با سلام
من بايوس سيستمم رو آبديت كردم ولي بعد از ري استارت دادن ديگه هيچ چيز بالا نيومد البته فن پاور و سي پي يو و فن كارت گرافيك كار ميكنه ،فقط مانيتور روشن نميشه كسي ميدونه چطور برگردم به بايوس قبلي چون اصلا مانيتور روشن نمشه كه من كاري كنم
ممنون
با سلام
من بايوس سيستمم رو آبديت كردم ولي بعد از ري استارت دادن ديگه هيچ چيز بالا نيومد البته فن پاور و سي پي يو و فن كارت گرافيك كار ميكنه ،فقط مانيتور روشن نميشه كسي ميدونه چطور برگردم به بايوس قبلي چون اصلا مانيتور روشن نمشه كه من كاري كنم
ممنون
Last edited by abyzn; 24-06-2007 at 15:10.
مطمئني درست فلش كردي ؟ ورژن درست انتخاب كردي ؟
موقع كار مشكلي پيش نيومد ؟ ( قطع برق- هنگ كردن سيستم و ... )
به هر حال تا سيستم بالا نياد نمي توني بايوس و مجددا بريزي و بايستي ببري بيرون تا برات فلش كنن .
دوست عزیز همون طور که جناب gabana گفتن به احتمال زیاد ورژن برای بایوس شما نبوده , این مشکل برای دوست من پیش
اومد و مجبور شد بیست هزار تومان خرج کنه و گفت که وقتی اونو به تهران برده , تعمیر کاره یه سیدی در سیدی رم گذاشته و
بعد از روشن کردن بدون اینکه تصویر مانیتور بیاد به صورت اتوماتیک بایوس رو شناخته و اونو آپدیت کرده و بعد از ری استارت ,
سیستم بالا اومده . موفق باشی
خيلي ممنون از اينكه جواب دادين
والا خيلي دقت كردم چون با برنامه easy tune كه در سي دي خود وادر برد بود اينكار رو كردم فكر نمي كنم اشتباهي بوده ولي بهر جهت بعد از آبديت پيغام "update succefuly" ظاهر شد و بعد ري استارت شد و هيچي بالا نيومد.
يعني هيچ راهي نداره؟
Hot Flash هم مي توني بكني .
ببين از رفيقات يه كسي نيست يه برد دقيقا شبيه مال خودت داشته باشه كه Hot Flash كني .
مينت چيه ؟
مادربرد من گيگابايت هست Ga Ir2003
در ضمن يك مادر برد شبيه همون ولي سالم دارم
ميشه بيشتر توضيح بدين اين هات فلاش چيه
ممنون
با انگليسي مشكلي نداري لينك بدم ؟
يا توضيح فارسي بنويسم ؟
فارسي بنويسي بهتره تا خارجكي=== شوخي
سلام دوست عزيز
البته اگه راهي ديگه اي نداري لينك انگليسي بده
ولي يك توضيح فارسي هم بدي بد نيست
ممنون
سلام
Hot Flash جريانش اينه ..
شما احتياج به يك فلاپي داري كه بتوني باهاش سيستم رو در حالت DOS بوت كني . همچنين برنامه Flash Utility مادربوردت و Flash Image مربوطه هم داخلش باشه .
مورد بعدي مادربوردي هست كه دقيقا چيپ بايوسش با چيپ بايوس فعلي خراب شده يكي باشه .
روش كار هم اينه /:
بايوس روي مادربورد سالم رو در مياري . بعد طوري بايوس رو در جاش قرار مي دي كه داخل اسلات نشه و فقط ارتباط برقرار باشه . سيستم رو روشن مي كني و از طريق فلاپي در داس بوت مي كني . حالا بايد بايوس رو برداري چون بايوس عمليات POST را انجام داده و ديگه بهش احتياجي نيست . خيلي با دقت برش دار . بعد توي داس چند تا دستور بزن ببين سيستم هنگ نكرده باشه .
حالا بايوس خراب روي بذار اونجا - باز هم فشار نده فقط طوري كه ارتباط بر قرار باشه . حالا با برنامه فلش بايوس رو فلش كن و تمام . سيستم و خاموش كن و بايوس ها رو برگردون به جاي خودشون .
اين ميشه روش هات فلش . البته مي توني وارد ويندوز هم بشي و Widows Based بايوست رو فلش كني و به نظر من همون داس بهتره . در ضمن اگر انجام دادي اين حركتو مسوليت عواقب احتماليش با خودته . خيلي بايستي دقت كني /.
موفق باشي /.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)