جور حرفاش بهتر بود...
حالا مشخصاتش چیه ؟
اینم 5 مگاس ؟
Actrosجان فكر كنم منظورت مدلي مثل چيرمن هستش!
نه بابا اون يكي حداقلش يكم كيفيت داشت ولي اين گوشي هاشون رو ميدن به بنجل ترين شركت ميزنه!
والا فكر كنم 5/4 مگايي باشه!
درست مثل همون n73!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)